נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

נעול
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

Re: נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

שליחה על ידי HaifaWave »

Apoc כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:29
אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:25
Apoc כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:18

נו אז יופי
אין גיבוי בסגל > אתם רוצים להביא שחקן בינוני לתת עומק > מתבאסים שהוא בינוני > טוענים שאין עומק כי אי אפשר לספור את הבינוני > רוצים להביא בינוני אחר לתת עומק

מתישהו צריך להבין שיש פה תבנית
1. אני חושב שגאנדלמן שחקן טוב ולא בינוני.
2. עדיף בינוני בעמדה אחת מאשר לשנות את כל המערך כששחקן אחד נפצע.

אתה מעדיף שהמחליף שלך יהיה גוני או גאנדלמן או זרגרי או זערורה?
אגב, לפי השיטה שלך אנחנו לא צריכים את אורי דהן כי הוא בינוני. ואז מי ישחק? גרשון? אבל גם הוא בינוני. אז אולי ניתן לנוער לשחק?
אי אפשר ללכת All the way עם הבינוני הזה. צריך להביא את ההכי טוב שיש בשוק, בטח כשיש כסף בקופה.
1. אתה חושב את זה עליו עכשיו. מה חשבת על גוני לפני שחתם במכבי?
2. לא מסכים וגם בכר לא הסכים וטוב שזו הייתה הגישה שלו.

אני מעדיף את זערורה מה4 שאמרת. לא שהוא באותה עמדה. אבל העיקרון הוא ששחקנים צעירים עם פוטנציאל עדיפים על בינוניים בכל יום בשבוע.
לדעתי גוני/גאנדלמן/בלטקסה זה לא שחקנים שיתרמו משהו בכלל בעונת כדורגל שלמה.
עובדתית שני מאמנים מעדיפים כל שחקן אחר בקישור שלנו על פני זערורה. אני גם חושב שהוא פוטנציאל, אבל גם צריך להבין איפה אנחנו עומדים. אנחנו לא מכבי פתח תקווה שיכולים להריץ את הנוער ולקוות לטוב. אנחנו מועדון ששואף לתואר כל שנה. לא כל שחקן נוער שתשים יתן לך את אותה תפוקה כמו שחקן מנוסה בליגה, ובטח שאי אפשר לזרוק את כולם.

אנחנו יכולים להמשיך ולהתווכח על זה אבל בפועל כשנהיה עם 6-7 פצועים בסגל אני לא חושב שישאר פה אחד שלא יסכים איתי.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:29
KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:21
אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:19

נתתי את זה כדוגמא לזה שצריך להביא את השחקן הכי טוב הפנוי שיש בשוק כדי לעבות את הסגל.
אז אני נתתי לך דוגמה שהבאנו את השחקן הכי טוב שהיה פנוי בשוק כדי לעבות את הסגל (אשכרה שמנו על שחקן בסביבות ה600 אלף יורו כשהוא מסיים חוזה בינואר!) ועכשיו הוא לא תורם לקבוצה כלום כי הוא לא מספיק טוב
אוקיי אבל אני לא משווה בין גאנדלמן כשחקן הכי טוב בשוק לגוני נאור כשחקן הכי טוב בשוק.

אולי אני אמקבל את רשימת הפצועים מהעונה שעברה לרשימה דומה השנה מבחינת כמות ואיכות ותנסו לבנות לי הרכב.
אבל שוב, גם הרכב עם גוני נאור הוא הרכב גרוע ולא טוב, אז מה זה עוזר?
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:33
KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:21
אז אני נתתי לך דוגמה שהבאנו את השחקן הכי טוב שהיה פנוי בשוק כדי לעבות את הסגל (אשכרה שמנו על שחקן בסביבות ה600 אלף יורו כשהוא מסיים חוזה בינואר!) ועכשיו הוא לא תורם לקבוצה כלום כי הוא לא מספיק טוב
אוקיי אבל אני לא משווה בין גאנדלמן כשחקן הכי טוב בשוק לגוני נאור כשחקן הכי טוב בשוק.

אולי אני אמקבל את רשימת הפצועים מהעונה שעברה לרשימה דומה השנה מבחינת כמות ואיכות ותנסו לבנות לי הרכב.
כי שוב, גאנדלמן שחקן הרבה יותר טוב.
כי שוב, עדיף שחקן מפתח בהפועל ירושלים על מחמם כיסא ביציע בבית"ר.
כי שוב, עדיף לשמור על המערך גם אם זה אומר ששחקן פחות טוב משחק.

