נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

נעול
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

Re: נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

שליחה על ידי Apoc »

Kozmo כתב: 13 יוני 2023, 11:55
Apoc כתב: 13 יוני 2023, 11:34
ברק.י כתב: 13 יוני 2023, 11:28 .
לא הבנתי עם מה אתה מסכים בהודעה שלו בדיוק.
אתה גם חושב שזה ריאלי לצפות שסונדגרן יאוזרח בחלון הנוכחי? שסבע יכול להישאר? שרפאלוב ושרי יהיו טובים ביחד על המגרש?
או שסתם נסחפת בוייב הכללי של ההודעה של "פויה אנשים ריאלים"?
לא מתאים לך לא להתייחס ריאלית לעובדות כפי שהן.
אפוק כל הדברים שכתבת בהודעה הזו הם לגמרי לא מה שאני כתבתי.
לא אמרתי שסבע יישאר, לא אמרתי שהשילוב בין רפאלוב לסבע יהיה רוסו את פראליה גרסת 23/24, לא כתבתי שסונדגרן יאוזרח בוודאות בחלון הזה, ובוודאי לא כתבתי פוייה אנשים ריאליים (ושוב, תקרא את הסיפא של ההודעה הקודמת שלי וההתייחסות שלי החיובית לגביך).
כל הדברים שכתבתי, בהתייחס לנקודת הזמן הזו הם בגדר קונטרה לנקודת המבט השלילית של ההודעה שכתבת ב- 5 הנקודות שלך. מההודעה שלי גם אי אפשר להסיק שאנחנו בעולם ורוד, ייטעה מי שיחשוב כך.

כל הנקודות האלו שאתה ציינת הן לחלוטין לא עובדות כפי שאתה מנסה להציג. ייתכן ויתבררו כנכונות, לא טוען אחרת, יותר מזה, הדברים שכתבת ממש לא מנותקים מהמציאות וכן, הם הגיוניים מאוד, אבל עובדות הן לא.
רפא עוד לא נתן חיבוק של אהלן לשרי (ואולי אפילו לא עבר את המבחן הפופלרי והכי חשוב בחלון ההעברות הנוכחי של הוספת עוקב באינסטה), סבע עדיין כאן ולפי קאקה הוא צריך להחזיר תשובה לאלברמן בשבוע הקרוב (מסכים לגבי הנחת העבודה שהוא לא יהיה פה וכל דבר אחר יהיה בגדר הפתעה), הנחת העבודה לא צריכה להיות שסונדגרן יאוזרח, זה כמובן לא 0.1 כמו שכתבת, למעשה אין לי ידע מספק בכדי לכמת את זה בכלל כי אני לא יודע מה הסטטוס שם ואיך זה עובד עם משרד הפנים, מנחש שגם לך.
כדי שסונדגרן יאוזרח הוא צריך להיות נשוי לישראלית או ידוע בציבור לפחות עם ישראלית.
היא לא ישראלית ויש לה 2 אזרחויות אחרות שלא רוצה לוותר עליהן. לכן הוא לא יאוזרח לפחות בחלון הנוכחי.

סבע הנחת העבודה שהוא עוזב, אם אתה מסכים איתי לא הבנתי מה הויכוח.

רפא קשר 10 בן 37 שהוא סוג של "קפטן" רק מעצם ההגעה שלו.
שרי קשר 10 בן 35 שהפך בשנים האחרונות לאחד מהזרים הגדולים בהיסטוריה של המועדון, והוא קפטן.
שניהם איטיים כבר ושניהם לא יכולים לשחק ביחד. שניהם ככל הנראה לא ישמחו לשבת על הספסל בעבור השני.
זו דעתי לפחות.

נראה לי שאתם כל כך רציתם להכנס לויכוח נגד "הפסימיות" כפי שאתם מציירים אותה שלא שמתם לב שאני מדבר פה תכלס רק דברי היגיון בריא.
אופטימיות במכבי חיפה
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

אתה גם חושב שזה ריאלי לצפות שסונדגרן יאוזרח בחלון הנוכחי? שסבע יכול להישאר? שרפאלוב ושרי יהיו טובים ביחד על המגרש?
הגבתי לתגובה שלך גם.

ולצד זאת, חשוב לי להגיב לאיך שהתנסחת - יש סיבה שאוהדים מסוימים תופסים את עצמם ריאליים ואת האחרים אופטימיים או נאיביים, בעוד שאוהדים אחרים תופסים את עצמם ריאליים ואת האחרים פסימיים או פרנואידים. לא כל מי שחושב אחרת ממך שונא עובדות. יש כאלו שבוחנים אחרת את העובדות שמספקות לנו רק תמונה חלקית. כל אחד מריץ תרחיש אחר בראש שלו על סמך מה שהוא מבין.

