Ganjot כתב: 21 אוגוסט 2023, 22:25
רק מכבי כתב: 21 אוגוסט 2023, 21:55
Ganjot כתב: 21 אוגוסט 2023, 21:48
יכלו להחתים את למקין אם היו עושים את זה במהלך השנה/קיץ שעבר, יכלו לעשות דיל על ישראלוב כחלק מהמעבר של צ'יבוטה (אבל לא, אנחנו ג'נטלמנים), אולי איזה עסקה על גיל כהן.
לא אומר שמישהו מהם ברמה שלו, אבל כנראה שהוא יהיה מחליף רוב השנה, אז עדיף היה לנצל את הזר לעמדה אחרת כמו כנף שמאל או עוד קשר לאמצע.
החיים זה לא מנג'ר.
למקין וישראלוב אין סעיפי שחרור לקבוצות בארץ. רק לקבוצות בחו''ל.
אז למה אתה חושב שהפועל ת''א הייתה מוכרת לך? ועוד בסכום יחסית נמוך?
למה אתה חושב שהפועל ת''א תביא לך את הפרוספקט שלה (ישראלוב) בשביל שחקן שלא רואה אצלך דקות (ציבוטה)..
למה שהם ירצו למכור אותו בכלל? בלם פותח. שחקן בית (בניגוד ללמקין שנגנב ממכבי ת''א).
למה צריך להביא שחקן כנף שמאל? כשיש לך שם את חזיזה. סוף. שיבלי.
נחלשת בעמדות הבלמים לעומת שנה שעברה (בטובינסיקה). אתה יודע שאתה בוודאות מאבד את סק למשך חודש וחצי. אתה חייב שם גיבוי ברמה גבוהה.
לא שחקן שלא שיחק בקבוצה גדולה עדיין, ולא לדבר על זה שגיל כהן בכלל שמאלי, וסק ימני.
אני מאוד בעד הבאת הבלם זר. גם בגלל העונה האירופית באיזה מפעל שלא יהיה.
אני כן מסכים שצריך פה עוד קשר לאמצע. לא הייתי מבזבז זר שם, ומשאיר לעצמי איזה ישראלי בינוני כבלם גיבוי.
את הקשר אמצע אני מקווה שיסגרו עם שחקן נוסף אולי הברקה יהודית, או סייף שהוא שחקן שיודע להיות 8.
אני מעריך שבסוף זה יהיה החזרת זערורה (בכפוף לחתימת החוזה שלו).
נכון, החיים זה לא מנג'ר, רק מה הקשר תזכיר לי?
אי אפשר לקנות שחקנים מתוך הליגה לפי מה שאתה אומר?
העלתי את צ'יבוטה כי בסופו של דבר הוא הלך לשם, לא אמרתי לדחוף להם את נאור וזרגרי. אם הוא הלך לשם ולא קיבלנו כלום עליו, לפחות ממה שזה נראה, אז למה לא לנסות להשתמש בו כקלף מיקוח ולהוריד מחיר?
בשביל לזכות באליפות שוב לא צריך להביא אף אחד לשמאל, אבל בשביל באמת להשתדרג כקבוצה וללעשות קמפיין אירופי יפה, הייתי מעדיף לראות שחקן ברמה שאשכרה מסוגל לתת מספרים גם מהאגף הזה.
סוף הוא סימן שאלה אחד גדול, ושיבלי פוטנציאל אבל יש לו עוד הרבה זמן להשתפשף.
במה משנה הרגל, עד עכשיו לא הבנתי.
ברור שעדיף אחד ימני ואחד שמאלי, אבל אני לא ראיתי שזה הפריע למישהו פה שסק ודילן שניהם היו ימניים.
עשיתם מזה מאסט כאילו חייב בלם עם רגל ימין ואם לא זה אסון.
אנחנו יודעים שמאבדים את סק לחודש וחצי, ועם זאת הבאנו קשר אמצע שגם אותו נאבד לחודש וחצי - אז שוב, שואל, איפה ההגיון?
ממה שאני רואה את הדברים, מבחינת ההרכב החזק שלנו, בגלל 6 זרים או הוא או שואו לא יהיו בהרכב, אבל כנראה שג'אבר ייפצע במוקדם או במאוחר אז שואו יהיה בהרכב.
ברור שיש רוטציות וכולם משחקים הרבה, אבל שורה תחתונה יש את ההרכב הראשון, ככה שסיכוי גבוה שהוא זה שיהיה בספסל.
קודם כל, אתה בעצמך מסכים שהסיכוי להביא את השמות שהזכרת נמוך מאוד עד לא קיים (למקין וישראלוב).
מסכים שאפשר היה להוציא יותר על צ'יבוטה מאשר האחוזים ממכירה עתידית. כמו זכות ראשונים על שחקן נניח. אבל הם לא היו מוכרים לך את ישראלוב.
נושא הבלם הוא קריטי. סק ודילן כימניים הוא בדיוק ההוכחה שאתה צריך בלם עם רגל ימין שיחליף את סק, ולא תרד ברמה.
בצד השני יש לך את גרשון ושונגו, שירידה משונגו לגרשון היא משמעותית. וגם ירידה מגרשון לגיל כהן בעיני היא משמעותית. שחקן שלא שיחק בקבוצה גדולה אף פעם.
היתרון הגדול של שימיץ' הוא שהוא העביר הרבה מאוד דקות כבלם שמאל. ושיחק הרבה גם בשלישיית בלמים. וזה לא משהו שיש להרבה שחקנים. היכולת לשחק ב-2 עמדות הבלם.
פלאניץ לדוגמא היה לא טוב בשמאל, ובימין היה טוב. גם דילן, כששיחק בשמאל היה הרבה פחות טוב.
ולכן שימיץ' הוא פתרון שנותן לך גם מחליף לשון וגם מחליף לסק במידת הצורך. ואני רק מזכיר שגם שון וגם סק בלמי נבחרת, כך שיהיה עליהם עומס גדול.
וגם צריך לעשות את ההבדלה בין שואו לסק. שואו עדיין לא בטוח שיהיה באליפות אפריקה. זה הולך לשם, אבל זה לא וודאי.
ובעיקר מה שצריך להבין זה שאנגולה של שואו גם אם תגיע בסוף, כנראה תודח בבתים.
סנגל של סק זו מועמדת מספר 1 לזכייה. היא תגיע הכי רחוק וזה יגרום לו להחסיר יותר משחקים מאשר שואו. וזה עניין וודאי.
לגבי אגף שמאל - מעבר לחזיזה שיבלי וסוף. גם ליאור, שוראנוב (Aיחק ככה בגרמניה. והיה טוב מול שריף שעלה שם. אבל אני מעדיף אותו כחלוץ), ודינדה יכולים לשחק שם.
אז כן, אני מעדיף את השמות שהזכרתי מאשר זר כלשהו לכנף שמאל שברור לי שהוא לא יהיה זה שייפתח כי חזיזה יהיה לפניו תמיד. ושאם אני פותח במערך 3 בלמים, הוא מתייתר לי כי אין משמעות לשחקן אגף במערך הזה. וברור שאנחנו הולכים לשחק הרבה 3 בלמים. דגו מאוד אוהב את המערך הזה. אז כן, גם למערך יש חשיבות. וכשאתה משחק עם 3 בלמים, אתה צריך מצבת בלמים איכותית, ובחרו להביא לשם את הזר שהתפנה.