• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן 1.1 דין דוד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
lemmacantor אמר:
הרוויח במה? אצילי לא יהפוך לשחקן פיזי ומהיר יותר.

הייתי בכל זאת מנסה לפתוח עם אצילי, במצב נייח הוא יכול לסדר לך גול .
הבעיה היחידה שבהרכב כזה אין לך מהירות בהתקפה .

פשוט שחקן בלי כלום.
זה שהוא לא מתאים לליגת האלופות זה ברור מאליו, אבל הוא גם לא מתאים למכבי חיפה כשהיא משחקת בליגת העל.
פשוט שחקן מיותר, לא רואה בו דבר אחד טוב.
הגולים שלו לא מעניינים, נתן 15 גולים בקבוצה ששיחקה רק התקפה, גם תורג'מן נתן פה כמות דומה בעונה פח שלנו.
חבל שזה השחקן שאיתו פתחנו קמפיין בליגת האלופות.

Ganjot אמר:
פשוט שחקן בלי כלום.
זה שהוא לא מתאים לליגת האלופות זה ברור מאליו, אבל הוא גם לא מתאים למכבי חיפה כשהיא משחקת בליגת העל.
הגולים שלו לא מעניינים, נתן 15 גולים בקבוצה ששיחקה רק התקפה, גם תורג'מן נתן פה כמות דומה בעונה פח שלנו.

אני לא מסכים. אני חושב שהוא שחקן נחמד סך הכל שנמצא בתקופה רעה. יש לו דברים להציע, הוא פשוט לא שחקן שובר שיוויון או איכותי במיוחד.

אליאור אמר:
Ganjot אמר:
פשוט שחקן בלי כלום.

אני לא מסכים. אני חושב שהוא שחקן נחמד סך הכל שנמצא בתקופה רעה. יש לו דברים להציע, הוא פשוט לא שחקן שובר שיוויון או איכותי במיוחד.
חוץ מאולי מהירות(וגם זה לא איזה משהו מיוחד, כי ברגע שהוא צריך להשתלט על הכדור כל היתרון היחסי שלו במהירות נעלם), מה יש לו להציע?
דריבל אין לו, פסים לעומק כשהוא משחק בשמאל אין לו, פיזיות אין, גובה אין, נגיחות אין, בעיטות מרחוק אין, משחק על הבלמים אין, לא יודע להשתלט על כדורים, לא יודע לשחק בנגיעה.
אני לא רואה בו שום דבר שמתקרב לרמה של אלה שמסביבו.

Ganjot אמר:
אליאור אמר:
Ganjot אמר:
פשוט שחקן בלי כלום.

חוץ מאולי מהירות(וגם זה לא איזה משהו מיוחד, כי ברגע שהוא צריך להשתלט על הכדור כל היתרון היחסי שלו במהירות נעלם), מה יש לו להציע?
דריבל אין לו, פסים לעומק כשהוא משחק בשמאל אין לו, פיזיות אין, גובה אין, נגיחות אין, בעיטות מרחוק אין, משחק על הבלמים אין, לא יודע להשתלט על כדורים, לא יודע לשחק בנגיעה.
אני לא רואה בו שום דבר שמתקרב לרמה של אלה שמסביבו.

הוא עושה הרבה תנועה ללא כדור, מסיים סבבה מול השער, יש לו מהירות וטכניקה לא רעים. המהלך שלו נגד הכוכב למשל שבעט מול שוער זה מהלך ברמה אירופית, למרות שהוא בעט למרכז השער בסוף.

נכנס רע מאוד היום, הוא פשוט הולך לאיבוד באגף. הוא או לא מעורב במשחק או מאבד בלי סוף כדורים. חייב ריצה כחלוץ מרכזי לצבור ביטחון

איזה שחקן מיותר, באמת.
שימשיכו לספר לנו כמה הוא טוב, בינתיים יש לו 10 הופעות העונה, 0 שערים, בישול אחד.
הוא גם זה שאיבד את הכדור שהוביל למצב של נס ציונה בסיום.
הבעיה איתו, שאין לנו עוד מחליפים אז אין ברירה והוא יצטרך להמשיך לשחק.

פונה לברק בכר בקריאה נרגשת - תן לו לשחק חלוץ (חוד או שני) או שאל תיתן לו לשחק בכלל.
הוא פשוט לא קיצוני, אין לו שום ערך מוסף שם. ענאן חלאילי יתרום לרוטציה יותר מאשר דין דוד כקיצוני.

לעומת זאת כחלוץ אנחנו יודעים שהוא מתאים לרמת הליגה וידע להביא את הגולים כחלק מהרוטציה

הוא מזכיר את רוקאביצה כקיצוני. אין לו דריבל והוא מתקשה לעבור שחקנים או לייצר מסירות. הוא משחק כחלוץ על הקו רק שקשה לו יותר לדחוק לשער משם

לא שופט אותו כל עוד בכר ממשיך לשחק איתו באגף. צריך לשחק אך ורק חלוץ

צריך לפתוח איתו כ-9 בליגה במקום רוקביצה. כל תפקיד אחר הוא מיותר

Judokan אמר:
פונה לברק בכר בקריאה נרגשת - תן לו לשחק חלוץ (חוד או שני) או שאל תיתן לו לשחק בכלל.
הוא פשוט לא קיצוני, אין לו שום ערך מוסף שם. ענאן חלאילי יתרום לרוטציה יותר מאשר דין דוד כקיצוני.

לעומת זאת כחלוץ אנחנו יודעים שהוא מתאים לרמת הליגה וידע להביא את הגולים כחלק מהרוטציה
הבעיה שאנחנו קצרים בכנף אז הוא מחלתר שם, בכר רוצה אותו כמעין חלוץ שני מהכנף אבל חייב שם את קורנו שיתפוס את האגף בשביל זה

בתחילת העונה כשהוא שיחק הוא עוד היה יחסית סבבה אבל הכדורים לא נכנסו. במשחקים האחרונים הוא פשוט מזעזע, כל מסירה שלו לא מדוייקת, הוא לא מצליח להשתלט על כדורים פשוטים ופשוט עם אפס תרומה התקפית

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה