עובדתית שני מאמנים מעדיפים כל שחקן אחר בקישור שלנו על פני זערורה. אני גם חושב שהוא פוטנציאל, אבל גם צריך להבין איפה אנחנו עומדים. אנחנו לא מכבי פתח תקווה שיכולים להריץ את הנוער ולקוות לטוב. אנחנו מועדון ששואף לתואר כל שנה. לא כל שחקן נוער שתשים יתן לך את אותה תפוקה כמו שחקן מנוסה בליגה, ובטח שאי אפשר לזרוק את כולם.Apoc כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:291. אתה חושב את זה עליו עכשיו. מה חשבת על גוני לפני שחתם במכבי?אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:251. אני חושב שגאנדלמן שחקן טוב ולא בינוני.Apoc כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:18
נו אז יופי
אין גיבוי בסגל > אתם רוצים להביא שחקן בינוני לתת עומק > מתבאסים שהוא בינוני > טוענים שאין עומק כי אי אפשר לספור את הבינוני > רוצים להביא בינוני אחר לתת עומק
מתישהו צריך להבין שיש פה תבנית
2. עדיף בינוני בעמדה אחת מאשר לשנות את כל המערך כששחקן אחד נפצע.
אתה מעדיף שהמחליף שלך יהיה גוני או גאנדלמן או זרגרי או זערורה?
אגב, לפי השיטה שלך אנחנו לא צריכים את אורי דהן כי הוא בינוני. ואז מי ישחק? גרשון? אבל גם הוא בינוני. אז אולי ניתן לנוער לשחק?
אי אפשר ללכת All the way עם הבינוני הזה. צריך להביא את ההכי טוב שיש בשוק, בטח כשיש כסף בקופה.
2. לא מסכים וגם בכר לא הסכים וטוב שזו הייתה הגישה שלו.
אני מעדיף את זערורה מה4 שאמרת. לא שהוא באותה עמדה. אבל העיקרון הוא ששחקנים צעירים עם פוטנציאל עדיפים על בינוניים בכל יום בשבוע.
לדעתי גוני/גאנדלמן/בלטקסה זה לא שחקנים שיתרמו משהו בכלל בעונת כדורגל שלמה.
אנחנו יכולים להמשיך ולהתווכח על זה אבל בפועל כשנהיה עם 6-7 פצועים בסגל אני לא חושב שישאר פה אחד שלא יסכים איתי.