adoram
הוא ועוד 10
מי שיראה את המשחק היום מהבית, או למזוכיסטים שבינינו - יגיע לאבי רן, צפוי לקבל משחק מעניין, כששתי הקבוצות מגיעות בכושר גרוע. מכבי הירוקה בעצם די השלימה עם אובדן חלום האליפות הרביעית ברציפות, ואילו הקבוצה מעיר היהלומים מגיעה אחרי שקיבלה בראש מבית"ר, ובעקבות כך פיטרה את גיא צרפתי. במקומו מונה, כידוע, מרקו בלבול שחוזר לראשונה לאבי רן כמאמן קבוצה יריבה מאז סיום הקדנצייה השנייה שלו בירוק. מעניין איך הקהל הירוק יקבל אותו, יש לי הרגשה שבעקבות התוצאות האחרונות עם דגו (ואולי בלי קשר), מרקו ייזכה לקבלת פנים חמימה וחיובית, כמו שהקהל שלנו יודע לתת (אולי אפילו היה מתאים כאן איזה טקס קצר עם הענקת זר פרחים או תמונה ממוסגרת לבלבול?).
מבחינה מקצועית:
הירוקה מהכרמל מגיעה למשחק בלי מספר שחקנים משמעותיים: בראש ובראשונה, עלי מוחמד המוצהב, ושאר הפצועים הרגילים: עילאי חג'ג', פרנדזי פיירו ודולב חזיזה (AKA הפצוע האנגלי).
עם זאת, מכבי מקבלת חזרה לסגל, סוף סוף, את דין דוד. למרות שבמקומכם לא הייתי בונה עליו יותר מדי, לבטח הוא יוכל לשחק רק רבע שעה-20 דקות ולא יותר, אם בכלל.
כאמור, 4 שחקנים בסכנת צהוב חמישי והשעייה מהמשחק מול הצהבת - ג'אבר, סק, סייף וקורנו. בהצלחה עם זה..
נתניה, כאמור, מגיעה עם מאמן חדש, שלפחות על הנייר, דוגל בסגנון משחק שונה מזה של צרפתי.
מודה שלא ראיתי יותר מדי את נתניה העונה, נתנו להם שביעייה בשני המשחקים נגדם בליגה. הקישור האחורי שלהם ממש חלש וההגנה תמיד לא הייתה הצד החזק שלהם.
בהתקפה נצטרך להיזהר מעוז בילו המסוכן. זלטאנוביץ' אוהב לכבוש נגדנו..
שעה: 20:00
איצטדיון: אבי רן
שידור: ערוץ הספורט
שופט: מניאק, ולא משנה מי, כולם אותו זבל.
מבחינה מקצועית:
הירוקה מהכרמל מגיעה למשחק בלי מספר שחקנים משמעותיים: בראש ובראשונה, עלי מוחמד המוצהב, ושאר הפצועים הרגילים: עילאי חג'ג', פרנדזי פיירו ודולב חזיזה (AKA הפצוע האנגלי).
עם זאת, מכבי מקבלת חזרה לסגל, סוף סוף, את דין דוד. למרות שבמקומכם לא הייתי בונה עליו יותר מדי, לבטח הוא יוכל לשחק רק רבע שעה-20 דקות ולא יותר, אם בכלל.
כאמור, 4 שחקנים בסכנת צהוב חמישי והשעייה מהמשחק מול הצהבת - ג'אבר, סק, סייף וקורנו. בהצלחה עם זה..
נתניה, כאמור, מגיעה עם מאמן חדש, שלפחות על הנייר, דוגל בסגנון משחק שונה מזה של צרפתי.
מודה שלא ראיתי יותר מדי את נתניה העונה, נתנו להם שביעייה בשני המשחקים נגדם בליגה. הקישור האחורי שלהם ממש חלש וההגנה תמיד לא הייתה הצד החזק שלהם.
בהתקפה נצטרך להיזהר מעוז בילו המסוכן. זלטאנוביץ' אוהב לכבוש נגדנו..
שעה: 20:00
איצטדיון: אבי רן
שידור: ערוץ הספורט
שופט: מניאק, ולא משנה מי, כולם אותו זבל.