נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

נעול
Ganjot
הענק הירוק
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 19 פעמים

Re: נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

שליחה על ידי Ganjot »

The real Tsepo כתב: 21 אוגוסט 2023, 22:07
Ganjot כתב: 21 אוגוסט 2023, 21:14 מנסה להבין את ההצדקה לשלם עליו מיליון יורו, ולא מצליח.
מתקמצנים פה במשך שנים שלא לשים כסף על ישראלים, אבל אז משלמים עליו מיליון יורו ועל שואו 1.2 מיליון, כשיש אלף אופציות כמוהם בשוק הזה ואפשר להשקיע יותר בשחקנים בפרופיל גבוה יותר.
לא נכנס לאם הם יצליחו או לא, הכל יכול להיות, אבל ההתנהלות הקיץ פשוט הזויה.
מבחינת הפרופיל של שניהם, אלה שחקנים שיכלו בכיף למצוא את עצמם פה בליגה בנתניה/הפועל חיפה וכו'
זה בדיוק מה שהמועדון עשה. כיוונת לפרופיל יותר גבוה ושחקנים בפרופיל הזה לא רצו לבוא
להזכירך יש שחקן בפרופיל הזה, אפילו יותר נמוך, שחקן ספסל בקושי בליגה שניה באיטליה שהוא כביכול אחד הסטארים של היריבה הישירה שלך על התואר
אני חושב שכל שהפרספקטיבה שלנו קצת התעוותה בגלל השמות שעלו פה במהלך הקיץ
אז זהו, נגמרו השחקנים?
היו בדיוק 4 שחקנים בכל העולם שיכלו לשדרג אותנו והם לא הסכימו לבוא, אז נלך על פרופיל כזה.
השאלה אם הם לא רצו, או שההצעה שהציעו להם לא הייתה משכנעת מספיק כי אנחנו משלמים משכורות שמתאימות לעשור אחורה למרות שההכנסות פה עלו במאות אחוזים.
הפרספקטיבה לא התעוותה, הייתה ציפייה נורמלית שנחפש להשתדרג בזרים שהתפנו לנו, כיאה לקבוצה שמבטיחה בתים פעם שלישית ואחרי עונת ליגת אלופות, במקום זה הבאת רכש שיכלת להביא גם לפני 4-5 שנים.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי The real Tsepo »

Ganjot כתב: 21 אוגוסט 2023, 22:28
Ganjot כתב: 21 אוגוסט 2023, 21:14 מנסה להבין את ההצדקה לשלם עליו מיליון יורו, ולא מצליח.
מתקמצנים פה במשך שנים שלא לשים כסף על ישראלים, אבל אז משלמים עליו מיליון יורו ועל שואו 1.2 מיליון, כשיש אלף אופציות כמוהם בשוק הזה ואפשר להשקיע יותר בשחקנים בפרופיל גבוה יותר.
מבחינת הפרופיל של שניהם, אלה שחקנים שיכלו בכיף למצוא את עצמם פה בליגה בנתניה/הפועל חיפה וכו'
זה בדיוק מה שהמועדון עשה. כיוונת לפרופיל יותר גבוה ושחקנים בפרופיל הזה לא רצו לבוא
להזכירך יש שחקן בפרופיל הזה, אפילו יותר נמוך, שחקן ספסל בקושי בליגה שניה באיטליה שהוא כביכול אחד הסטארים של היריבה הישירה שלך על התואר
אז זהו, נגמרו השחקנים?
היו בדיוק 4 שחקנים בכל העולם שיכלו לשדרג אותנו והם לא הסכימו לבוא, אז נלך על פרופיל כזה.
השאלה אם הם לא רצו, או שההצעה שהציעו להם לא הייתה משכנעת מספיק כי אנחנו משלמים משכורות שמתאימות לעשור אחורה למרות שההכנסות פה עלו במאות אחוזים.
הפרספקטיבה לא התעוותה, הייתה ציפייה נורמלית שנחפש להשתדרג בזרים שהתפנו לנו, כיאה לקבוצה שמבטיחה בתים פעם שלישית ואחרי עונת ליגת אלופות, במקום זה הבאת רכש שיכלת להביא גם לפני 4-5 שנים.
זה רק השחקנים שאתה יודע עליהם מן הסתם.
ולא הבנתי, אתה מעדיף להמשיך ולחכות עד הדקה האחרונה? מה הדד ליין? אם אתה מסכים עם האסכולה של המועדון ברוב הקיץ לגבי רמת השחקנים שאליהם כיוונו אז בעצם אתה שלם עם המריחה של הסאגה הזו?
יש פה טרייד אוף ברור
נערך לאחרונה על ידי The real Tsepo ב 21 אוגוסט 2023, 22:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

Ganjot כתב: 21 אוגוסט 2023, 22:25
רק מכבי כתב: 21 אוגוסט 2023, 21:55
Ganjot כתב: 21 אוגוסט 2023, 21:48
יכלו להחתים את למקין אם היו עושים את זה במהלך השנה/קיץ שעבר, יכלו לעשות דיל על ישראלוב כחלק מהמעבר של צ'יבוטה (אבל לא, אנחנו ג'נטלמנים), אולי איזה עסקה על גיל כהן.
לא אומר שמישהו מהם ברמה שלו, אבל כנראה שהוא יהיה מחליף רוב השנה, אז עדיף היה לנצל את הזר לעמדה אחרת כמו כנף שמאל או עוד קשר לאמצע.
החיים זה לא מנג'ר.

למקין וישראלוב אין סעיפי שחרור לקבוצות בארץ. רק לקבוצות בחו''ל.
אז למה אתה חושב שהפועל ת''א הייתה מוכרת לך? ועוד בסכום יחסית נמוך?

למה אתה חושב שהפועל ת''א תביא לך את הפרוספקט שלה (ישראלוב) בשביל שחקן שלא רואה אצלך דקות (ציבוטה)..
למה שהם ירצו למכור אותו בכלל? בלם פותח. שחקן בית (בניגוד ללמקין שנגנב ממכבי ת''א).

למה צריך להביא שחקן כנף שמאל? כשיש לך שם את חזיזה. סוף. שיבלי.

נחלשת בעמדות הבלמים לעומת שנה שעברה (בטובינסיקה). אתה יודע שאתה בוודאות מאבד את סק למשך חודש וחצי. אתה חייב שם גיבוי ברמה גבוהה.
לא שחקן שלא שיחק בקבוצה גדולה עדיין, ולא לדבר על זה שגיל כהן בכלל שמאלי, וסק ימני.

אני מאוד בעד הבאת הבלם זר. גם בגלל העונה האירופית באיזה מפעל שלא יהיה.

אני כן מסכים שצריך פה עוד קשר לאמצע. לא הייתי מבזבז זר שם, ומשאיר לעצמי איזה ישראלי בינוני כבלם גיבוי.

את הקשר אמצע אני מקווה שיסגרו עם שחקן נוסף אולי הברקה יהודית, או סייף שהוא שחקן שיודע להיות 8.
אני מעריך שבסוף זה יהיה החזרת זערורה (בכפוף לחתימת החוזה שלו).
נכון, החיים זה לא מנג'ר, רק מה הקשר תזכיר לי?
אי אפשר לקנות שחקנים מתוך הליגה לפי מה שאתה אומר?
העלתי את צ'יבוטה כי בסופו של דבר הוא הלך לשם, לא אמרתי לדחוף להם את נאור וזרגרי. אם הוא הלך לשם ולא קיבלנו כלום עליו, לפחות ממה שזה נראה, אז למה לא לנסות להשתמש בו כקלף מיקוח ולהוריד מחיר?
בשביל לזכות באליפות שוב לא צריך להביא אף אחד לשמאל, אבל בשביל באמת להשתדרג כקבוצה וללעשות קמפיין אירופי יפה, הייתי מעדיף לראות שחקן ברמה שאשכרה מסוגל לתת מספרים גם מהאגף הזה.
סוף הוא סימן שאלה אחד גדול, ושיבלי פוטנציאל אבל יש לו עוד הרבה זמן להשתפשף.

במה משנה הרגל, עד עכשיו לא הבנתי.
ברור שעדיף אחד ימני ואחד שמאלי, אבל אני לא ראיתי שזה הפריע למישהו פה שסק ודילן שניהם היו ימניים.
עשיתם מזה מאסט כאילו חייב בלם עם רגל ימין ואם לא זה אסון.
אנחנו יודעים שמאבדים את סק לחודש וחצי, ועם זאת הבאנו קשר אמצע שגם אותו נאבד לחודש וחצי - אז שוב, שואל, איפה ההגיון?

