לא ראיתי דקת משחק שלו
ויש לי אינטואיציה חריפה שהוא הולך להיות נפילה רצינית שם
מנהל: Shocking4U
לא ראיתי דקת משחק שלו
נכון. רק הנושא שלי בג'ונגל מביא תוצאות
אז תביא אותו ותשאיל. זה מה שאפשר לעשות.Judokan כתב: 19 אוגוסט 2023, 19:04 "אין ישראלים להביא"
ישראלי מוכשר במומנטום טוב זמין במחיר מציאה
"מה אנחנו צריכים אותו"
בלם צעיר וטוב שיכול לשחק כבלם שמאל במקום שון או כמגן שמאלי. למה אנחנו לא צריכים אותו?
אתה אמרת אנחנו צריכים בלם עם רגל ימין. גיל כהן לא מגן שמאלי, הוא בלם. זה שהוא שיחק כמגן לא אומר שהוא טוב שם. לא זוכר משחק אחד שלו כמגן שהוא עשה משהו טוב בחלק הקדמי ונתן בישול.Shocking4U כתב: 19 אוגוסט 2023, 19:13בלם צעיר וטוב שיכול לשחק כבלם שמאל במקום שון או כמגן שמאלי. למה אנחנו לא צריכים אותו?
מניח שזה נובע בעיקר מהרצון שלא יהיה שחקן טוב או פוטנציאל ליריבה.
מבין מה אתה ואחרים אומרים, אבל באמת אני שואל, איפה הוא נכנס אלינו לרוטציה?Judokan כתב: 19 אוגוסט 2023, 19:04 "אין ישראלים להביא"
ישראלי מוכשר במומנטום טוב זמין במחיר מציאה
"מה אנחנו צריכים אותו"
אני מחזיק מגיל כהן כבר תקופה. לדעתי הוא פוטנציאל מצויין לבלם שמאל בטייפקאסט של שון. מהיר, טוב עם הכדור. הוא יכול להיות גיבוי סולידי כמגן שמאלי. אם זה המחיר ובהנחה שהוא יחזק יריבה ישירה, צריך להתחרות איתם עליו.Kaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 19:14אתה אמרת אנחנו צריכים בלם עם רגל ימין. גיל כהן לא מגן שמאלי, הוא בלם. זה שהוא שיחק כמגן לא אומר שהוא טוב שם. לא זוכר משחק אחד שלו כמגן שהוא עשה משהו טוב בחלק הקדמי ונתן בישול.Shocking4U כתב: 19 אוגוסט 2023, 19:13בלם צעיר וטוב שיכול לשחק כבלם שמאל במקום שון או כמגן שמאלי. למה אנחנו לא צריכים אותו?
במקסימום אפשר להחתים אותו ולהשאיל בחזרה לאשדוד או לקבוצה אחרת בליגה.
אז כמו שאמרתי אפשר להחתים ולהשאיל אבל במקרה כזה אם יש לו הצעה ממכבי ת״א זה ברור שהוא יעדיף לשחק שם בגלל הסיכוי הגבוהה להיות בהרכב.Shocking4U כתב: 19 אוגוסט 2023, 19:24אני מחזיק מגיל כהן כבר תקופה. לדעתי הוא פוטנציאל מצויין לבלם שמאל בטייפקאסט של שון. מהיר, טוב עם הכדור. הוא יכול להיות גיבוי סולידי כמגן שמאלי. אם זה המחיר ובהנחה שהוא יחזק יריבה ישירה, צריך להתחרות איתם עליו.Kaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 19:14אתה אמרת אנחנו צריכים בלם עם רגל ימין. גיל כהן לא מגן שמאלי, הוא בלם. זה שהוא שיחק כמגן לא אומר שהוא טוב שם. לא זוכר משחק אחד שלו כמגן שהוא עשה משהו טוב בחלק הקדמי ונתן בישול.Shocking4U כתב: 19 אוגוסט 2023, 19:13
בלם צעיר וטוב שיכול לשחק כבלם שמאל במקום שון או כמגן שמאלי. למה אנחנו לא צריכים אותו?
במקסימום אפשר להחתים אותו ולהשאיל בחזרה לאשדוד או לקבוצה אחרת בליגה.