כדי שסונדגרן יאוזרח הוא צריך להיות נשוי לישראלית או ידוע בציבור לפחות עם ישראלית.Kozmo כתב: ↑13 יוני 2023, 11:55אפוק כל הדברים שכתבת בהודעה הזו הם לגמרי לא מה שאני כתבתי.
לא אמרתי שסבע יישאר, לא אמרתי שהשילוב בין רפאלוב לסבע יהיה רוסו את פראליה גרסת 23/24, לא כתבתי שסונדגרן יאוזרח בוודאות בחלון הזה, ובוודאי לא כתבתי פוייה אנשים ריאליים (ושוב, תקרא את הסיפא של ההודעה הקודמת שלי וההתייחסות שלי החיובית לגביך).
כל הדברים שכתבתי, בהתייחס לנקודת הזמן הזו הם בגדר קונטרה לנקודת המבט השלילית של ההודעה שכתבת ב- 5 הנקודות שלך. מההודעה שלי גם אי אפשר להסיק שאנחנו בעולם ורוד, ייטעה מי שיחשוב כך.
כל הנקודות האלו שאתה ציינת הן לחלוטין לא עובדות כפי שאתה מנסה להציג. ייתכן ויתבררו כנכונות, לא טוען אחרת, יותר מזה, הדברים שכתבת ממש לא מנותקים מהמציאות וכן, הם הגיוניים מאוד, אבל עובדות הן לא.
רפא עוד לא נתן חיבוק של אהלן לשרי (ואולי אפילו לא עבר את המבחן הפופלרי והכי חשוב בחלון ההעברות הנוכחי של הוספת עוקב באינסטה), סבע עדיין כאן ולפי קאקה הוא צריך להחזיר תשובה לאלברמן בשבוע הקרוב (מסכים לגבי הנחת העבודה שהוא לא יהיה פה וכל דבר אחר יהיה בגדר הפתעה), הנחת העבודה לא צריכה להיות שסונדגרן יאוזרח, זה כמובן לא 0.1 כמו שכתבת, למעשה אין לי ידע מספק בכדי לכמת את זה בכלל כי אני לא יודע מה הסטטוס שם ואיך זה עובד עם משרד הפנים, מנחש שגם לך.
היא לא ישראלית ויש לה 2 אזרחויות אחרות שלא רוצה לוותר עליהן. לכן הוא לא יאוזרח לפחות בחלון הנוכחי.
סבע הנחת העבודה שהוא עוזב, אם אתה מסכים איתי לא הבנתי מה הויכוח.
רפא קשר 10 בן 37 שהוא סוג של "קפטן" רק מעצם ההגעה שלו.
שרי קשר 10 בן 35 שהפך בשנים האחרונות לאחד מהזרים הגדולים בהיסטוריה של המועדון, והוא קפטן.
שניהם איטיים כבר ושניהם לא יכולים לשחק ביחד. שניהם ככל הנראה לא ישמחו לשבת על הספסל בעבור השני.
זו דעתי לפחות.
נראה לי שאתם כל כך רציתם להכנס לויכוח נגד "הפסימיות" כפי שאתם מציירים אותה שלא שמתם לב שאני מדבר פה תכלס רק דברי היגיון בריא.