ממה שאני רואה את הדברים, מבחינת ההרכב החזק שלנו, בגלל 6 זרים או הוא או שואו לא יהיו בהרכב, אבל כנראה שג'אבר ייפצע במוקדם או במאוחר אז שואו יהיה בהרכב.
ברור שיש רוטציות וכולם משחקים הרבה, אבל שורה תחתונה יש את ההרכב הראשון, ככה שסיכוי גבוה שהוא זה שיהיה בספסל.
קודם כל, אתה בעצמך מסכים שהסיכוי להביא את השמות שהזכרת נמוך מאוד עד לא קיים (למקין וישראלוב).
מסכים שאפשר היה להוציא יותר על צ'יבוטה מאשר האחוזים ממכירה עתידית. כמו זכות ראשונים על שחקן נניח. אבל הם לא היו מוכרים לך את ישראלוב.

נושא הבלם הוא קריטי. סק ודילן כימניים הוא בדיוק ההוכחה שאתה צריך בלם עם רגל ימין שיחליף את סק, ולא תרד ברמה.
בצד השני יש לך את גרשון ושונגו, שירידה משונגו לגרשון היא משמעותית. וגם ירידה מגרשון לגיל כהן בעיני היא משמעותית. שחקן שלא שיחק בקבוצה גדולה אף פעם.
היתרון הגדול של שימיץ' הוא שהוא העביר הרבה מאוד דקות כבלם שמאל. ושיחק הרבה גם בשלישיית בלמים. וזה לא משהו שיש להרבה שחקנים. היכולת לשחק ב-2 עמדות הבלם.
פלאניץ לדוגמא היה לא טוב בשמאל, ובימין היה טוב. גם דילן, כששיחק בשמאל היה הרבה פחות טוב.
ולכן שימיץ' הוא פתרון שנותן לך גם מחליף לשון וגם מחליף לסק במידת הצורך. ואני רק מזכיר שגם שון וגם סק בלמי נבחרת, כך שיהיה עליהם עומס גדול.

וגם צריך לעשות את ההבדלה בין שואו לסק. שואו עדיין לא בטוח שיהיה באליפות אפריקה. זה הולך לשם, אבל זה לא וודאי.
ובעיקר מה שצריך להבין זה שאנגולה של שואו גם אם תגיע בסוף, כנראה תודח בבתים.
סנגל של סק זו מועמדת מספר 1 לזכייה. היא תגיע הכי רחוק וזה יגרום לו להחסיר יותר משחקים מאשר שואו. וזה עניין וודאי.

לגבי אגף שמאל - מעבר לחזיזה שיבלי וסוף. גם ליאור, שוראנוב (Aיחק ככה בגרמניה. והיה טוב מול שריף שעלה שם. אבל אני מעדיף אותו כחלוץ), ודינדה יכולים לשחק שם.
אז כן, אני מעדיף את השמות שהזכרתי מאשר זר כלשהו לכנף שמאל שברור לי שהוא לא יהיה זה שייפתח כי חזיזה יהיה לפניו תמיד. ושאם אני פותח במערך 3 בלמים, הוא מתייתר לי כי אין משמעות לשחקן אגף במערך הזה. וברור שאנחנו הולכים לשחק הרבה 3 בלמים. דגו מאוד אוהב את המערך הזה. אז כן, גם למערך יש חשיבות. וכשאתה משחק עם 3 בלמים, אתה צריך מצבת בלמים איכותית, ובחרו להביא לשם את הזר שהתפנה.
Ganjot
הענק הירוק
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

The real Tsepo כתב: 21 אוגוסט 2023, 22:37
Ganjot כתב: 21 אוגוסט 2023, 22:28
אז זהו, נגמרו השחקנים?
זה רק השחקנים שאתה יודע עליהם מן הסתם.
ולא הבנתי, אתה מעדיף להמשיך ולחכות עד הדקה האחרונה? מה הדד ליין? אם אתה מסכים עם האסכולה של המועדון ברוב הקיץ לגבי רמת השחקנים שאליהם כיוונו אז בעצם אתה שלם עם המריחה של הסאגה הזו?
יש פה טרייד אוף ברור
לא בעד למרוח, אבל אם כבר הגענו לחודש אוגוסט בלי קשר שיכול לשחק בפלייאוף, אז למה לא למרוח עוד קצת?
הבלם אולי יעזור קצת בפלייאוף במידה ותהיה פציעה/אדום אבל גם במקרה שלו היה אפשר לחכות עוד כנראה.
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

הביקורות לגבי ההבאה של שואו מוצדקות, זה שחקן שהיה יכול לבוא ביוני ובמילא לא תורם לנו במוקדמות אז היה עדיף לחכות לדדליין ולראות איזה מפעל אנחנו.
הבלם הקרואטי אחלה רכש
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

דהן בדרך לבית"ר.
הסיר עוקב ממכבי חיפה, ומכבי חיפה הסירה עוקב ממנו.

מקווה שהוציאו מביתר קצת מזומנים, ולא נתנו בחינם.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

רק מכבי כתב: 22 אוגוסט 2023, 00:06 דהן בדרך לבית"ר.
הסיר עוקב ממכבי חיפה, ומכבי חיפה הסירה עוקב ממנו.

מקווה שהוציאו מביתר קצת מזומנים, ולא נתנו בחינם.
אולי נגלה איזה עסקת חליפין עם ביתר שבמסגרתה הוא עובר.

ואז התעוררתי
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

נשמע מוזר בהתחשב בעובדה שהמועדון עדיין עוקב אחרי מוזי
GreenGlory
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי GreenGlory »

Shocking4U כתב: 22 אוגוסט 2023, 00:13 נשמע מוזר בהתחשב בעובדה שהמועדון עדיין עוקב אחרי מוזי
מוזי מושאל לא? או שהוא כבר לא שחקן המועדון?
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

GreenGlory כתב: 22 אוגוסט 2023, 00:48
Shocking4U כתב: 22 אוגוסט 2023, 00:13 נשמע מוזר בהתחשב בעובדה שהמועדון עדיין עוקב אחרי מוזי
מוזי מושאל לא? או שהוא כבר לא שחקן המועדון?
שוחרר סופית
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

אורי דהן זה אחד העקיצות הגדולות שהיו פה
תמונה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

Nirgreen כתב: 22 אוגוסט 2023, 01:27 אורי דהן זה אחד העקיצות הגדולות שהיו פה
אפילו לא בטופ 10
Kaka
אלוף המדינה
הודה ל־: 22 פעמים
קיבל תודה: 13 פעמים

שליחה על ידי Kaka »

שילמו על הבלם 600 אלף.
יענקל'ך!
onn
שחקן החודש
הודה ל־: 12 פעמים

שליחה על ידי onn »

מקווה שדהן נמכר ולא הושאל
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי The real Tsepo »

תחזירו את ג'וש כבר
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

The real Tsepo כתב: 22 אוגוסט 2023, 10:40 תחזירו את ג'וש כבר
כל כתבי החצר של תל אביב אומרים שגוש על הפרק מבחינתם.
ממה שאני שמעתי גוש הביא מילה למועדון שאם הוא בארץ זה רק למכבי.
תמונה
greenor
הופעת בכורה בבוגרים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי greenor »

ציון החלון 2...
בחיאת רבאק.
אז ככה. הלכו אצילי (אי אפשר היה להשאיר), אבו פאני (אי אפשר היה להשאיר, ואם כן - לא בטוח שהיה נכון, הבחור רצה אירופה ולא משנה איזה דוד או אבא או סבתא יגידו אחרת, הם גלגלו את זה על המועדון), ג'וש (עדיין יש לי תקוות בלב שיחזור...), דילן (אומר בקולו שזה עניין אישי שאשתו דחפה לחזור הביתה),
הגיעו: שוראנוב (אני חושב שיש קונצנזוס שזה רכש מאד מעניין), שימיץ' בלם שלישי, שואו קשר אחורי. שימיץ' לא שיחק דקה, שואו שיחק בגביע הטוטו מוקף ב10 שחקנים מחליפים, וכבר החליטו שהוא בלוף.
איתמר ניצן - אכזב אותי מאד כשחתם כאן, אני חושב שהוא לא ברמה. בינתיים הוא סותם לי את הפה, נראה בסדר. בעיקר לאור העובדה שקצת מתעלמים ממנה - שאין אלטרנטיבה.
נשארו: סבע (מה שלא נראה אפשרי לפני חודש), פיינגולד (כנ"ל), חלאילי (כנ"ל) - זאת גם עבודה של אלברמן.
אזרחו את סונדגרן, יחתימו את עלי ואת דולב לעוד כמה שנים יפות פה.
ועל הדרך, באהלן אהלן, הסגל המתפורר הזה, הקבוצה שכולם נטשו אותה, המועדון בלי העתיד הזה, שוב בפלייאוף הצ'מפיונס.
אז תרשו לי לראות קצת פחות שחורות.
מבחינתי אם ג'וש חותם פה - זה חלון של 9.
אם היה מגיע אברג'ל/ אחד השמות המפוצצים האחרים זה אולי היה 10.
ובהערת אגב - יש מצב (וכמובן שזה עוד ממש מוקדם להגיד את זה) - שצ'אלובה ובקסטר הצילו אותנו מעצמנו בזה שהם לא באו.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

