דם ירוק!!! אמר:אולי יש לשקול לשחק עם חזיזה כמגן ימני כמו באירופה...השאלה מתי הוא חוזר....
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
דם ירוק!!! אמר:אולי יש לשקול לשחק עם חזיזה כמגן ימני כמו באירופה...השאלה מתי הוא חוזר....
ירוק רפואי אמר:עם הצוות הרפואי הכושל שלנו אני לא אופטימי
ההערכות שלהם שוות לתחת
בכל מקרה המון בריאות לדניאל היקר
Shocking4U אמר:כל עוד רז מאיר בקבוצה מגנים ימניים זרים ימשיכו להיפצע. די ברור כבר שמדובר בסוג של קללה/כישוף
אני לא רואה אותנו מסתדרים בלי סונדגרן.Judokan אמר:היה לפני ממש מעט זמן שחקן של מכבי ת"א כדורסל (דארן היליארד) שקרע את הרצועה הצידית בברך. העריכו לו 3-5 שבועות היעדרות.
אם זה המצב, אז דניאל חוזר אחרי המונדיאל. עד אז אנחנו אמורים להצליח להסתדר בליגה עם רז מאיר. בתור המחליף, אני מאוד מקווה שלא עומדים להחזיר את ינון אליהו לרוטציה. עדיף אפילו לתת לפיינגולד הזדמנות - הוא בטוח יהיה אחראי יותר במשחק שלו
אסוןlemmacantor אמר:מאמין שנשחק 3 בלמים ומאיר וינגבק ימין.
והוא היה נראה לא טוב היום בלשון המעטה.Shocking4U אמר:מי אמר שרז יכול בכלל לשחק עכשיו? הבן אדם לא שיחק כדורגל כמעט 8 חודשים. היום דקות ראשונות שלו. אם עכשיו הוא יצטרך להיזרק להרכב הוא בסבירות לא נמוכה יפצע. חבל שלא שילבו אותו עוד כמה משחקים קודם כמחליף
benrey אמר:והוא היה נראה לא טוב היום בלשון המעטה.Shocking4U אמר:מי אמר שרז יכול בכלל לשחק עכשיו? הבן אדם לא שיחק כדורגל כמעט 8 חודשים. היום דקות ראשונות שלו. אם עכשיו הוא יצטרך להיזרק להרכב הוא בסבירות לא נמוכה יפצע. חבל שלא שילבו אותו עוד כמה משחקים קודם כמחליף
על חלודה אין מה לדבר וזה גם די מובן, וגם לגבי מהירות, הוא רדף אחרי איזה שחקן של ק״ש וזה היה נראה מביך, אז איך ירדוף אחרי אמבפה?
lemmacantor אמר:ירוק רפואי אמר:עם הצוות הרפואי הכושל שלנו אני לא אופטימי
ההערכות שלהם שוות לתחת
בכל מקרה המון בריאות לדניאל היקר
בסדר MRI הם יודעים לקרוא? נתחיל מזה.
סק לא הסתדר עם שלומי אזולאי החלוץ אתה רוצה שהוא ירדוף אחרי אמבפה?Judokan אמר:benrey אמר:והוא היה נראה לא טוב היום בלשון המעטה.Shocking4U אמר:מי אמר שרז יכול בכלל לשחק עכשיו? הבן אדם לא שיחק כדורגל כמעט 8 חודשים. היום דקות ראשונות שלו. אם עכשיו הוא יצטרך להיזרק להרכב הוא בסבירות לא נמוכה יפצע. חבל שלא שילבו אותו עוד כמה משחקים קודם כמחליף
על חלודה אין מה לדבר וזה גם די מובן, וגם לגבי מהירות, הוא רדף אחרי איזה שחקן של ק״ש וזה היה נראה מביך, אז איך ירדוף אחרי אמבפה?
שסק יופקד על לרדוף אחרי אמבפה. זה לא שסונדגרן יכול היה להסתדר שם על המהירות
מאשר אותך לחלוטין.lemmacantor אמר:קליקבייט רגיל. כל פעם יש את הכתבות האלה. אין דרך לדעת את החומרה האמיתית בלי MRI.
Shocking4U אמר:סק לא הסתדר עם שלומי אזולאי החלוץ אתה רוצה שהוא ירדוף אחרי אמבפה?Judokan אמר:benrey אמר:והוא היה נראה לא טוב היום בלשון המעטה.
שסק יופקד על לרדוף אחרי אמבפה. זה לא שסונדגרן יכול היה להסתדר שם על המהירות