Shocking4U כתב: ↑13 יוני 2023, 18:31
מדהים אגב שאחרי מקרה פלאניץ אנשים פה אמרו שבסדר עשו טעות ולא חשבו שאף אחד ישלם סכום כזה על בלם בן 30 אבל ילמדו מהטעויות ומאז הם רק מכניסים סעיפי שחרור בכל חוזה.
אז לא היו חותמים
אני מסכים איתך, למרות שאל מול השחקנים הצעירים, המועדון צריך לפעול כמו מכבי ת״א - אין סעיפי שחרור, אבל יש אחוזים ממכירה עתידית לשחקן עצמו.
לגלוך היה גם אחוזים וגם סעיף שחרור, רק שהסעיף שלו היה סעיף של 7 מיליון יורו ולא מיליון יורו כמו מפגרים
אני גם לא יודע מה הכניסו בתכלס בסעיף של תורג'מן עם כל הכבוד לדיווחים בתקשורת
מה אני אגיד לכם. מה שקרה פה בפורום בזמן הקצר שהיה את הפייק על הכישלון של הבדיקות זה פשוט מראה לפאניקה ולהגזמות שחלק מהמשתמשים פה חווים.
בא עמוד טלגרם מזורגג (שבתחילת השבוע עדכן שהוא כן עבר את הבדיקות) וכותב שהוא נכשל. וישר התגובות פה ללא קשר למציאות.
כמה פנינים:
Shocking4U כתב: ↑13 יוני 2023, 16:36
אולי זה יגרום לאנשים פה להתחיל להתעורר ולשים לב מה קורה סביבם כשמחר נפתחים האימונים ועדיין לא החתימו עוזר מאמן או שוער ובינתיים מסתמן שהפצוע האנגלי עושה לנו טרויסי
Undertheknife כתב: ↑13 יוני 2023, 15:16
שערוריה אין מילה אחרת.
Nirgreen כתב: ↑13 יוני 2023, 17:56
אני משער שאלברמן לא ישאר פה אחרי ינואר.
Jerry כתב: ↑13 יוני 2023, 17:49
הכל לטובה, הבסטר בקסטר לא נראה לי מהרגע הראשון, זה לא שוער ראשון למכבי חיפה. שאלברמן יוריד מהפוזה וישאיר את ג'וש ושיביאו גם שוער שני נורמלי. מספיק עם הפארטייה
חחח בסטר בקסטר
דווקא העדפתי שיחתום כדי שלא יהיה פה איזה מרציאנו חלילה שיביא לי עצבים
Apoc כתב: ↑13 יוני 2023, 17:45
הנחאס הכי גדול זה כל הכתבות צבע האלה לפני ששחקן חותם שיוצאות בתקשורת
כל פעם מחדש
איזה יצורים כל הכתבים בארץ
לגמרי
גם כתבות מעפנות לגמרי
לגמרי, "הדוב מגיע לחיפה" - "קוסטדינוב מכונה הדוב כי פעם אכל דבש ישירות מהצנצנת"
לכו קיבינימט חבורה של פסיכים שלא התקבלו לאברבנל
Jerry כתב: ↑13 יוני 2023, 17:50
כולם אומרים שבקסטר נפל בבדיקות הרפואיות, אנחנו לא ילדים זה ברור שאם הבן אדם היה כאן יומיים ולא חתם אז קרה משהו, או שמוותרים עליו או שהוא הלך לחוות דעת נוספת, בכל מקרה מקווה שישאירו את ג'וש
כל פעם מחדש
Shocking4U כתב: ↑13 יוני 2023, 16:55
העיקר אמרו שלא ניתן לג׳וש למרוח אותנו
בינתיים מסתמן שהפצוע האנגלי עושה רונדלים על הפרצוף של אלברמן עם מחווה לטרויסי האגדי
תתחילו להירגע, לשתות כוס מים, ולא לקפוץ כמו אידיוטים.
רק מכבי כתב: ↑13 יוני 2023, 18:41
מה אני אגיד לכם. מה שקרה פה בפורום בזמן הקצר שהיה את הפייק על הכישלון של הבדיקות זה פשוט מראה לפאניקה ולהגזמות שחלק מהמשתמשים פה חווים.
בא עמוד טלגרם מזורגג (שבתחילת השבוע עדכן שהוא כן עבר את הבדיקות) וכותב שהוא נכשל. וישר התגובות פה ללא קשר למציאות.
כמה פנינים:
Shocking4U כתב: ↑13 יוני 2023, 16:36
אולי זה יגרום לאנשים פה להתחיל להתעורר ולשים לב מה קורה סביבם כשמחר נפתחים האימונים ועדיין לא החתימו עוזר מאמן או שוער ובינתיים מסתמן שהפצוע האנגלי עושה לנו טרויסי
Undertheknife כתב: ↑13 יוני 2023, 15:16
שערוריה אין מילה אחרת.
Nirgreen כתב: ↑13 יוני 2023, 17:56
אני משער שאלברמן לא ישאר פה אחרי ינואר.
