• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דניאל סונדגרן

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מדובר במגן סביר לליגה ולא מעבר.
חלש התקפית, איטי מאוד סביר בהגנה.

משחק לבד על הקו רוב המשחק, קשה לבוא אליו בתלונות (לעומת האגף השני, ששם משחקים חזיזה + שון).
סבע מושך לאמצע והוא פשוט נשאר על כל הקו, וזה לא התפקיד שלו.

KevinDurant אמר:
אם רז מאיר היה משחק כמו סונדגרן היום היו שוחטים אותו פה, פשוט משחק מזעזע, במיוחד מבחינה התקפית. גועל נפש

כל מילה.

Ganjot אמר:
משחק לבד על הקו רוב המשחק, קשה לבוא אליו בתלונות (לעומת האגף השני, ששם משחקים חזיזה + שון).
סבע מושך לאמצע והוא פשוט נשאר על כל הקו, וזה לא התפקיד שלו.

אין מה לבוא אליו בתלונות כי הוא באמת מנסה לעשות כל מה שהוא יכול.
מבחינה התקפית, מסכים עם מה שכתבת ויותר מזה, התקפה מעולם לא הייתה הצד החזק שלו.
מבחינה הגנתית, הוא עוד לא חזר מהפציעה ועוברים אותו בקלות רבה מדי. זה נראה רע, אבל באמת שהוא מנסה.

אני אסכם זאת כך. אני אתן לו עוד לחזור לעצמו, אבל ביכולת הנוכחית אין לו הצדקה להישאר כשחקן זר אלא אם מתאזרח….

KevinDurant אמר:
אם רז מאיר היה משחק כמו סונדגרן היום היו שוחטים אותו פה, פשוט משחק מזעזע, במיוחד מבחינה התקפית. גועל נפש

אם זה היה ארד הוא היה יוצא דקה 30

ב״ה יחזור ליכולת שלו שלפני הפציעה. שחקן מצוין.

Liberman אמר:
ב״ה יחזור ליכולת שלו שלפני הפציעה. שחקן מצוין.

מחזק. במיוחד שיחזרו לרביעייה נורמלית ולא יפילו עליו קו שלם.

אסור למהר להספיד (ולהפסיד) אותו. בעונה הבאה הוא צריך להיבחן מחדש וזו תהיה שנת החוזה שלו. אם יתאושש מהפציעה אחרי הקיץ, הוא לגמרי שחקן זר ששווה הארכת חוזה. אם ישאר ביכולתו הנוכחית, רצוי יהיה לחשוב בינואר על אלטרנטיבה.

ברק.י אמר:
אסור למהר להספיד (ולהפסיד) אותו. בעונה הבאה הוא צריך להיבחן מחדש וזו תהיה שנת החוזה שלו. אם יתאושש מהפציעה אחרי הקיץ, הוא לגמרי שחקן זר ששווה הארכת חוזה. אם ישאר ביכולתו הנוכחית, רצוי יהיה לחשוב בינואר על אלטרנטיבה.
בעונה הבאה הוא יהיה בן 33 כבר. הבעיה שאין מגן ישראלי נורמלי שיכול להחליף אותו כמו שצריך במקרה שהוא ימשיך ביכולת הזאת, אנחנו חייבים מגן ימני באנקר, תראה את הגרמנים איך הם נפלו עם ג'ראלדש שנתיים כבר

Jerry אמר:
ברק.י אמר:
בעונה הבאה הוא יהיה בן 33 כבר. הבעיה שאין מגן ישראלי נורמלי שיכול להחליף אותו כמו שצריך במקרה שהוא ימשיך ביכולת הזאת, אנחנו חייבים מגן ימני באנקר, תראה את הגרמנים איך הם נפלו עם ג'ראלדש שנתיים כבר

אם לא הפציעה, כנראה שלא היינו מדברים על הארכת חוזה בעונה כפקטור. לכן, צריך לתת לו לנסות להתאושש ממנה ואז לבחון את המצב מחדש. זה יכול לקרות גם באוגוסט-ספטמבר, כשהחלון עוד פתוח.

בעיני, הבעיה שלנו בעמדה היא לא סונדגרן, כמו שהפציעה של קורנו היא לא הבעיה העיקרית בעמדה שלו. הבעיה היא שהפער בינם לבין המחליפים שלהם הוא עצום וזה מקשה מאד לרוץ עם טקטיקה מסוימת שמתבססת על היכולת והכשירות שלהם (זה מה שקורה העונה). אנחנו צריכים או להיערך מראש טקטית למצב שבו הם לא יהיו כשירים באופן מלא או להביא מגנים מחליפים איכותיים יותר.

אני לא מספיד ולא גומר אותו או משהו בסגנון, אני רק אומר שהמשחק האחרון שלו היה מזעזע בכל קנה מידה, גם הגנתית וגם התקפית.

KevinDurant אמר:
אני לא מספיד ולא גומר אותו או משהו בסגנון, אני רק אומר שהמשחק האחרון שלו היה מזעזע בכל קנה מידה, גם הגנתית וגם התקפית.

על זה אין עוררין.
כמו אחרים בקבוצה, הוא חזר נורא ואיום מהפציעה שלו.

אחלה סונדגרן
אבל שיפסיק עם ההתגרויות המפגרות זה לא טוב לנו בלונג-ראן

הרבה יותר טוב היום. רץ כמו פסיכופת בתוספת זמן

חולה עליו, רק שיהיה יותר רגוע. מה שכן אם חזיזה זה שחקן אחר בתור מגן כנף ימין אז אותו כנ״ל סונדגרן בתור בלם ימין בשלישייה.

משחק טוב, אבל אתמול, כל שופט נורמלי היה אמור להרחיק אותו על הקטנה שנתן, לא ברור לי מה הוא חשב כשהוא עשה את זה. יכל לגמור לגמרי את המשחק.

Apoc אמר:
אחלה סונדגרן
אבל שיפסיק עם ההתגרויות המפגרות זה לא טוב לנו בלונג-ראן
שימשיך עם ההתגרויות המפגרות האלה, צריך מנהיגים ושחקנים בטירוף על הדשא ולא סטריינים ושימיילים.

Daholio אמר:
משחק טוב, אבל אתמול, כל שופט נורמלי היה אמור להרחיק אותו על הקטנה שנתן, לא ברור לי מה הוא חשב כשהוא עשה את זה. יכל לגמור לגמרי את המשחק.

שום שופט נורמלי לא מרחיק אותו על זה.
שימשיך עם זה, צריך שחקן הגנה שיודע להוציא שחקני התקפה מהכלים.
אצל מכבי ת"א זה סבוריט, אצל ב"ש זה לופס (וגם ויטור), אז גם אנחנו צריכים כזה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה