• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דניאל סונדגרן

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
זה לא משנה. פסז באו נחושים לדרוס, כל הרכב וכל מערך וכל שיטה שלנו היו מובסים.

benrey אמר:
Judokan אמר:
ברגע שבכר החליט שבאים למשחק הזה ולוחצים סופר גבוה, לשום קו הגנה לא היה סיכוי. עם סונדגרן, בלי סונדגרן, זה היה מסתיים בתבוסה כזו.
אמבפה היה אוכל גם את סונדגרן באחד על אחד כמו שעשה בחיפה (אנחנו מדברים על מגן שהיה חלק מחוליית הגנה שקרית שמונה הביכה). בסוף פ.ס.ז' באו בשיא הפוקוס למשחק, ואנחנו הימרנו הימור שגוי על משחק פתוח. זה לא יכול היה להיגמר אחרת מאותו רגע.
בדיוק.
מה שאני טוען שזה שבכר החליט לשחק ככה בגלל המצב של הסגל, ובגלל שאין לו מגן ימני.
אם היה לו מגן ימני, הוא היה משחק אחרת

אני לא מסכים, אני חושב שבכר הוכיח לאורך כל הקמפיין הזה שזה האני מאמין שלו והוא הולך איתו. זו הייתה צורת המשחק שלנו גם עם סונדגרן היה משחק (גם איתו שיחקנו מול פריז ככה בבית)

המשחק היחיד שבו הגענו לשחק מבוקר היה בנפיקה בחוץ וגם שם באנו ללחוץ. אפילו כשהיו לנו אילוצים, בכר מאמין במשחק הפתוח הזה לטוב ולרע.
פשוט עד כה לא פגשנו את רמת האיכות הזו מנגד. פ.ס.ז' הגיבו מהר מאוד לצורת המשחק שלנו ופשוט נהנו לפרק את קווי ההגנה שלנו למצבי 1 על 1 נוחים.

ואז אנחנו חוזרים לקבעון של בכר.
אחרי שחטפנו 2 גולים שהם קופי-פייסט לא תשנה?
אתה רואה שהם מפרקים את הלחץ שלנו בכמה מסירות בהגנה וכדור לאגף שהשאיר ים מצבים של 3-3 עם המון שטח.
אפילו ק"ש שברו אותנו ככה, ההבדל זה שאתמול מקדימה שיחקו 3 מפלצות ששטח פתוח זה לחם בשבילם.
זה מדאיג מאד כי זה אומר שבכר לא מאמין בשום דבר אחר וזו תמונת מראה של מאמן בונקריסט שיש לו רק דרך אחת.
איפה הגמישות המחשבתית? אין תוכנית ב'?
גם בליגה אנחנו לא יודעים לשנות פאזה וממשיכים ללחוץ גבוה כשצריך לסגור משחק ואנחנו מקבלים התקפות מעבר שמסכנות אותנו.
הימור והתאבדות זה לא תוכנית משחק.
ב 4-2 כשאתה יודע שהשחקנים נופלים מהרגליים היה חייב! לשנות, גם אם היינו חוטפים עוד אחד (אני חושב שגם ב 2-0 היה צריך לשנות).

hezildo אמר:
זה לא משנה. פסז באו נחושים לדרוס, כל הרכב וכל מערך וכל שיטה שלנו היו מובסים.

לא היית מקבל שביעייה עם מערך זהיר יותר .
בכר התפרע לא יודע מה חשב לעצמו הזוי .

גם בסיבוב הראשון אחרי דקה בערך אמבפה הגיע לאחד על אחד על הראש של סונדגרן ואז הוא החטיא ואתמול זה הלך לחיבור.

כאילו שיש מגן בעולם שיכול להתמודד עם המהירות הפסיכית שלו שמסי וניימאר נותנים לו כדורים על מגש

KevinDurant אמר:
גם בסיבוב הראשון אחרי דקה בערך אמבפה הגיע לאחד על אחד על הראש של סונדגרן ואז הוא החטיא ואתמול זה הלך לחיבור.

כאילו שיש מגן בעולם שיכול להתמודד עם המהירות הפסיכית שלו שמסי וניימאר נותנים לו כדורים על מגש
בגלל זה צריך שיהיו 2…
נגד פריז בחוץ, זה לא בושה לשחק עם חמישה שחקני הגנה.
מה שקרה בפועל, זה סק חצי בלם חצי מגן ימני, ואצילי או עלי מוחמד מדי פעם באים לעזור. זה לא רציני

מכה איומה הפציעה שלו. איזה פערי רמות מול המחליף שלו.