או שיש לכם זיכרון קצר מהעונה שעברה או שאתם בטוחים שהצעירים שלנו יוצאים מפה לברצלונה.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 13 אוגוסט 2023, 22:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:36

מבחינתי לעלות עם גוני נאור או זרגרי למשחק חוץ בבלומפילד זה same shit
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:33
Apoc כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:29
אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:25

1. אני חושב שגאנדלמן שחקן טוב ולא בינוני.
2. עדיף בינוני בעמדה אחת מאשר לשנות את כל המערך כששחקן אחד נפצע.

אתה מעדיף שהמחליף שלך יהיה גוני או גאנדלמן או זרגרי או זערורה?
אגב, לפי השיטה שלך אנחנו לא צריכים את אורי דהן כי הוא בינוני. ואז מי ישחק? גרשון? אבל גם הוא בינוני. אז אולי ניתן לנוער לשחק?
אי אפשר ללכת All the way עם הבינוני הזה. צריך להביא את ההכי טוב שיש בשוק, בטח כשיש כסף בקופה.
1. אתה חושב את זה עליו עכשיו. מה חשבת על גוני לפני שחתם במכבי?
2. לא מסכים וגם בכר לא הסכים וטוב שזו הייתה הגישה שלו.

אני מעדיף את זערורה מה4 שאמרת. לא שהוא באותה עמדה. אבל העיקרון הוא ששחקנים צעירים עם פוטנציאל עדיפים על בינוניים בכל יום בשבוע.
לדעתי גוני/גאנדלמן/בלטקסה זה לא שחקנים שיתרמו משהו בכלל בעונת כדורגל שלמה.
עובדתית שני מאמנים מעדיפים כל שחקן אחר בקישור שלנו על פני זערורה. אני גם חושב שהוא פוטנציאל, אבל גם צריך להבין איפה אנחנו עומדים. אנחנו לא מכבי פתח תקווה שיכולים להריץ את הנוער ולקוות לטוב. אנחנו מועדון ששואף לתואר כל שנה. לא כל שחקן נוער שתשים יתן לך את אותה תפוקה כמו שחקן מנוסה בליגה, ובטח שאי אפשר לזרוק את כולם.

אנחנו יכולים להמשיך ולהתווכח על זה אבל בפועל כשנהיה עם 6-7 פצועים בסגל אני לא חושב שישאר פה אחד שלא יסכים איתי.
עובדתית גוני נאור הגיע באמצעות אותן הטענות בדיוק, ובסופו של דבר במבחן התוצאה שני מאמנים שונים לא סומכים עליו מספיק בשביל לתת לו אפילו דקות בודדות.
ראינו את זה קורה הרבה פעמים ואני לפחות כבר מבין לאן דברים הולכים ומעדיף שלא יעשו את אותה הטעות בפעם המיליון.
אופטימיות במכבי חיפה
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:36

כי שוב, עדיף לשמור על המערך גם אם זה אומר ששחקן פחות טוב משחק.

או שיש לכם זיכרון קצר מהעונה שעברה או שאתם בטוחים שהצעירים שלנו יוצאים מפה לברצלונה.
אם אתה חושב גאנדלמן שחקן יותר טוב מנאור כנראה שלא ראית אותו מספיק (לא שאני אומר שנאור שחקן טוב, פשוט שניהם בינוניים באותה רמה)
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

הימים היפים שאנשים טענו פה שגוני נאור זה שחקן שהרבה יותר דומה לנטע ומה שאנחנו צריכים בתכונות שלו מקארצב
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

רק מכבי כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:27
רק מכבי כתב: 06 אוגוסט 2023, 15:46 לא שזה משנה משהו, אבל קצת מצחיק שהמועדון לא הודיע בכלל שהוא רוכש את סוף, והשחקן הפך לחלק מהסגל בלי שום שום הודעה בעניין.

אגב, זוכרים את קאחביץ', החלוץ שהושאל לנוער בעונה שעברה? גם פה אין שקיפות ולא יודעים מה הסטטוס שלו. אני מעריך שהאופציה לא התממשה.
למה נזכרתי בו אתם שואלים? כי מסתבר שהוא משחק בofk בלגרד מהליגה השנייה בסרביה, ואתמול כבש צמד בכורה.
קאחביץ ממשיך את פתיחת העונה המצוינת שלו:

יש לי הרגשה שנצטער שלא מימשנו את האופציה.
לא חושב שנצטער על זה. סה"כ היה ברור גם ממה שנתן בליגת הנוער שהוא שחקן בסדר ולא מדהים.

אני לא מתרשם מהליגה השנייה בסרביה, זו ליגה סופר חלשה.
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

רק מכבי כתב: 06 אוגוסט 2023, 15:46 לא שזה משנה משהו, אבל קצת מצחיק שהמועדון לא הודיע בכלל שהוא רוכש את סוף, והשחקן הפך לחלק מהסגל בלי שום שום הודעה בעניין.

אגב, זוכרים את קאחביץ', החלוץ שהושאל לנוער בעונה שעברה? גם פה אין שקיפות ולא יודעים מה הסטטוס שלו. אני מעריך שהאופציה לא התממשה.
למה נזכרתי בו אתם שואלים? כי מסתבר שהוא משחק בofk בלגרד מהליגה השנייה בסרביה, ואתמול כבש צמד בכורה.

יכול להיות, אבל אני יכול להבין למה לא מימשו את האופציה שלו. כשראיתי אותו לאורך העונה תהיתי לעצמי אם הוא שווה 400 אלף יורו. לפרקים נראה כמו פיירו, במובן השלילי, ולפרקים נראה מחובר ושחקן שיכול להפוך לפיירו, במובן הטוב, אבל עם יכולת טכנית.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 25 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

מה עם שואו, נחת?

עריכה: אוקיי אמרו לי שכתבו פה כבר שנוחת ב2
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
ToniKroos
הענק הירוק
הודה ל־: 2 פעמים
קיבל תודה: 9 פעמים

שליחה על ידי ToniKroos »

ברק.י כתב: 14 אוגוסט 2023, 00:03

יכול להיות, אבל אני יכול להבין למה לא מימשו את האופציה שלו. כשראיתי אותו לאורך העונה תהיתי לעצמי אם הוא שווה 400 אלף יורו. לפרקים נראה כמו פיירו, במובן השלילי, ולפרקים נראה מחובר ושחקן שיכול להפוך לפיירו, במובן הטוב, אבל עם יכולת טכנית.
מצד שני מועדונים היום משלמים מיליונים על פרוספקטים שלא בטוח יצליחו וגם לא מצליחים, זה חלק מהעניין.
אסור לערב תקציב העברות של שחקנים עם תקציב של שחקני נוער... במקרה הזה יכול להיות שדווקא היה שווה לזרוק את ה400 אלף עליו בתקווה שייצא ממנו משהו
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

איזה שער גדול של אינו, חבל שלא הבאנו אותו, היה סוגר את הפינה יפה והיה יותר זול משואו גם
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

הנשר נוחת עוד חצי שעה
תמונה
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

ToniKroos כתב: 14 אוגוסט 2023, 00:42
ברק.י כתב: 14 אוגוסט 2023, 00:03

מצד שני מועדונים היום משלמים מיליונים על פרוספקטים שלא בטוח יצליחו וגם לא מצליחים, זה חלק מהעניין.
אסור לערב תקציב העברות של שחקנים עם תקציב של שחקני נוער... במקרה הזה יכול להיות שדווקא היה שווה לזרוק את ה400 אלף עליו בתקווה שייצא ממנו משהו
אתה צודק, אבל מתי עשינו דבר כזה?
לרוב מגיעים לפה שחקני נוער מגמביה בעלות 0. המועדון לא מעוניין להשקיע כסף בשחקנים בגילאים כאלה ופה זה היה מקרה חריג.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 25 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

אני בדרך לנתבג עם צעיף ירוק ושלט שכתוב בו טרויסי
נראה מה יהיה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

Liberman כתב: 14 אוגוסט 2023, 01:22 אני בדרך לנתבג עם צעיף ירוק ושלט שכתוב בו טרויסי
נראה מה יהיה
תעדכן איך הוא נראה
תמונה
GreenGlory
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי GreenGlory »

KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:15
Apoc כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:11 הקטע שאם בלטקסה יגיע לפה אותם אנשים שמספרים לנו שיש לנו רק 2 קשרים בסגל כי גוני נאור לא ברמה, יגידו שיש לנו רק מגן שמאלי אחד בסגל.

לא מבין בשביל מה צריך את זה.
הקטע האמיתי עם בלטקסה הוא שלמעלה מחודשיים וחצי שחקן שאמא שלו לא מזהה אותו ברחוב והמאמן שלו לא מכיר באוסטריה וינה תופס כותרת ראשית בספורט 5 שהוא מועמד אלינו.

לסמלים של המועדון כמו רוקאביצה וג'וש כהן דחפו דד ליינים ביוני ובמקום לתת לו ולקבוצה שלו דד ליין ב1.7 ואם לא להביא מישהו יום אחרי מורחים את הסיפור הזה כבר חודשיים וחצי ודופקים את המאמן בלי אפשרויות לעשות רוטציה אפילו
הפוך גוטה, הפוך.
אתה קורא את הסיטואציה במו"מ הזה לא נכון, איזה דד ליין מכבי בידיוק יכולה להציב אם היא רוצה אותו בחינם? "יש לכם עד סוף יולי לתת לנו אותו בחינם, אם לא, המשכנו הלאה" וואו איזה איום מה אני אגיד לך.
מכבי רוצה אותו בחינם, אוסטריה רוצה לקבל כסף, מכבי צריכה אותו ולפי הפרסומים רוצה אותו, לכן ההתרון אצל האוסטרים. מכבי לא בעמדה של להציב דד ליין במו"מ הזה בשום צורה כרגע, אחרת היה מגיע שחקן אחר וזהו, אבל זה לא קורה, אז גם אוסטריה וינה מבינה את זה.
חוץ מיזה שמי שניראלי מורח פה את העניין זה מכבי, בגלל שמכבי רוצה אותו בחינם, תשלמו ותסיימו עם זה או שתביאו אלטרנטיבה אחרת. או שמנגד מחכים לסאן מנחם. בקיצור מכבי פה בהתנהלות הזיה איך שלא תסובב את זה, ככה זה עם יענקלה
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

GreenGlory כתב: 14 אוגוסט 2023, 01:50
KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:15
Apoc כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:11 הקטע שאם בלטקסה יגיע לפה אותם אנשים שמספרים לנו שיש לנו רק 2 קשרים בסגל כי גוני נאור לא ברמה, יגידו שיש לנו רק מגן שמאלי אחד בסגל.

לא מבין בשביל מה צריך את זה.
הקטע האמיתי עם בלטקסה הוא שלמעלה מחודשיים וחצי שחקן שאמא שלו לא מזהה אותו ברחוב והמאמן שלו לא מכיר באוסטריה וינה תופס כותרת ראשית בספורט 5 שהוא מועמד אלינו.

לסמלים של המועדון כמו רוקאביצה וג'וש כהן דחפו דד ליינים ביוני ובמקום לתת לו ולקבוצה שלו דד ליין ב1.7 ואם לא להביא מישהו יום אחרי מורחים את הסיפור הזה כבר חודשיים וחצי ודופקים את המאמן בלי אפשרויות לעשות רוטציה אפילו
הפוך גוטה, הפוך.
אתה קורא את הסיטואציה במו"מ הזה לא נכון, איזה דד ליין מכבי בידיוק יכולה להציב אם היא רוצה אותו בחינם? "יש לכם עד סוף יולי לתת לנו אותו בחינם, אם לא, המשכנו הלאה" וואו איזה איום מה אני אגיד לך.
מכבי רוצה אותו בחינם, אוסטריה רוצה לקבל כסף, מכבי צריכה אותו ולפי הפרסומים רוצה אותו, לכן ההתרון אצל האוסטרים. מכבי לא בעמדה של להציב דד ליין במו"מ הזה בשום צורה כרגע, אחרת היה מגיע שחקן אחר וזהו, אבל זה לא קורה, אז גם אוסטריה וינה מבינה את זה.
חוץ מיזה שמי שניראלי מורח פה את העניין זה מכבי, בגלל שמכבי רוצה אותו בחינם, תשלמו ותסיימו עם זה או שתביאו אלטרנטיבה אחרת. או שמנגד מחכים לסאן מנחם. בקיצור מכבי פה בהתנהלות הזיה איך שלא תסובב את זה, ככה זה עם יענקלה
+1