מה עם מגן שמאלי סמקלל סמקלל
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

תכלס אם ג'וש חוזר לאירופה אז יש מצב שהוא סגור אצלנו לא? ונדע אחרי יאנג בויז?
אצבעוני
תוקע יתד בהרכב
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי אצבעוני »

greenor כתב: 22 אוגוסט 2023, 12:27 ציון החלון 2...
בחיאת רבאק.
אז ככה. הלכו אצילי (אי אפשר היה להשאיר), אבו פאני (אי אפשר היה להשאיר, ואם כן - לא בטוח שהיה נכון, הבחור רצה אירופה ולא משנה איזה דוד או אבא או סבתא יגידו אחרת, הם גלגלו את זה על המועדון), ג'וש (עדיין יש לי תקוות בלב שיחזור...), דילן (אומר בקולו שזה עניין אישי שאשתו דחפה לחזור הביתה),
הגיעו: שוראנוב (אני חושב שיש קונצנזוס שזה רכש מאד מעניין), שימיץ' בלם שלישי, שואו קשר אחורי. שימיץ' לא שיחק דקה, שואו שיחק בגביע הטוטו מוקף ב10 שחקנים מחליפים, וכבר החליטו שהוא בלוף.
איתמר ניצן - אכזב אותי מאד כשחתם כאן, אני חושב שהוא לא ברמה. בינתיים הוא סותם לי את הפה, נראה בסדר. בעיקר לאור העובדה שקצת מתעלמים ממנה - שאין אלטרנטיבה.
נשארו: סבע (מה שלא נראה אפשרי לפני חודש), פיינגולד (כנ"ל), חלאילי (כנ"ל) - זאת גם עבודה של אלברמן.
אזרחו את סונדגרן, יחתימו את עלי ואת דולב לעוד כמה שנים יפות פה.
ועל הדרך, באהלן אהלן, הסגל המתפורר הזה, הקבוצה שכולם נטשו אותה, המועדון בלי העתיד הזה, שוב בפלייאוף הצ'מפיונס.
אז תרשו לי לראות קצת פחות שחורות.
מבחינתי אם ג'וש חותם פה - זה חלון של 9.
אם היה מגיע אברג'ל/ אחד השמות המפוצצים האחרים זה אולי היה 10.
ובהערת אגב - יש מצב (וכמובן שזה עוד ממש מוקדם להגיד את זה) - שצ'אלובה ובקסטר הצילו אותנו מעצמנו בזה שהם לא באו.
חביבי אז אתה לא יודע מזה 10 ולא 9 ואפילו לא שמונה

להגיד זה מה יש במצבת השוערים הישראלית זה לא נכון
סמכו פה על בקסטר והוא נתן לצוות מקצועי אצבע בעין
הניהול לא היה נכון סביב השוער שככה סמכו עליו שהוא ברח מהארץ ולא חתם

לגבי עומר אצילי, אין לי בעיה עם העזיבה שלו שחקנים יכולים לעזוב ואין ממש ברירה.
כרגע הבעיה שרוב האוהדים חוששים ממנה בצדק שאין לנו בסגל את מי שיחזיר את ה31 שערים של אצילי בשנה

לגבי קישור אחורי בואו נשים את הדברים כראוי להם
מכבי חיפה עוד שעלתה לליגת האלופות שנה שעברה הבינה שלאירופה צריך עוד קשר אחורי כי המצבת לא הספיקה
בינואר עוד נטע לביא עזב וגוני ממש אבל ממש לא בכיוון של להחליף אותו ולא את פאני
וגם אבו פאני עזב בקיץ

זה אומר שכרגע מצבת הקישור אחורי שלנו
שואו שחובת ההוכחה עליו עלי מוחמד גאבר שמאוד פציע וגוני שלא מרשים ולא נראה כשחקן שמתאים למכבי חיפה כקשר אחורי.
אז שלא טיפלו בעמדה הזו שנתיים ברצף זה פשוט בושה

נמשיך למגן שמאלי
אפילו המאמן שלנו שמפחד מהצל של עצמו וכל ראיון אומר שהוא לא מתעסק ברכש אמר שהוא צריך מגן שמאלי כמו אוויר לנשימה
ואנחנו עדיין בלי

