לא זוכר דברים כאלה. אתה יכול לתת דוגמאות?
ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי
ליגת העל, כדורסל, כדורגל עולמי
מנהל: Shocking4U
- hezildo
- מכונת תארים
Re: ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Apoc
- יו״ר הבורד
כמה דוגמאות כבר יש של קבוצות צמרת שפוגשות אחת את השנייה בקדם עונה ואחת מביסה את השנייה?
נראה לי יש רק מקרה אחד של ריאל נגד אתלטיקו ב7-3 של אתלטיקו שהסתיים עם אליפות של ריאל מדריד
אולי גם ה2-0 שיונייטד ניצחו את סיטי בקדם עונה לפני 6 שנים כשסיטי לקחו אליפות בסוף ב19 הפרש על יונייטד זה גם נחשב
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
זה נכון שבטובינסיקה חותם בסנט אטיין בחינם?
או שהתקשורת בארץ לא מבינה מה היא רושמת.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא נשמע לי הגיוני שהוא יעבור לשם בחינםNOSFERATU ZODD כתב: ↑21 יולי 2023, 10:39 זה נכון שבטובינסיקה חותם בסנט אטיין בחינם?
- Judokan
- סמל ירוק
https://m.one.co.il/Mobile/Article/22-2 ... tml?ref=hp
הגמלים הם אוהדים כל כך טיפשים, אין דברים כאלה.
טוב שלא פוצצו את מחנה האימון אחרי ההפסד לויסלה קראקוב
הגמלים הם אוהדים כל כך טיפשים, אין דברים כאלה.
טוב שלא פוצצו את מחנה האימון אחרי ההפסד לויסלה קראקוב
-
- קפטן ירוק
לדעתי כל קהל בארץ היה עושה את זה .
-
- קפטן ירוק
גוטמן מכתיר את הגרמנים למרות שב״ש לא הייתה קיימת.
מת להשתיק אותו
מת להשתיק אותו
- Judokan
- סמל ירוק
- Judokan
- סמל ירוק
אז מסתבר שהמעטפת המקצועית המופלאה שנבנתה בצהבת כוללת בין היתר שיכור פסיכופט שהצליח להסתבך במכות תוך 5 ימים מההגעה לארץ.
מעניין איך משטרת המוסר של מיץ' תגיב לנושא.
מעניין איך משטרת המוסר של מיץ' תגיב לנושא.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Judokan
- סמל ירוק
העיקר שיצורי הטוויטר הצהובים כבר מתחילים להשוות לעמידה שלנו מאחורי זערורה.
הם חולי נפש, זה מדהים
הם חולי נפש, זה מדהים
- The real Tsepo
- שחקן העונה
https://sports.walla.co.il/item/3596154
הורשע בתקיפה מינית בעברו. אצל מיטשל? אין סיכוי..
הורשע בתקיפה מינית בעברו. אצל מיטשל? אין סיכוי..
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
- Apoc
- יו״ר הבורד
אם הם מחליפים את לוקאסן זה מראה שהם לא מוכנים להשלים אפילו עם הספק הכי קטן שאין להם את הטוב ביותר שהם רוצים ויכולים בכל עמדה, וזה סימן רע. בטח כשמצד שני אנחנו משלימים בכיף עם ניצן כשוער ראשון, פיירו כחלוץ זר פותח, שרי וסונדגרן על תקן זרים וכו'.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
איך אתה יכול לשים את שרי על תקן זר וניצן בתוך שוער ופיירו באותו משפט אני באמת לא מבין את זה.
שרי פותח בכל קבוצה בליגה, כולל מכבי ת''א וכולל הפועל ב''ש.
-
- הענק הירוק
הם מחליפים זרים בינוניים בזרים בינוניים אחרים זה לא באמת שדרוג, למעט מאסון שהוא אכן שדרוג רציני על גראלדש.
- Apoc
- יו״ר הבורד
כנראה לא קראת או הבנת את מה שרשמתי.KevinDurant כתב: ↑26 יולי 2023, 17:26איך אתה יכול לשים את שרי על תקן זר וניצן בתוך שוער ופיירו באותו משפט אני באמת לא מבין את זה.
אני אומר שהם לא מוכנים להשלים אפילו עם הספק הכי קטן שאין להם את הטוב ביותר.
אז גם אם האוהד הממוצע יגיד על לוקאסן "ניחא, אמנם לא עילוי אבל עושה את העבודה", הם לא מוכנים שזה יהיה.
אצלנו יש את ניצן שהוא ספק ענק יותר ויש את שרי כזר שהוא ספק קטן הרבה יותר אבל בסופו של דבר הגישה הנכונה היא לא להסתפק בכלום ולכסח בלי רחמים ולהפוך את הקבוצה לגרסה הכי טובה שיכולה להיות של עצמה.
פרטנית - שרי בתור זר עונה שעברה בגיל 34 זה היה כבר לא אידיאלי. זר במכבי חיפה יכול להראות יותר טוב. זה לא סותר את זה שהוא עדיין צריך לפתוח פה בהרכב בהרבה משחקים.
אם אני חושב מה הייתי עושה אם הייתי משחק מנג'ר עם הקבוצה למשל אז ברור שהייתי מעיף את פיירו שרי וסונדגרן בלי רחמים כדי להביא 3 זרים אכזרים עשר רמות מעל הליגה שדורסים כל מה שזז.
והחשיבה הזאת זה מה שכל מנהל קבוצה באמת מצליח, באמת צריך. לשנות בלי רחמים ולהאמין שתביא טוב יותר. לא להסתפק בכל מה שהוא לא הטוב ביותר האפשרי.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
הם מתנהלים טוב הקיץ אין ויכוח עלזה, אבל לא מתרשם מפרופיל הזרים שהם מביאים ועונה שעברה הם קנו תעודות ביטוח והתרסקו אז בוא נחכה לפני שנסיק מסקנות.Apoc כתב: ↑26 יולי 2023, 17:39כנראה לא קראת או הבנת את מה שרשמתי.KevinDurant כתב: ↑26 יולי 2023, 17:26איך אתה יכול לשים את שרי על תקן זר וניצן בתוך שוער ופיירו באותו משפט אני באמת לא מבין את זה.
אז גם אם האוהד הממוצע יגיד על לוקאסן "ניחא, אמנם לא עילוי אבל עושה את העבודה", הם לא מוכנים שזה יהיה.
אצלנו יש את ניצן שהוא ספק ענק יותר ויש את שרי כזר שהוא ספק קטן הרבה יותר אבל בסופו של דבר הגישה הנכונה היא לא להסתפק בכלום ולכסח בלי רחמים ולהפוך את הקבוצה לגרסה הכי טובה שיכולה להיות של עצמה.
פרטנית - שרי בתור זר עונה שעברה בגיל 34 זה היה כבר לא אידיאלי. זר במכבי חיפה יכול להראות יותר טוב. זה לא סותר את זה שהוא עדיין צריך לפתוח פה בהרכב בהרבה משחקים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הבעיה שהחיים הם לא משחק פוטבול מנג'ר ואין מנהל קבוצה אחד בעולם שהיה משחרר את שרי.Apoc כתב: ↑26 יולי 2023, 17:39כנראה לא קראת או הבנת את מה שרשמתי.KevinDurant כתב: ↑26 יולי 2023, 17:26איך אתה יכול לשים את שרי על תקן זר וניצן בתוך שוער ופיירו באותו משפט אני באמת לא מבין את זה.
אם אני חושב מה הייתי עושה אם הייתי משחק מנג'ר עם הקבוצה למשל אז ברור שהייתי מעיף את פיירו שרי וסונדגרן בלי רחמים כדי להביא 3 זרים אכזרים עשר רמות מעל הליגה שדורסים כל מה שזז.
והחשיבה הזאת זה מה שכל מנהל קבוצה באמת מצליח, באמת צריך. לשנות בלי רחמים ולהאמין שתביא טוב יותר. לא להסתפק בכל מה שהוא לא הטוב ביותר האפשרי.
- Apoc
- יו״ר הבורד
תגובה קצת עצלנית שלך שאתה מגיב על אוטומט בלי להתייחס לתוכן כל פעם שאתה שומע את המילה "מנג'ר".KevinDurant כתב: ↑26 יולי 2023, 17:44 הבעיה שהחיים הם לא משחק פוטבול מנג'ר ואין מנהל קבוצה אחד בעולם שהיה משחרר את שרי.
אמרתי שאם אני הייתי מנהל את הקבוצה (עזוב באיזה פורמט) הייתי רוצה לעשות את כל השינויים שהייתי יכול לעשות כדי להפוך אותה לגרסה הכי טובה של עצמה.
ולעניות דעתי זו הגישה הכי טובה שיכולה להיות למנג'ר של קבוצה כי בסופו של דבר הפוטנציאל והתקרה של הקבוצה הוא הכי גבוה ביחס לגישה שאומרת "בוא ננסה לא לגעת במה שעוד נראה סביר".