Jerry כתב: ↑13 יוני 2023, 17:49
הכל לטובה, הבסטר בקסטר לא נראה לי מהרגע הראשון, זה לא שוער ראשון למכבי חיפה. שאלברמן יוריד מהפוזה וישאיר את ג'וש ושיביאו גם שוער שני נורמלי. מספיק עם הפארטייה
חחח בסטר בקסטר
דווקא העדפתי שיחתום כדי שלא יהיה פה איזה מרציאנו חלילה שיביא לי עצבים
לגמרי, "הדוב מגיע לחיפה" - "קוסטדינוב מכונה הדוב כי פעם אכל דבש ישירות מהצנצנת"
לכו קיבינימט חבורה של פסיכים שלא התקבלו לאברבנל
Jerry כתב: ↑13 יוני 2023, 17:50
כולם אומרים שבקסטר נפל בבדיקות הרפואיות, אנחנו לא ילדים זה ברור שאם הבן אדם היה כאן יומיים ולא חתם אז קרה משהו, או שמוותרים עליו או שהוא הלך לחוות דעת נוספת, בכל מקרה מקווה שישאירו את ג'וש
כל פעם מחדש
Shocking4U כתב: ↑13 יוני 2023, 16:55
העיקר אמרו שלא ניתן לג׳וש למרוח אותנו
בינתיים מסתמן שהפצוע האנגלי עושה רונדלים על הפרצוף של אלברמן עם מחווה לטרויסי האגדי
זה לא יעזור הם כבר שנים ככה.
לא אשכח את הקיץ אחרי האליפות הראשונה שאמרו שהורסים את המועדון ואחד הטרולים רשם שגם דאבל לא יכפר על הקיץ הבזיוני הזה.
אח שלי אף אחד עוד לא הפך אותך למבקר הפורום שאתה תגיב פה על כל היוזרים האחרים.
אני לא רואה בעיה באף אחת מ3 ההודעות שלי שציטטת, צחקתי על כתבים שמסקרים את הקבוצה, וואלה אל תשאל.
תתחיל להרגע ואם לא טוב לך אתה מוזמן לא להיות פה.
אני לא רואה בעיה באף אחת מ3 ההודעות שלי שציטטת, צחקתי על כתבים שמסקרים את הקבוצה, וואלה אל תשאל.
אם לאדוני יש בעיה עם ההודעות שלי, אדוני מוזמן לחסום או להשתיק.
אני נהנה פה מאוד, כותב את דעותיי. ואם זה לא מתאים לאנשים שמנהלים פה, אז הם יודעים להודיע. בפעם האחרונה שבדקתי אתה לא מנהל.
זו הייתה ההודעה האחרונה שלי בנושא האישי הזה. לא מתכוון לרדת פה לפסים אישיים.
אני נהנה פה מאוד, כותב את דעותיי. ואם זה לא מתאים לאנשים שמנהלים פה, אז הם יודעים להודיע. בפעם האחרונה שבדקתי אתה לא מנהל.
זה חמוד להגיד לא מעוניין לרדת לפסים אישיים אחרי שאתה תוקף פה אנשים על ימין ועל שמאל.
אני מבין שיש לך אג'נדה מסוימת שאתה לא מסוגל שמישהו מביע דעה שונה (עדיין לא הבנתי מה כל כך כאב לך שיצאתי על גולדשטיינים ובן דורים אבל בסדר), אבל או שתתמודד או שנתחיל להגיב לך באותו מטבע.
Apoc כתב: ↑13 יוני 2023, 18:56
גולדשטיין טוען שקנדיל עבר בדיקות ויחתום לשנתיים. מקווה שיחתום לעונה עם אופציה או משהו. ובשכר נמוך. שנוכל להשתחרר ממנו מהר אם וכאשר זה יתרסק.
בבוקר הוא רשם שהוא סיכם לעונה עם אופציה.
מה יש לגולדשטיין בקיץ הזה?
Apoc כתב: ↑13 יוני 2023, 18:56
גולדשטיין טוען שקנדיל עבר בדיקות ויחתום לשנתיים. מקווה שיחתום לעונה עם אופציה או משהו. ובשכר נמוך. שנוכל להשתחרר ממנו מהר אם וכאשר זה יתרסק.
בבוקר הוא רשם שהוא סיכם לעונה עם אופציה.
מה יש לגולדשטיין בקיץ הזה?
קיץ מביך מאוד של גולדשטיין.
אפילו בן דור הפך אמין ממנו.
Judokan כתב: ↑13 יוני 2023, 19:05
אחלה קנדיל, רכש טוב למערך של שלושה בלמים.
היינו בבעיה בצד הזה העונה כי סונדרגן לא משחק טוב את הכנף במערך הזה. מאפשר לפחות את חזיזה לשחק יותר מקדימה.
גם נותן לנו גיבוי לחזיזה בעת הצורך, רז לא התאים לשיטה הזאת ועושה רושם שזה הכיוון.
ב3 בלמים קנדיל היה טוב מאוד במכבי ת''א כל פעם שהוא שיחק ועושה רושם שזה עוד צעד לכיוון השיטה הזו.
היינו בבעיה בצד הזה העונה כי סונדרגן לא משחק טוב את הכנף במערך הזה. מאפשר לפחות את חזיזה לשחק יותר מקדימה.
דווקא חזיזה במערך של שלושה בלמים ישחק בכנף ימין אז זה לא שקנדיל יאפשר לו להיות יותר מקדימה כי קנדיל לא יפתח כשחזיזה יפתח במערך הזה.
קנדיל להבנתי זה במקום אלימלך בתור מגן ימני מחליף / כנף ימין מחליף.
דווקא חזיזה במערך של שלושה בלמים ישחק בכנף ימין אז זה לא שקנדיל יאפשר לו להיות יותר מקדימה כי קנדיל לא יפתח כשחזיזה יפתח במערך הזה.
יש לי תחושה שמבוססת על כלום, שחזיזה הולך לתפקד העונה בין היתר כקשר אמצע שבורח לאגף במערך של 3 מאחורה.
כדי לנסות למקסם את השחקנים שיכולים להכניס כדור לרחבה, וכדי להוסיף שחקן שלוחץ במרכז השדה.
כן אתה צודק
אני חושב הולכים השנה לכיוון של ה3-5-2 באופן קבוע ולא רק כמערך לאירופה וזה הגיוני, גם אמור לכאורה לייצב את משחק ההגנה שלנו יותר, יש לנו 2 שחקני כנף מצוינים עם רגל על הקו למערך הזה (חזיזה, קורנו) ויש את פיירו שהמערך הזה תפור עליו והוא עשה את העונה הטובה בצרפת בסגנון הזה.
אפשר לעשות אתו דברים יפים במכבי חיפה הנוכחית נטולת אצילי
יש לי תחושה שמבוססת על כלום, שחזיזה הולך לתפקד העונה בין היתר כקשר אמצע שבורח לאגף במערך של 3 מאחורה.
כדי לנסות למקסם את השחקנים שיכולים להכניס כדור לרחבה, וכדי להוסיף שחקן שלוחץ במרכז השדה.
בורח לאגף לא נראה לי שיברח כי במערך של 3 בלמים אם הקשר אמצע בורח לאגף הוא משאיר קשר אחד להתמודד בקישור.
אבל יכול להיות באמת שיהפכו אותו לקשר אמצע. הוא שיחק את התפקיד הזה בבני יהודה. קשה לי להאמין אבל יכול להיות.
סעיף השחרור של חלאיילי זו בדיחה. דווקא הוא עשה את הרושם הכי טוב בטורניר הזה. כל הסעיפי שחרור האלו נותנים הרגשה כאילו כל השחקנים שלנו על מדף פירות בסופר.
אליאור כתב: ↑13 יוני 2023, 19:19
סעיף השחרור של חלאיילי זו בדיחה. דווקא הוא עשה את הרושם הכי טוב בטורניר הזה. כל הסעיפי שחרור האלו נותנים הרגשה כאילו כל השחקנים שלנו על מדף פירות בסופר.
יענקלה מבסוט שהוא מוכר שחקנים לחו''ל ומעלה לעצמו את האגו עוד קצת.
מניח שאם החתימה על החוזה היתה מגיעה אחרי המונדיאליטו אז בכלל היה סעיף שחרור נמוך יותר.
Hulk כתב: ↑13 יוני 2023, 19:22
סעיפי שחרור של חדרה בדיחה, העיקר באשדוד ונתניה יודעים להחתים שחקנים על חוזים בלי סעיפי שחרור.
המועדון פה נהיה זונה של סוכנים אין הסבר אחר לזה.
זה לא קשור לסוכנים. המועדון מתנהל בצורה מביכה גם בנושאים אחרים - חוסר ניהול מוחלט (ואני עדין מאוד במילים שלי).
סעיפי שחרור של חדרה בדיחה, העיקר באשדוד ונתניה יודעים להחתים שחקנים על חוזים בלי סעיפי שחרור.
זה לא קשור לסוכנים. המועדון מתנהל בצורה מביכה גם בנושאים אחרים - חוסר ניהול מוחלט (ואני עדין מאוד במילים שלי).
זה קשור לזה שסוכנים עושים פה מה שבא להם עם הסעיפי שחרור המגוכחים האלה.
זה קשור לזה שסוכנים עושים פה מה שבא להם עם הסעיפי שחרור המגוכחים האלה.
אז מה ההבדל בינך לבינם?
אם לך יש בעיה עם ההודעות שלהם, אז אל תגיב להם או שאל תתייחס אליהם.
כמו שזכותך להיות אופטימי ולחשוב שהמועדון מנוהל בצורה מופתית כנראה, זכותם לחשוב דברים אחרת, במיוחד שגם חלק מהאנשים כאן מדברים אישיים יודעים איזה שכונה הולכת במועדון ובמשרדי המועדון, וכמה שה"מקצועיות" הזאת היא למראית עין בלבד.