ובקשר לפסקה הראשונה של דוראנט צריך להגיד שבלטקסה תופס כותרות רק בגלל שלא קורה שום דבר אחר במועדון הקיץ
Kaka
אלוף המדינה
הודה ל־: 22 פעמים
קיבל תודה: 13 פעמים

שליחה על ידי Kaka »

הקשר בארץ
יענקל'ך!
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

קאפומנה ישתכר 330 אלף אירו לעונה, יחתום ל4 שנים, דמי העברה 1.2 מיליון אירו
אופטימיות במכבי חיפה
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

יום שחור למועדון, בושה שאחרי כל ההבטחות וההכנסות זה השחקן שמגיע.
כרמליסט ירוק
הענק הירוק
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 4 פעמים

שליחה על ידי כרמליסט ירוק »

Apoc כתב: 14 אוגוסט 2023, 08:44 קאפומנה ישתכר 330 אלף אירו לעונה, יחתום ל4 שנים, דמי העברה 1.2 מיליון אירו
בקיצור גם אם יהיה גרוע ישאר פה עוד עונה לפחות
onn
שחקן החודש
הודה ל־: 12 פעמים

שליחה על ידי onn »

אם היה חותם בימים הראשונים של חלון ההעברות התגובות היו אחרות לגמרי. האנטי הוא נטו עקב כך שהשם שלו עלה אחרי שמות סטייל דיאק, ההוא ממדסגסקר, צ'אלובה ואברג'ל. אין לו רזומה פחות טוב מסונדרגן, פיירו וקורנו שההחתמות שלהם בדעת רוב התבררו כהצלחה.
בכל אופן, זו כנראה עובדה מוגמרת, ולמרות שהייתי יותר משמח אם הוא היה יכול ליטול חלק במשחקי הפלייאוף, בראיה ארוכת טווח אני אופטימי.
כרמליסט ירוק
הענק הירוק
קיבל תודה: 4 פעמים

שליחה על ידי כרמליסט ירוק »

onn כתב: 14 אוגוסט 2023, 09:19 אם היה חותם בימים הראשונים של חלון ההעברות התגובות היו אחרות לגמרי. האנטי הוא נטו עקב כך שהשם שלו עלה אחרי שמות סטייל דיאק, ההוא ממדסגסקר, צ'אלובה ואברג'ל. אין לו רזומה פחות טוב מסונדרגן, פיירו וקורנו שההחתמות שלהם בדעת רוב התבררו כהצלחה.
בכל אופן, זו כנראה עובדה מוגמרת, ולמרות שהייתי יותר משמח אם הוא היה יכול ליטול חלק במשחקי הפלייאוף, בראיה ארוכת טווח אני אופטימי.
כל השחקנים שהזכרת הגיעו לפה אחרי עונה טובה/היו במגמת עלייה. סק אמנם הגיע אחרי שלא שיחק אבל הוא שחקן שכבר הוכיח את עצמו בקבוצה טובה יותר ממכבי חיפה. האנגולי מגיע כי הקבוצה שלו (קבוצה ברמה של מכבי חיפה) רוצה להיפטר ממנו.
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

לפי תומר לוי דהן אמור להצטרף לביתר השבוע.
האם זה אומר שסגרו עם בלם?
שוער עולה
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי שוער עולה »

לא אומר כלום
עוד מסוגלים להפוך את גרשון לבלם שלישי
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

צריך 4 בלמים בסגל לא 3
אופטימיות במכבי חיפה
אצבעוני
תוקע יתד בהרכב
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי אצבעוני »

שאלה מעניינת למביני עניין
האם אנחנו נקבל כסף על התקופה ששואו וסק יהיה באליפות אפריקה? (במונדיאל כן מקבלים סכום)
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

שוער עולה כתב: 14 אוגוסט 2023, 10:01 לא אומר כלום
עוד מסוגלים להפוך את גרשון לבלם שלישי
לייש עדיין לא הושאל...
dyarok
אלוף המדינה
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי dyarok »

כובע קש כתב: 14 אוגוסט 2023, 09:58 לפי תומר לוי דהן אמור להצטרף לביתר השבוע.
האם זה אומר שסגרו עם בלם?
יש מגן שמאלי מחליף? יש מספיק קשרים?
למה זה מפתיע אותך?
נעול