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברור שצריך לשאוף להפוך את הקבוצה לגרסה הטובה ביותר של עצמה אבל יש גם ריאליות.Apoc כתב: ↑26 יולי 2023, 17:46תגובה קצת עצלנית שלך שאתה מגיב על אוטומט בלי להתייחס לתוכן כל פעם שאתה שומע את המילה "מנג'ר".KevinDurant כתב: ↑26 יולי 2023, 17:44 הבעיה שהחיים הם לא משחק פוטבול מנג'ר ואין מנהל קבוצה אחד בעולם שהיה משחרר את שרי.
אמרתי שאם אני הייתי מנהל את הקבוצה (עזוב באיזה פורמט) הייתי רוצה לעשות את כל השינויים שהייתי יכול לעשות כדי להפוך אותה לגרסה הכי טובה של עצמה.
ולעניות דעתי זו הגישה הכי טובה שיכולה להיות למנג'ר של קבוצה כי בסופו של דבר הפוטנציאל והתקרה של הקבוצה הוא הכי גבוה ביחס לגישה שאומרת "בוא ננסה לא לגעת במה שעוד נראה סביר".
המועדון לא מצליח להנחית הקיץ זר אחד לעמדה 6 ואתה רוצה שישחררו עוד 3 זרים כשאנחנו רואים את ההתנהלות הקיץ
את פיירו אני מסכים שהיה צריך לשחרר ולנסות להשתדרג על המשבצת שלו. את שרי וסונדגרן לא הייתי משחרר.
אומנם סונדגרן נראה קצת פחות טוב מאז הפציעה שהייתה לו בשנה שעברה אבל אני חושב שיש לו איכויות שאנשים התרגלו אליהם מהר מדי ושכחו כמה חיכינו למגן עם איכויות כאלה.
הכוונה שלי בפוטבול מנג'ר הרבה פעמים שבמציאות בניגוד למשחק יש הרבה דברים מנטליים וגם הרבה עניינים של אופי של שחקן שנותנים בונוס במציאות ובמשחק הם לא קיימים וזה משמעותי מאוד במקרה של שרי וסונדגרן שהם מנהיגים ושחקנים מנוסים שהגיעו למשחקים גדולים ומובילים את הקבוצה
-
- קפטן ירוק
ההתנהלות שלהם מזכירה קצת את ההתנהלות שלנו קיץ קודם.
הכל בשקט מביאים תחליפים וזרים מהר
ככה צריך לעבוד ואתם תראו שזה יביא להם תוצאות
הכל בשקט מביאים תחליפים וזרים מהר
ככה צריך לעבוד ואתם תראו שזה יביא להם תוצאות
- Apoc
- יו״ר הבורד
זה בדיוק מה שאני אומר, שה"ריאליות" הזאת זה מה שמבדיל בין המנג'רים הטובים להכי טובים שיש.KevinDurant כתב: ↑26 יולי 2023, 17:51 ברור שצריך לשאוף להפוך את הקבוצה לגרסה הטובה ביותר של עצמה אבל יש גם ריאליות.
המועדון לא מצליח להנחית הקיץ זר אחד לעמדה 6 ואתה רוצה שישחררו עוד 3 זרים כשאנחנו רואים את ההתנהלות הקיץ
את פיירו אני מסכים שהיה צריך לשחרר ולנסות להשתדרג על המשבצת שלו. את שרי וסונדגרן לא הייתי משחרר.
אומנם סונדגרן נראה קצת פחות טוב מאז הפציעה שהייתה לו בשנה שעברה אבל אני חושב שיש לו איכויות שאנשים התרגלו אליהם מהר מדי ושכחו כמה חיכינו למגן עם איכויות כאלה.
הכוונה שלי בפוטבול מנג'ר הרבה פעמים שבמציאות בניגוד למשחק יש הרבה דברים מנטליים וגם הרבה עניינים של אופי של שחקן שנותנים בונוס במציאות ובמשחק הם לא קיימים וזה משמעותי מאוד במקרה של שרי וסונדגרן שהם מנהיגים ושחקנים מנוסים שהגיעו למשחקים גדולים ומובילים את הקבוצה
ההתפשרות, הנחת היסוד ש"לא נביא טוב יותר" וכו'. זו צורת מחשבה שיוצרת תקרת זכוכית לקבוצה.
המנג'ר שיתעקש ויביא תמיד את הכי טוב שאפשר גם בניגוד לציפיות של הקהל אפילו, זה העילוי האמיתי.
גם שחקנים כמו סונדגרן ושרי שאתה חושב שהם תורמים באספקטים מנטלים וכו', בסופו של דבר הגרסה הנוכחית של סונדגרן בן ה32 ושרי בן ה35 הם לא כאלה מעל הליגה, כמו וואקמה או כמו שרי בשיאו.
אז המנג'ר המצויין ששואף למצוינות בכל מחיר, היה מחליף גם אותם וגם את פיירו ובטח שלא מתפשר על ניצן.
וזה שאנחנו לא מצליחים להביא זר זה כישלון ולא משהו לקחת כסטנדרט או גזירת גורל. כבר הצלחנו בעבר. וזה נושא אחר בכלל שלא קשור לדיון הזה ספציפית.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני חושב שסונדגרן ושרי בגרסה הנוכחית שלהם שחקנים מעל הליגה.Apoc כתב: ↑26 יולי 2023, 17:55זה בדיוק מה שאני אומר, שה"ריאליות" הזאת זה מה שמבדיל בין המנג'רים הטובים להכי טובים שיש.KevinDurant כתב: ↑26 יולי 2023, 17:51 ברור שצריך לשאוף להפוך את הקבוצה לגרסה הטובה ביותר של עצמה אבל יש גם ריאליות.
ההתפשרות, הנחת היסוד ש"לא נביא טוב יותר" וכו'. זו צורת מחשבה שיוצרת תקרת זכוכית לקבוצה.
המנג'ר שיתעקש ויביא תמיד את הכי טוב שאפשר גם בניגוד לציפיות של הקהל אפילו, זה העילוי האמיתי.
גם שחקנים כמו סונדגרן ושרי שאתה חושב שהם תורמים באספקטים מנטלים וכו', בסופו של דבר הגרסה הנוכחית של סונדגרן בן ה32 ושרי בן ה35 הם לא כאלה מעל הליגה, כמו וואקמה או כמו שרי בשיאו.
אז המנג'ר המצויין ששואף למצוינות בכל מחיר, היה מחליף גם אותם וגם את פיירו ובטח שלא מתפשר על ניצן.
וזה שאנחנו לא מצליחים להביא זר זה כישלון ולא משהו לקחת כסטנדרט או גזירת גורל. כבר הצלחנו בעבר. וזה נושא אחר בכלל שלא קשור לדיון הזה ספציפית.
לגבי ניצן זה אפילו לא התפשרות. על פיירו אפשר להגיד התפשרות, ניצן זה ברירת מחדל של הברירת מחדל.
הייתי במשחק נגד המלטזים ושהקהל שר לאיתמר ניצן הייתי בשוק ולא האמנתי שזה קורה ואנחנו חיים במציאות הזאת שהוא השוער שלנו.
- Apoc
- יו״ר הבורד
זה כבר עניין של דעה.
אתה בדעה שהם מעל הליגה בסגנון ששרי בשיאו היה או וואקמה או אפילו אוגו, ויטור ופלאניץ' בשיאם וסק כרגע?
אני לא חושב שהם קרובים לזה בכלל.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם מעל הליגה יש הבדל כמה רמות אתה מעל הליגה.
גם היום ויטור שחקן מעל הליגה, זה אומר שהוא יותר טוב ממה שהוא היה לפני כמה שנים?
- Apoc
- יו״ר הבורד
זה אומר שאם ויטור בגרסתו הנוכחית פה הייתי רוצה להחליף אותו בזר אכזר כמו סק בגרסתו הנוכחיתKevinDurant כתב: ↑26 יולי 2023, 18:23גם מעל הליגה יש הבדל כמה רמות אתה מעל הליגה.
גם היום ויטור שחקן מעל הליגה, זה אומר שהוא יותר טוב ממה שהוא היה לפני כמה שנים?
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
לדעתי אם אלברמן היה אמיץ.
גם פיירו וגם סונדגרן היו מוחלפים.
לצערי כנראה יעשו מהלכים כאלה שיהיה מאוחר מדי.
גם פיירו וגם סונדגרן היו מוחלפים.
לצערי כנראה יעשו מהלכים כאלה שיהיה מאוחר מדי.
- Apoc
- יו״ר הבורד
טוואמסי ("הוא זר אכזר אומרים לכם") עובר לפאפוס מקפריסין
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
טוומאסי שחקן ענק עם בעיות בראש