lemmacantor אמר:הרוויח במה? אצילי לא יהפוך לשחקן פיזי ומהיר יותר.
הייתי בכל זאת מנסה לפתוח עם אצילי, במצב נייח הוא יכול לסדר לך גול .
הבעיה היחידה שבהרכב כזה אין לך מהירות בהתקפה .
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:הרוויח במה? אצילי לא יהפוך לשחקן פיזי ומהיר יותר.
Ganjot אמר:פשוט שחקן בלי כלום.
זה שהוא לא מתאים לליגת האלופות זה ברור מאליו, אבל הוא גם לא מתאים למכבי חיפה כשהיא משחקת בליגת העל.
פשוט שחקן מיותר, לא רואה בו דבר אחד טוב.
הגולים שלו לא מעניינים, נתן 15 גולים בקבוצה ששיחקה רק התקפה, גם תורג'מן נתן פה כמות דומה בעונה פח שלנו.
חבל שזה השחקן שאיתו פתחנו קמפיין בליגת האלופות.
חוץ מאולי מהירות(וגם זה לא איזה משהו מיוחד, כי ברגע שהוא צריך להשתלט על הכדור כל היתרון היחסי שלו במהירות נעלם), מה יש לו להציע?אליאור אמר:Ganjot אמר:פשוט שחקן בלי כלום.
זה שהוא לא מתאים לליגת האלופות זה ברור מאליו, אבל הוא גם לא מתאים למכבי חיפה כשהיא משחקת בליגת העל.
הגולים שלו לא מעניינים, נתן 15 גולים בקבוצה ששיחקה רק התקפה, גם תורג'מן נתן פה כמות דומה בעונה פח שלנו.
אני לא מסכים. אני חושב שהוא שחקן נחמד סך הכל שנמצא בתקופה רעה. יש לו דברים להציע, הוא פשוט לא שחקן שובר שיוויון או איכותי במיוחד.
Ganjot אמר:חוץ מאולי מהירות(וגם זה לא איזה משהו מיוחד, כי ברגע שהוא צריך להשתלט על הכדור כל היתרון היחסי שלו במהירות נעלם), מה יש לו להציע?אליאור אמר:Ganjot אמר:פשוט שחקן בלי כלום.
אני לא מסכים. אני חושב שהוא שחקן נחמד סך הכל שנמצא בתקופה רעה. יש לו דברים להציע, הוא פשוט לא שחקן שובר שיוויון או איכותי במיוחד.
דריבל אין לו, פסים לעומק כשהוא משחק בשמאל אין לו, פיזיות אין, גובה אין, נגיחות אין, בעיטות מרחוק אין, משחק על הבלמים אין, לא יודע להשתלט על כדורים, לא יודע לשחק בנגיעה.
אני לא רואה בו שום דבר שמתקרב לרמה של אלה שמסביבו.
הבעיה שאנחנו קצרים בכנף אז הוא מחלתר שם, בכר רוצה אותו כמעין חלוץ שני מהכנף אבל חייב שם את קורנו שיתפוס את האגף בשביל זהJudokan אמר:פונה לברק בכר בקריאה נרגשת - תן לו לשחק חלוץ (חוד או שני) או שאל תיתן לו לשחק בכלל.
הוא פשוט לא קיצוני, אין לו שום ערך מוסף שם. ענאן חלאילי יתרום לרוטציה יותר מאשר דין דוד כקיצוני.
לעומת זאת כחלוץ אנחנו יודעים שהוא מתאים לרמת הליגה וידע להביא את הגולים כחלק מהרוטציה