Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 4/4/24 #101 Nirgreen אמר: זה או בכר או רב''ש הוא לא יביא מאמן זר הזקן לחץ להרחבה... יותר סיכוי ששחר וייזינגר יעמוד על הקווים מאשר רבש
Nirgreen אמר: זה או בכר או רב''ש הוא לא יביא מאמן זר הזקן לחץ להרחבה... יותר סיכוי ששחר וייזינגר יעמוד על הקווים מאשר רבש
כ כובע קש פסל מחוץ לאיצטדיון 4/4/24 #102 אני עדיין לא רגוע מההפסד מבחינתי זה קו אדום להפסיד בצורה כזאת במשחק כל כך חשוב על תואר. יכול להיות שדגו איש כדורגל מצויין ואולי אפילו מאמן טוב, אבל במבחן התוצאה הוא נכשל אחרי אתמול לא מוכן לקבל שום תירוץ
אני עדיין לא רגוע מההפסד מבחינתי זה קו אדום להפסיד בצורה כזאת במשחק כל כך חשוב על תואר. יכול להיות שדגו איש כדורגל מצויין ואולי אפילו מאמן טוב, אבל במבחן התוצאה הוא נכשל אחרי אתמול לא מוכן לקבל שום תירוץ
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 4/4/24 #103 כובע קש אמר: אני עדיין לא רגוע מההפסד מבחינתי זה קו אדום להפסיד בצורה כזאת במשחק כל כך חשוב על תואר. יכול להיות שדגו איש כדורגל מצויין ואולי אפילו מאמן טוב, אבל במבחן התוצאה הוא נכשל אחרי אתמול לא מוכן לקבל שום תירוץ לחץ להרחבה... איך אפשר להירגע מהפסד אחרי שאתה מוביל 1-0 נגד עשרה שחקנים בבית שלך?
כובע קש אמר: אני עדיין לא רגוע מההפסד מבחינתי זה קו אדום להפסיד בצורה כזאת במשחק כל כך חשוב על תואר. יכול להיות שדגו איש כדורגל מצויין ואולי אפילו מאמן טוב, אבל במבחן התוצאה הוא נכשל אחרי אתמול לא מוכן לקבל שום תירוץ לחץ להרחבה... איך אפשר להירגע מהפסד אחרי שאתה מוביל 1-0 נגד עשרה שחקנים בבית שלך?
adoram הוא ועוד 10 5/4/24 #104 לא יודע למה, אבל מסורתית מכבי קבוצת גביע חלשה. גם בשנים ששלטנו בליגה בעשור הראשון של שנות האלפיים, עשינו הרבה פאדיחות בגביע. (וגם מסורתית יש לנו מאזן גרוע בפנדלים, אבל זה כבר לא קשור רק לגביע, אלא גם באירופה).
לא יודע למה, אבל מסורתית מכבי קבוצת גביע חלשה. גם בשנים ששלטנו בליגה בעשור הראשון של שנות האלפיים, עשינו הרבה פאדיחות בגביע. (וגם מסורתית יש לנו מאזן גרוע בפנדלים, אבל זה כבר לא קשור רק לגביע, אלא גם באירופה).
adoram הוא ועוד 10 5/4/24 #105 כובע קש אמר: אני עדיין לא רגוע מההפסד מבחינתי זה קו אדום להפסיד בצורה כזאת במשחק כל כך חשוב על תואר. יכול להיות שדגו איש כדורגל מצויין ואולי אפילו מאמן טוב, אבל במבחן התוצאה הוא נכשל אחרי אתמול לא מוכן לקבל שום תירוץ לחץ להרחבה... אני הבנתי שדגו לא ממשיך ברגע שראיתי שהוא ברח לחדר הלבשה ולא בא עם הקהל ליציע שלנו.
כובע קש אמר: אני עדיין לא רגוע מההפסד מבחינתי זה קו אדום להפסיד בצורה כזאת במשחק כל כך חשוב על תואר. יכול להיות שדגו איש כדורגל מצויין ואולי אפילו מאמן טוב, אבל במבחן התוצאה הוא נכשל אחרי אתמול לא מוכן לקבל שום תירוץ לחץ להרחבה... אני הבנתי שדגו לא ממשיך ברגע שראיתי שהוא ברח לחדר הלבשה ולא בא עם הקהל ליציע שלנו.