לכל זה נוסיף את הזמנים שהביאו את שואו ושהדבר הזה עלול לעלות לנו בהדחה (חסוך ממני שהגענו לפלייאוף שחקנו נגד קבוצות אמצע טבלה בליגה שלנו)

אין פה חלון של 10 או 9
החלון יותר לכיוון של 2 3
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

האמת כמו תמיד היא איפשהו באמצע
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

קשה לתת ציון לחלון כי בתאכלס הביאו כמה שחקנים שלא ראינו משחקים.
שימיץ, שואו, שוראנוב - הם עדיין תעלומה מבחינתי וגם רפאלוב לא ברור כרגע.
חסר עדיין מגן שמאל מחליף אבל סיכומים נעשה בסוף החלון וכשיהיה לנו קצת יותר דקות צפייה של השחקנים שבאו
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

אחרי ששימיץ' קיבל את המספר של ג'וש, לדעתי זה די סותם את הגולל עליו.

בהצלחה עם ניצן
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

Kaka כתב: 22 אוגוסט 2023, 06:51
שילמו על הבלם 600 אלף.
באתרים מדברים על 800.
יכול להיות שזה כולל בונוסים?
Kaka
אלוף המדינה
הודה ל־: 22 פעמים
קיבל תודה: 13 פעמים

שליחה על ידי Kaka »

רק מכבי כתב: 22 אוגוסט 2023, 16:25
Kaka כתב: 22 אוגוסט 2023, 06:51
שילמו על הבלם 600 אלף.
באתרים מדברים על 800.
יכול להיות שזה כולל בונוסים?
יש מצב.
יענקל'ך!
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

זול בסוף עולה ביוקר
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

Jerry כתב: 22 אוגוסט 2023, 16:41 זול בסוף עולה ביוקר
ד"ש מעבודלאיי סק וה-390 אלף יורו ששילמו עליו.
או קורנו וה-300 אלף יורו.

שחקן שופטים על הדשא, לא לפי תג מחיר.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

רק מכבי כתב: 22 אוגוסט 2023, 16:42

פרופיל שונה לגמרי וסיטואציה שונה. היה צריך לכוון גבוה וגם אם שימיץ' יהיה הצלחה אין שום סיבה להיתקע על פרופיל כאלו של מציאות בזול
GreenGlory
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי GreenGlory »

Jerry כתב: 22 אוגוסט 2023, 17:02

פרופיל שונה לגמרי וסיטואציה שונה. היה צריך לכוון גבוה וגם אם שימיץ' יהיה הצלחה אין שום סיבה להיתקע על פרופיל כאלו של מציאות בזול
השחקנים שאתה חופר עליהם פה איזה פרופיל יש להם? בסיל חורי שהגיע מהנוער של ברצלונה? או אולי בוריס אינו שהגיע מבאיירן מינכן בהמלצה של דניאל פרץ?
די כבר לזרוק סיסמאות. אתה חופר על שחקנים מהליגה עם פרופילים עוד יותר מסכנים ואז מתלונן על הפרופילים שכן מביאים בלי שראית אותם דקה על הדשא, אתה מוזר
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

Jerry כתב: 22 אוגוסט 2023, 17:02

קורנו הגיע בגיל דומה, וגם אחרי עונה טובה כמו שימיץ'.
סק היה שונה.
אבל העיקרון זהה - גובה תשלום ההעברה לא בהכרח אומר משהו.
את פיירו רכשת ב-1.6, ורוב הקהל לא רוצה לראות אותו בכלל.
על שואו שילמו 1.2 ולא נרשמה התלהבות.
שילמנו על בוליאט מיליון יורו, ועל איולפסון 1.2. זה נתן לי משהו?

צריך להביא שחקנים טובים שיתאימו למערכת, ולסגנון המשחק.

אם זה יעלה מיליון יורו או 400 אלף זה לא רלוונטי.

אני מסכים שתמיד צריך לשאוף להתקדם ולעלות רמה. וזה מה שניסו עם הקשר אגב.
אבל לא צריך לשכוח שיש פה גם עניינים של סיטואציות. גם שימיץ' שאגב היו לו הצעות מהסרייה א' (להיות שחקן ספסל), בא לפה כשהוא בשנת חוזה, ולכן המחיר שלו נמוך יותר.
ואתה יכול להביא שחקן חופשי עם יכולות טובות שלא יעלה שקל ההעברה.

בקיצור, אין משמעות לתג המחיר.
נעול