אני, אגב, לא תופס את עצמי כאופטימי, כמו שאני אמביוולנטי למצב ומנסה להישאר פתוח מחשבתית למה שיבוא, עד שנבין סופית מה נקבל פה. אם בסוף החלון מראה קבוצה שלא מסוגלת לרוץ לאליפות, אני מבטיח לך שהביקורות יבואו גם ממני.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

מה שמכעיס מהכל זה שעם כל ההכנסות מהמכירות והאיבוד של שחקני מפתח עדיין לא עושים את המהלכים המתבקשים בקבוצה שדורשים הוצאה תקציבית. לפחות תשחררו את פיירו ותביאו חלוץ שקצת יכפר על המספרים של אצילי. עם חלוץ טוב יותר ואם דיא סבע נשאר אז נהיה בסדר.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 13 יוני 2023, 12:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

הסלב טוען שקנדיל יעבור היום בדיקות, ויחתום.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Smurk כתב: 13 יוני 2023, 11:48
ברק.י כתב: 13 יוני 2023, 11:41
Apoc כתב: 13 יוני 2023, 11:26

נתחיל מהסוף - אני לא פסימי אחי. לא משנה כמה תנסו לצייר אותי כפסימי זה לא המצב. אני ריאלי.
שוקינג כתב לי "הצטרפת למחנה הפסימים" בצחוק. אז כתב. הוא לא חושב שאני פסימי, תשאל אותו. הוא כתב את זה גם על חזיזוש שזה הבן אדם אולי הכי קיצוני לכיוון מחנה האופוריה והניתוק שאי פעם היה. גם לו הוא כתב את זה בצחוק.
נקסט.

1 - ברור לי
2 - לא ריאלי לחשוב שסונדגרן יאוזרח בחלון הנוכחי. הסיכוי הוא כנראה פחות מ0.1%. למה לבזבז על השערות מיותרות? זה בדיוק להיות קיצוני כמו שאני טוען.
3 - מסכים
4 - מסכים, אין ישראלים שיכולים להתאים את הרמה. וגם פה - לא ריאלי לצפות שסבע ישאר בשלב הזה. ההנחה שהוא עוזב, אחרת זו הפתעה פסיכית. בנוגע להעדרות של אצילי במוקדמות צ'מפיונס - חשוב לזכור שהעדרות של שחקן ממספר מצומצם של משחקים לא שקולה להעדרות מעונה שלמה. על מספר משחקים מצומצם אפשר לכפר. בליגה בעונה שלמה בלי אצילי זה היה הרבה יותר רע.
5 - יקבל בוז בהמשך לא בהתחלה. מקצועית אני לא רואה איך אפשר לנסות להגן על החתמה כזאת ולטעון שהשילוב בין שני שחקנים מזדקנים יהיה מעולה. על סמך העבר ועל סמך ההיכרות שלי עם הענף זה לא הולך להיות טוב. מקצועית אתה לא יכול עם שני קשרי 10 איטיים בו זמנית על המגרש. משחק הלחץ וההגנה יפגעו מאוד וגם התקפית אני לא רואה איך זה עובד. חברתית שניהם אחד על חשבון השני בתכלס ושניהם "קפטנים". זה לנסות בכוח לפגוע בחדר ההלבשה.

תנסו לשמור על שיח ברמה הגיונית ולא להיגרר לכל הדרמה והקיטשיות, אני מציג עובדות, אתם מוזמנים לנסות לסתור אותן אבל תשימו לב שבחלק מהמקרים שאתם מנסים אתם זולגים למחוזות לא ריאלים.
יש אמת בדברים שלך, אבל בסופו של דבר, הכל תלוי איך הקבוצה תראה בסוף החלון. סגל היסטורי כנראה לא נראה פה בעונה הקרובה, אבל בעונת האליפות הראשונה של בכר לקחנו אליפות עם סגל שסביר להגיד עליו שהיה פחות איכותי מזה שיהיה לנו לעונה הקרובה.

באותה עונה, אצילי הצטרף רק בינואר (חלון שלם שעוד לפנינו ולא ברור מי יהיה בו על הפרק), סאן, ארד ורז היו בהגנה ועל הספסל כמחליפים לשרי וחזיזה, היו לנו שחקנים כמו אבו אלשיך ויאניק.

אנחנו צריכים להתחרות על אליפות גם עם הסגל הזה, בתנאי שיעשו עוד מספר חיזוקים נקודתיים.
ענית לעצמך. היה לך בכר
זו אכן הדאגה העיקרית שלי (עמדת המאמן), יותר מהסגל שיבנה. לצד זאת, אנחנו לא יודעים מה דגו יביא איתו. גם רוני לוי וואן לובן התחרו עם בכר על אליפות. מבחינת הסגל (שעליו היה הדיון), אנחנו יכולים להתמודד על אליפות (שוב - אם יעשו חיזוקים נקודתיים וכמובן, כתלות במה שהיריבות שלנו יעשו הקיץ). לקחנו אליפויות עם סגלים חלשים הרבה יותר.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

ברק.י כתב: 13 יוני 2023, 12:04
הגבתי לתגובה שלך גם.

ולצד זאת, חשוב לי להגיב לאיך שהתנסחת - יש סיבה שאוהדים מסוימים תופסים את עצמם ריאליים ואת האחרים אופטימיים או נאיביים, בעוד שאוהדים אחרים תופסים את עצמם ריאליים ואת האחרים פסימיים או פרנואידים. לא כל מי שחושב אחרת ממך שונא עובדות. יש כאלו שבוחנים אחרת את העובדות שמספקות לנו רק תמונה חלקית. כל אחד מריץ תרחיש אחר בראש שלו על סמך מה שהוא מבין.

אני, אגב, לא תופס את עצמי כאופטימי, כמו שאני אמביוולנטי למצב ומנסה להישאר פתוח מחשבתית למה שיבוא, עד שנבין סופית מה נקבל פה. אם בסוף החלון מראה קבוצה שלא מסוגלת לרוץ לאליפות, אני מבטיח לך שהביקורות יבואו גם ממני.
תענה לעצמך על השאלה אם יש משהו שיכולים לעשות וריאלי שיעשו (למשל לשחרר את פיירו ושרי וסונדגרן אנחנו כולנו מסכימים שזה לא משהו שהולך לקרות) כדי שההתקפה לא תרד משמעותית ברמה שלה מהעונה הקודמת.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

תמונה

איזה בן דוד או אחיין של רפאלוב כתב אתמול באיזה קבוצה בפייסבוק (ואז מחק) ש''לא הרבה שחקנים היו מוותרים על 300 א' יורו'' (מאמין שהתכוון כולל בונוסים).
זה היה נשמע לי קצת מוגזם, אבל לפי כל התדרוכים של הכתבים של מכבי ת''א ש''עשינו הכל כדי שרפאלוב יגיע'', אולי יש בזה משהו. למרות שעדיין קשה לי להאמין שזה הפער.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Apoc כתב: 13 יוני 2023, 11:50
ברק.י כתב: 13 יוני 2023, 11:41
Apoc כתב: 13 יוני 2023, 11:26

נתחיל מהסוף - אני לא פסימי אחי. לא משנה כמה תנסו לצייר אותי כפסימי זה לא המצב. אני ריאלי.
שוקינג כתב לי "הצטרפת למחנה הפסימים" בצחוק. אז כתב. הוא לא חושב שאני פסימי, תשאל אותו. הוא כתב את זה גם על חזיזוש שזה הבן אדם אולי הכי קיצוני לכיוון מחנה האופוריה והניתוק שאי פעם היה. גם לו הוא כתב את זה בצחוק.
נקסט.

1 - ברור לי
2 - לא ריאלי לחשוב שסונדגרן יאוזרח בחלון הנוכחי. הסיכוי הוא כנראה פחות מ0.1%. למה לבזבז על השערות מיותרות? זה בדיוק להיות קיצוני כמו שאני טוען.
3 - מסכים
4 - מסכים, אין ישראלים שיכולים להתאים את הרמה. וגם פה - לא ריאלי לצפות שסבע ישאר בשלב הזה. ההנחה שהוא עוזב, אחרת זו הפתעה פסיכית. בנוגע להעדרות של אצילי במוקדמות צ'מפיונס - חשוב לזכור שהעדרות של שחקן ממספר מצומצם של משחקים לא שקולה להעדרות מעונה שלמה. על מספר משחקים מצומצם אפשר לכפר. בליגה בעונה שלמה בלי אצילי זה היה הרבה יותר רע.
5 - יקבל בוז בהמשך לא בהתחלה. מקצועית אני לא רואה איך אפשר לנסות להגן על החתמה כזאת ולטעון שהשילוב בין שני שחקנים מזדקנים יהיה מעולה. על סמך העבר ועל סמך ההיכרות שלי עם הענף זה לא הולך להיות טוב. מקצועית אתה לא יכול עם שני קשרי 10 איטיים בו זמנית על המגרש. משחק הלחץ וההגנה יפגעו מאוד וגם התקפית אני לא רואה איך זה עובד. חברתית שניהם אחד על חשבון השני בתכלס ושניהם "קפטנים". זה לנסות בכוח לפגוע בחדר ההלבשה.

תנסו לשמור על שיח ברמה הגיונית ולא להיגרר לכל הדרמה והקיטשיות, אני מציג עובדות, אתם מוזמנים לנסות לסתור אותן אבל תשימו לב שבחלק מהמקרים שאתם מנסים אתם זולגים למחוזות לא ריאלים.
יש אמת בדברים שלך, אבל בסופו של דבר, הכל תלוי איך הקבוצה תראה בסוף החלון. סגל היסטורי כנראה לא נראה פה בעונה הקרובה, אבל בעונת האליפות הראשונה של בכר לקחנו אליפות עם סגל שסביר להגיד עליו שהיה פחות איכותי מזה שיהיה לנו לעונה הקרובה.

באותה עונה, אצילי הצטרף רק בינואר (חלון שלם שעוד לפנינו ולא ברור מי יהיה בו על הפרק), סאן, ארד ורז היו בהגנה ועל הספסל כמחליפים לשרי וחזיזה, היו לנו שחקנים כמו אבו אלשיך ויאניק.

אנחנו צריכים להתחרות על אליפות גם עם הסגל הזה, בתנאי שיעשו עוד מספר חיזוקים נקודתיים.
בעונה ההיא אכן רצנו חזק עוד לפני שאצילי הגיע בינואר, אבל שים לב לשתי נקודות חשובות:
1. היריבות היו חלשות יותר בהרבה ממה שהן היו בעונה החולפת או מה שיהיו כנראה בעונה הקרובה.
2. שרי היה צעיר יותר ב3 שנים. תן לי את שרי צעיר יותר ב3 שנים היום ואני מאמין הרבה יותר בסגל הקיים, זה וואחד הבדל מטורף.

גם היה לך את רוקאביצה בפריים שלו שזה חלוץ שאין לנו משהו קרוב אליו היום, את נטע לביא שזה אחד הקשרים האחוריים הטובים שהיו פה, וכו'.
זה שפה ושם הסגל שלנו יותר טוב ממה שהיה אז (קורנו על סאן, סונדגרן על מאיר) זה אחלה, אבל בהסתכלות רחבה אחרי שאיבדנו את שרי לגיל ואת אצילי וסבע לאמירויות ובלי אבופאני ובלי בכר... לא מזהיר.
לא יודע אם הייתי קורא לחוליית הגנה שלמה ולספסל ״פה ושם״, אבל כן, אתה צודק בזה שחוליית ההתקפה נחלשה מנגד. במועדון יצטרכו לעצב טקטיקה אחרת שתצמצם את הפגיעה, אם זה דרך מספרים מיותר שחקנים ואם זה דרך ריכוז מאמצים להביא את שחקני ההתקפה שלנו קרובים לשער כמה שיותר ועם כמה שפחות עבודות הגנתיות (בניגוד למה שבכר עשה לחזיזה, שרי, סבע ואפילו פיירו בעונה האחרונה).

ספציפית לגבי שרי, נדע רק בעונה הקרובה עד כמה הגיל היה פקטור בירידת הרמה שלו בחצי השני של העונה. אני דווקא חושב שמה שהשפיע עליו זה שלא היה קישור מאחוריו והוא היה צריך לשחק רחוק מהשער ולעבוד קשה הגנתית, דבר שהוא חלש בו. לפחות בליגת האלופות ומבחינת המספרים בליגה לאורך עונה שלמה, הוא לא בירידה.

