ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:אם רז מאיר היה משחק כמו סונדגרן היום היו שוחטים אותו פה, פשוט משחק מזעזע, במיוחד מבחינה התקפית. גועל נפש
Ganjot אמר:משחק לבד על הקו רוב המשחק, קשה לבוא אליו בתלונות (לעומת האגף השני, ששם משחקים חזיזה + שון).
סבע מושך לאמצע והוא פשוט נשאר על כל הקו, וזה לא התפקיד שלו.
KevinDurant אמר:אם רז מאיר היה משחק כמו סונדגרן היום היו שוחטים אותו פה, פשוט משחק מזעזע, במיוחד מבחינה התקפית. גועל נפש
Liberman אמר:ב״ה יחזור ליכולת שלו שלפני הפציעה. שחקן מצוין.
בעונה הבאה הוא יהיה בן 33 כבר. הבעיה שאין מגן ישראלי נורמלי שיכול להחליף אותו כמו שצריך במקרה שהוא ימשיך ביכולת הזאת, אנחנו חייבים מגן ימני באנקר, תראה את הגרמנים איך הם נפלו עם ג'ראלדש שנתיים כברברק.י אמר:אסור למהר להספיד (ולהפסיד) אותו. בעונה הבאה הוא צריך להיבחן מחדש וזו תהיה שנת החוזה שלו. אם יתאושש מהפציעה אחרי הקיץ, הוא לגמרי שחקן זר ששווה הארכת חוזה. אם ישאר ביכולתו הנוכחית, רצוי יהיה לחשוב בינואר על אלטרנטיבה.
Jerry אמר:בעונה הבאה הוא יהיה בן 33 כבר. הבעיה שאין מגן ישראלי נורמלי שיכול להחליף אותו כמו שצריך במקרה שהוא ימשיך ביכולת הזאת, אנחנו חייבים מגן ימני באנקר, תראה את הגרמנים איך הם נפלו עם ג'ראלדש שנתיים כברברק.י אמר:אסור למהר להספיד (ולהפסיד) אותו. בעונה הבאה הוא צריך להיבחן מחדש וזו תהיה שנת החוזה שלו. אם יתאושש מהפציעה אחרי הקיץ, הוא לגמרי שחקן זר ששווה הארכת חוזה. אם ישאר ביכולתו הנוכחית, רצוי יהיה לחשוב בינואר על אלטרנטיבה.
KevinDurant אמר:אני לא מספיד ולא גומר אותו או משהו בסגנון, אני רק אומר שהמשחק האחרון שלו היה מזעזע בכל קנה מידה, גם הגנתית וגם התקפית.
שימשיך עם ההתגרויות המפגרות האלה, צריך מנהיגים ושחקנים בטירוף על הדשא ולא סטריינים ושימיילים.Apoc אמר:אחלה סונדגרן
אבל שיפסיק עם ההתגרויות המפגרות זה לא טוב לנו בלונג-ראן
Daholio אמר:משחק טוב, אבל אתמול, כל שופט נורמלי היה אמור להרחיק אותו על הקטנה שנתן, לא ברור לי מה הוא חשב כשהוא עשה את זה. יכל לגמור לגמרי את המשחק.