ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
benrey אמר:בדיוק.Judokan אמר:ברגע שבכר החליט שבאים למשחק הזה ולוחצים סופר גבוה, לשום קו הגנה לא היה סיכוי. עם סונדגרן, בלי סונדגרן, זה היה מסתיים בתבוסה כזו.
אמבפה היה אוכל גם את סונדגרן באחד על אחד כמו שעשה בחיפה (אנחנו מדברים על מגן שהיה חלק מחוליית הגנה שקרית שמונה הביכה). בסוף פ.ס.ז' באו בשיא הפוקוס למשחק, ואנחנו הימרנו הימור שגוי על משחק פתוח. זה לא יכול היה להיגמר אחרת מאותו רגע.
מה שאני טוען שזה שבכר החליט לשחק ככה בגלל המצב של הסגל, ובגלל שאין לו מגן ימני.
אם היה לו מגן ימני, הוא היה משחק אחרת
hezildo אמר:זה לא משנה. פסז באו נחושים לדרוס, כל הרכב וכל מערך וכל שיטה שלנו היו מובסים.
בגלל זה צריך שיהיו 2…KevinDurant אמר:גם בסיבוב הראשון אחרי דקה בערך אמבפה הגיע לאחד על אחד על הראש של סונדגרן ואז הוא החטיא ואתמול זה הלך לחיבור.
כאילו שיש מגן בעולם שיכול להתמודד עם המהירות הפסיכית שלו שמסי וניימאר נותנים לו כדורים על מגש
גם היום אני אגיד שוב…Apoc אמר:benrey אמר:כי זה או להפסיד 7-2 או לנצח 7-2, אין אמצעApoc אמר:עם סונדגרן אנחנו מנצחים 7-2
אתה בן אדם הגיוני בסך הכל…
אם היינו מפסידים היום 4-2 לדוגמא, אין אוהד שלא היה מרוצה
אתה חושב שכן סונדגרן לא סונדגרן זה לבד פער של 3 שערים במשחק כזה אתה בן אדם הגיוני סך הכל
מעניין אם בכר יודע שיש לו שחקן שהנוכחות שלו לבד שווה +3 בהפרש שערים מול פסז' בחוץ, איזה טירוף
benrey אמר:גם היום אני אגיד שוב…Apoc אמר:benrey אמר:כי זה או להפסיד 7-2 או לנצח 7-2, אין אמצע
אתה חושב שכן סונדגרן לא סונדגרן זה לבד פער של 3 שערים במשחק כזה אתה בן אדם הגיוני סך הכל
מעניין אם בכר יודע שיש לו שחקן שהנוכחות שלו לבד שווה +3 בהפרש שערים מול פסז' בחוץ, איזה טירוף
עם כמה שבנפיקה גדולה, עם סונדגרן ובטובנסיקה בהרכב זה לא 6-1 בחיים, לא אומר שהיינו מנצחים, אבל בחיים לא 6
ולסיים עם חולית הגנה שלShocking4U אמר:לשים את סק ורז מאיר בצד ימין של ההגנה בליגת האלופות זה התעללות בחסרי ישע
סונדגרן ובאטו הם שני שחקני ההגנה הכי טובים בקבוצה, תוסיף לזה את חזיזה שהוא השחקן עם הכושר גופני הכי טוב בקבוצה (לדעתי).benrey אמר:גם היום אני אגיד שוב…Apoc אמר:benrey אמר:כי זה או להפסיד 7-2 או לנצח 7-2, אין אמצע
עם כמה שבנפיקה גדולה, עם סונדגרן ובטובנסיקה בהרכב זה לא 6-1 בחיים, לא אומר שהיינו מנצחים, אבל בחיים לא 6
תקרא שני עמודים אחורה, זה לא היה כל כך ברור נגד פאריזKevinDurant אמר:סונדגרן ובאטו הם שני שחקני ההגנה הכי טובים בקבוצה, תוסיף לזה את חזיזה שהוא השחקן עם הכושר גופני הכי טוב בקבוצה (לדעתי).benrey אמר:גם היום אני אגיד שוב…Apoc אמר:אתה חושב שכן סונדגרן לא סונדגרן זה לבד פער של 3 שערים במשחק כזה אתה בן אדם הגיוני סך הכל
זה כמו שליברפול ישחקו בלי אליסון ו-ואן דייק מבחינתי. ברור שתהיה נפילה
benrey אמר:תקרא שני עמודים אחורה, זה לא היה כל כך ברור נגד פאריזKevinDurant אמר:סונדגרן ובאטו הם שני שחקני ההגנה הכי טובים בקבוצה, תוסיף לזה את חזיזה שהוא השחקן עם הכושר גופני הכי טוב בקבוצה (לדעתי).benrey אמר:גם היום אני אגיד שוב…
אף אחד לא חושב ששם היינו לוקחים נקודות אבל ברור שזה היה נראה יותר טוב, גם בדברים הקטנים של הנעת כדור ואינטנסיביות וכו'Apoc אמר:benrey אמר:תקרא שני עמודים אחורה, זה לא היה כל כך ברור נגד פאריזKevinDurant אמר:סונדגרן ובאטו הם שני שחקני ההגנה הכי טובים בקבוצה, תוסיף לזה את חזיזה שהוא השחקן עם הכושר גופני הכי טוב בקבוצה (לדעתי).
זה כי אתה לא הבנת. סונדגרן לבדו לא שווה 3 שערים הבדל מול פריז. סונדגרן ובטובינסיקה ביחד אולי כן, אבל זה לא מה שטענת. אתמול סונדגרן ובטובינסיקה בהחלט יכלו למנוע תבוסה כזו.