לגבי היריבות, כמו לגבינו, נצטרך לחכות ולראות מה הן עושות. בינתיים ב״ש החתימה את תורג׳מן ושכר ומת״א ממשיכה עם קראנקה ומתכוונת לתת קרדיט לצעירים. ובאופן דומה אלינו, גם אצל היריבות לופס, ויטור, גורדנה, ניר ביטון וזהבי לא הופכים לצעירים יותר.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

רק מכבי כתב: 13 יוני 2023, 12:11 תמונה

איזה בן דוד או אחיין של רפאלוב כתב אתמול באיזה קבוצה בפייסבוק (ואז מחק) ש''לא הרבה שחקנים היו מוותרים על 300 א' יורו'' (מאמין שהתכוון כולל בונוסים).
זה היה נשמע לי קצת מוגזם, אבל לפי כל התדרוכים של הכתבים של מכבי ת''א ש''עשינו הכל כדי שרפאלוב יגיע'', אולי יש בזה משהו. למרות שעדיין קשה לי להאמין שזה הפער.
הם אכן רצו אותו, ממה שאני יודע.
לא מאמין שזה הפער. אולי זה הפער אם הוא מסתכל על שכר הבסיס אצלנו ועל השכר הכולל (עם הבונוסים) אצלם).
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

@KevinDurant
אתה אוטוטו במאה עמודים. רק מציין סמנופף
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 13 יוני 2023, 12:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

אליאור כתב: 13 יוני 2023, 12:27 @kevin durant

אתה אוטוטו במאה עמודים. רק מציין סמנופף
אני בעד לתת לו להמשיך, לאט לאט נראה שהמגמה הופכת חיובית יותר ויש לנו עוד 6 זר להביא. להחליף נושא לפני זה סיכון.
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

רק מכבי כתב: 13 יוני 2023, 12:06 הסלב טוען שקנדיל יעבור היום בדיקות, ויחתום.
למי אכפת מהדבע הזה?
זה ידוע מאתמול, והיום פורסם כבר משעות הבוקר באתרים.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

יש לך צילום מסך של זה?
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

Hulk כתב: 13 יוני 2023, 12:31

יש לך צילום מסך של זה?
לא. שלח לי לינק. אבל אבדוק איתו.
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

אנחנו אוטוטו בהארכה ומה שהביאו זה שחקן גמור בן 37
ומגן אחד החלשים בליגה.

במקום זה הולכים 2 הכוכבים הכי גדולים בליגה
תמונה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

Ganjot כתב: 13 יוני 2023, 12:29
רק מכבי כתב: 13 יוני 2023, 12:06 הסלב טוען שקנדיל יעבור היום בדיקות, ויחתום.
למי אכפת מהדבע הזה?
זה ידוע מאתמול, והיום פורסם כבר משעות הבוקר באתרים.
תראה, מבחינתי זה עוד כתב. הוא לא ידוע יותר או פחות מגודלשטיין/וייס/דורון בן דור או מישהו אחר.

אתמול יגאל כתב שקנדיל יחתום עד סוף השבוע, פתאום הוא עדכן להיום בדיקות, וייס בכלל כתב שקנדיל יקבל החלטה עד סופ''ש.

הם לא באמת יודעים. אף אחד.
omribenjamin
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי omribenjamin »

נתן בקסטר כבר לא בארץ
העלה סטורי שהוא במדריד
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

omribenjamin כתב: 13 יוני 2023, 12:35 נתן בקסטר כבר לא בארץ
העלה סטורי שהוא במדריד
הזיה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

Jerry כתב: 13 יוני 2023, 12:37
העלה סטורי שהוא במדריד
הזיה
טוב, לא ברור הסיפור עם בקסטר.
דברים שאני יכול לחשוב עליהם:
1) עניין רפואי. הלך לקבל חוות דעת/משהו אחר בעניין רפואי.
2) אולי טס לעשות סידורים אחרונים לפני העלייה לארץ.
3) לא עבר בדיקות רפואיות ומסתירים את זה מאיתנו.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

העלה סטורי שהוא במדריד
אולי נכשל בבדיקות
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

רק מכבי כתב: 13 יוני 2023, 12:39
העלה סטורי שהוא במדריד
הזיה
או שהוא פשוט חתם ונסע. למה הוא צריך להישאר בארץ בשביל ההצגה שלו? אני באמת שואל.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

תמיד כדורגלנים טסים למדריד כדי לקבל חוות דעת מיוחדת מאיזה ד"ר לא? זכור לי משהו כזה. בכל מקרה ברור שמשהו שם לא בסדר
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

Jerry כתב: 13 יוני 2023, 12:46 תמיד כדורגלנים טסים למדריד כדי לקבל חוות דעת מיוחדת מאיזה ד"ר לא? זכור לי משהו כזה. בכל מקרה ברור שמשהו שם לא בסדר
אדוני חסר ידע כנראה. יש במדריד כמה מהרופאים המומחים הטובים בעולם. זלזול ללא ידע הוא גובל בטמטום.

שוב, בכלל לא בטוח שזה המקרה.

אליאור כתב: 13 יוני 2023, 12:42
רק מכבי כתב: 13 יוני 2023, 12:39

הזיה
או שהוא פשוט חתם ונסע. למה הוא צריך להישאר בארץ בשביל ההצגה שלו? אני באמת שואל.
אם האימונים מתחילים, והוא חתם? אז למה הוא לא פה?
שוב, ההסבר היחיד זה סידורים של עניינים לקראת העלייה ומעבר של מרכז החיים.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

רק מכבי כתב: 13 יוני 2023, 12:48
Jerry כתב: 13 יוני 2023, 12:46 תמיד כדורגלנים טסים למדריד כדי לקבל חוות דעת מיוחדת מאיזה ד"ר לא? זכור לי משהו כזה. בכל מקרה ברור שמשהו שם לא בסדר
אדוני חסר ידע כנראה. יש במדריד כמה מהרופאים המומחים הטובים בעולם. זלזול ללא ידע הוא גובל בטמטום.

ההסבר היחיד שהוא חיובי זה סידורים של עניינים לקראת העלייה ומעבר של מרכז החיים.
זה הסבר מאוד לא סביר כי הוא אנגלי. איזה סידורים יש לו לעשות במדריד?
יכול להיות שטס לכמה ימים לחופשה ויחזור בערב או מחר ויצטרף לאימונים בחמישי או משהו כזה.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

חחחח איזה לחץ
חכו רגע עוד לא היה שום דבר אפילו בתקשורת על זה
אופטימיות במכבי חיפה
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

מה? זה מה שאמרתי, נראה לי לא הבנת אותי. בכל מקרה עוד לא ראיתי שחקן שהגיע לארץ עבר בדיקות רפואיות ויומיים לאחר מכן עזב את הארץ בלי וולקאם. משהו מוזר או ששלחו אותו לבדיקות יותר מקיפות בגלל הפציעות שלו
omribenjamin
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי omribenjamin »

יכול להיות שהמועדון שלח אותו לאיזה מומחה, במקרה כזה כבר עדיף לוותר עליו וללכת על בטוח עם ג'וש (בטח שהוא על המסלול הנכון של לעשות רוקאביצה)

ואם מרכז החיים שלו בלונדון, מה יש לו לחפש במדריד
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

אליאור כתב: 13 יוני 2023, 12:50

יכול להיות שטס לכמה ימים לחופשה ויחזור בערב או מחר ויצטרף לאימונים בחמישי או משהו כזה.
שמע, יש אין ספור ספוקלציות שאפשר לחשוב עליהם.

זה יכול להיות שיש איזה מסמך שקשור ליהדות שלו בספרד,
ואולי זו רק תחנת מעבר בדרך למקום אחר (אנגליה)?,
ואולי זה חופשה(?) מה שלא נראה סביר. זמן החופשות נסגר. שחקנים חוזרים לאימונים, ויש נבחרות,

אני אתחיל מאוד לחשוש אם לא יודיעו עליו ב-24 השעות הקרובות.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

Jerry כתב: 13 יוני 2023, 12:50

מה? זה מה שאמרתי, נראה לי לא הבנת אותי. בכל מקרה עוד לא ראיתי שחקן שהגיע לארץ עבר בדיקות רפואיות ויומיים לאחר מכן עזב את הארץ בלי וולקאם. משהו מוזר או ששלחו אותו לבדיקות יותר מקיפות בגלל הפציעות שלו
סליחה ידידי. חשבתי שאתה ציני.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

רק מכבי כתב: 13 יוני 2023, 12:52
אליאור כתב: 13 יוני 2023, 12:50

שמע, יש אין ספור ספוקלציות שאפשר לחשוב עליהם.

זה יכול להיות שיש איזה מסמך שקשור ליהדות שלו בספרד,
ואולי זו רק תחנת מעבר בדרך למקום אחר (אנגליה)?,
ואולי זה חופשה(?) מה שלא נראה סביר. זמן החופשות נסגר. שחקנים חוזרים לאימונים, ויש נבחרות,

אני אתחיל מאוד לחשוש אם לא יודיעו עליו ב-24 השעות הקרובות.
כן, אבל צריך להתמקד בריאליות - חופשה או בדיקה.
אני מאמין שהסטורי הזה כבר הלחיץ אוהדים ככה שאם הכל בסדר יהיה וולקאם כבר בשעות הקרובות.
נעול