המחליף שלו היה בסדר גמור, בטח ביחס לזה שזה משחק ראשון שלו בהרכב אחרי כל כך הרבה זמן.

סגר בסדר, השתתף טוב בהתקפה, הוציא כמה כדורים מסוכנים לרחבה. אחלה רז מאיר.

היה הכי גרוע על המגרש עם כל הכבוד לגולדברג וסק עם הרגעים של פחלוץ-מוחי שלהם.

Apoc אמר:
benrey אמר:
Apoc אמר:
עם סונדגרן אנחנו מנצחים 7-2
כי זה או להפסיד 7-2 או לנצח 7-2, אין אמצע
אתה בן אדם הגיוני בסך הכל…

אם היינו מפסידים היום 4-2 לדוגמא, אין אוהד שלא היה מרוצה

אתה חושב שכן סונדגרן לא סונדגרן זה לבד פער של 3 שערים במשחק כזה אתה בן אדם הגיוני סך הכל
מעניין אם בכר יודע שיש לו שחקן שהנוכחות שלו לבד שווה +3 בהפרש שערים מול פסז' בחוץ, איזה טירוף
גם היום אני אגיד שוב…
עם כמה שבנפיקה גדולה, עם סונדגרן ובטובנסיקה בהרכב זה לא 6-1 בחיים, לא אומר שהיינו מנצחים, אבל בחיים לא 6

ברור שלא. ההגנה של היום גם בליגה שייקית מאוד. סק לא מתאים לכדורגל של בכר.

benrey אמר:
Apoc אמר:
benrey אמר:

אתה חושב שכן סונדגרן לא סונדגרן זה לבד פער של 3 שערים במשחק כזה אתה בן אדם הגיוני סך הכל
מעניין אם בכר יודע שיש לו שחקן שהנוכחות שלו לבד שווה +3 בהפרש שערים מול פסז' בחוץ, איזה טירוף
גם היום אני אגיד שוב…
עם כמה שבנפיקה גדולה, עם סונדגרן ובטובנסיקה בהרכב זה לא 6-1 בחיים, לא אומר שהיינו מנצחים, אבל בחיים לא 6

עם זה אני מסכים. לא היינו סופגים 6 גם עם סונדגרן וגם עם בטובינסיקה בהרכב.

לשים את סק ורז מאיר בצד ימין של ההגנה בליגת האלופות זה התעללות בחסרי ישע

Shocking4U אמר:
לשים את סק ורז מאיר בצד ימין של ההגנה בליגת האלופות זה התעללות בחסרי ישע
ולסיים עם חולית הגנה של
סאן סק גולדברג וארד כמגן ימני
זו הגנה שתספוג 60 שערים בעונה בליגה

benrey אמר:
Apoc אמר:
benrey אמר:

גם היום אני אגיד שוב…
סונדגרן ובאטו הם שני שחקני ההגנה הכי טובים בקבוצה, תוסיף לזה את חזיזה שהוא השחקן עם הכושר גופני הכי טוב בקבוצה (לדעתי).

זה כמו שליברפול ישחקו בלי אליסון ו-ואן דייק מבחינתי. ברור שתהיה נפילה

KevinDurant אמר:
benrey אמר:
Apoc אמר:
גם היום אני אגיד שוב…
סונדגרן ובאטו הם שני שחקני ההגנה הכי טובים בקבוצה, תוסיף לזה את חזיזה שהוא השחקן עם הכושר גופני הכי טוב בקבוצה (לדעתי).

תקרא שני עמודים אחורה, זה לא היה כל כך ברור נגד פאריז

benrey אמר:
KevinDurant אמר:
benrey אמר:
גם היום אני אגיד שוב…

זה כי אתה לא הבנת. סונדגרן לבדו לא שווה 3 שערים הבדל מול פריז. סונדגרן ובטובינסיקה ביחד אולי כן, אבל זה לא מה שטענת. אתמול סונדגרן ובטובינסיקה בהחלט יכלו למנוע תבוסה כזו.

Apoc אמר:
benrey אמר:
KevinDurant אמר:

זה כי אתה לא הבנת. סונדגרן לבדו לא שווה 3 שערים הבדל מול פריז. סונדגרן ובטובינסיקה ביחד אולי כן, אבל זה לא מה שטענת. אתמול סונדגרן ובטובינסיקה בהחלט יכלו למנוע תבוסה כזו.
אף אחד לא חושב ששם היינו לוקחים נקודות אבל ברור שזה היה נראה יותר טוב, גם בדברים הקטנים של הנעת כדור ואינטנסיביות וכו'

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה