• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דניאל סונדגרן

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
עם הצוות הרפואי הכושל שלנו אני לא אופטימי
ההערכות שלהם שוות לתחת
בכל מקרה המון בריאות לדניאל היקר

ירוק רפואי אמר:
ההערכות שלהם שוות לתחת

בסדר MRI הם יודעים לקרוא? נתחיל מזה.

כל עוד רז מאיר בקבוצה מגנים ימניים זרים ימשיכו להיפצע. די ברור כבר שמדובר בסוג של קללה/כישוף

Shocking4U אמר:
כל עוד רז מאיר בקבוצה מגנים ימניים זרים ימשיכו להיפצע. די ברור כבר שמדובר בסוג של קללה/כישוף

וואי לגמרי שכחתי מזה, רז מחסל הקריירות

היה לפני ממש מעט זמן שחקן של מכבי ת"א כדורסל (דארן היליארד) שקרע את הרצועה הצידית בברך. העריכו לו 3-5 שבועות היעדרות.
אם זה המצב, אז דניאל חוזר אחרי המונדיאל. עד אז אנחנו אמורים להצליח להסתדר בליגה עם רז מאיר. בתור המחליף, אני מאוד מקווה שלא עומדים להחזיר את ינון אליהו לרוטציה. עדיף אפילו לתת לפיינגולד הזדמנות - הוא בטוח יהיה אחראי יותר במשחק שלו

Judokan אמר:
היה לפני ממש מעט זמן שחקן של מכבי ת"א כדורסל (דארן היליארד) שקרע את הרצועה הצידית בברך. העריכו לו 3-5 שבועות היעדרות.
אם זה המצב, אז דניאל חוזר אחרי המונדיאל. עד אז אנחנו אמורים להצליח להסתדר בליגה עם רז מאיר. בתור המחליף, אני מאוד מקווה שלא עומדים להחזיר את ינון אליהו לרוטציה. עדיף אפילו לתת לפיינגולד הזדמנות - הוא בטוח יהיה אחראי יותר במשחק שלו
אני לא רואה אותנו מסתדרים בלי סונדגרן.
ואני לא סומך על אליהו ולא על רז מאיר.
אני מקווה שלבכר יהיה איזה פתרון מחוץ לקופסא לפתור את הברדק הזה, ושלא נצטרך לראות את מאיר רודף אחרי אמבפה השבוע

מי אמר שרז יכול בכלל לשחק עכשיו? הבן אדם לא שיחק כדורגל כמעט 8 חודשים. היום דקות ראשונות שלו. אם עכשיו הוא יצטרך להיזרק להרכב הוא בסבירות לא נמוכה יפצע. חבל שלא שילבו אותו עוד כמה משחקים קודם כמחליף

Shocking4U אמר:
מי אמר שרז יכול בכלל לשחק עכשיו? הבן אדם לא שיחק כדורגל כמעט 8 חודשים. היום דקות ראשונות שלו. אם עכשיו הוא יצטרך להיזרק להרכב הוא בסבירות לא נמוכה יפצע. חבל שלא שילבו אותו עוד כמה משחקים קודם כמחליף
והוא היה נראה לא טוב היום בלשון המעטה.
על חלודה אין מה לדבר וזה גם די מובן, וגם לגבי מהירות, הוא רדף אחרי איזה שחקן של ק״ש וזה היה נראה מביך, אז איך ירדוף אחרי אמבפה?

benrey אמר:
Shocking4U אמר:
על חלודה אין מה לדבר וזה גם די מובן, וגם לגבי מהירות, הוא רדף אחרי איזה שחקן של ק״ש וזה היה נראה מביך, אז איך ירדוף אחרי אמבפה?

שסק יופקד על לרדוף אחרי אמבפה. זה לא שסונדגרן יכול היה להסתדר שם על המהירות

זה הזמן שצריך להתפלל חזק חזק לבריאותו של דניאל

lemmacantor אמר:
ירוק רפואי אמר:
ההערכות שלהם שוות לתחת

בסדר MRI הם יודעים לקרוא? נתחיל מזה.

אל תבנה על זה.
כבר היו להם פציעות אחרות והם טעו באיבחון.

Judokan אמר:
benrey אמר:
Shocking4U אמר:

סק לא הסתדר עם שלומי אזולאי החלוץ אתה רוצה שהוא ירדוף אחרי אמבפה?

lemmacantor אמר:
קליקבייט רגיל. כל פעם יש את הכתבות האלה. אין דרך לדעת את החומרה האמיתית בלי MRI.
מאשר אותך לחלוטין.

הסתובבתי עם קרע מלא ברצועה בברך ובעוד כמה רצועות שם מסביב בערך חודש בלי לדעת שתוך כדי אבחנו לי מתיחה בירך קדמי בכלל.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
benrey אמר:

סק לא הסתדר עם שלומי אזולאי החלוץ אתה רוצה שהוא ירדוף אחרי אמבפה?

אף בלם בעולם לא יכול להסתדר עם אמבפה גם את סונדגרן הוא הביך בסמי .
זה לא באמת משנה, שישימו עליו שמירה כפולה וזהו .

נוכל לחיות עם זה אם הוא יחזור אחרי המונדיאל. יש בסך הכל עוד שישה משחקים מתוכם אחד (פסז') הוא הפסד די ודאי. גם חזיזה חוזר בקרוב ככה שאפשר להסתדר.
רק מקווה שרז מאיר יחזור לכושר משחק כמה שיותר מהר כי הגיבוי בעמדות המגנים חשוב מאוד.

מבחינתי יש עוד 4 משחקים שהוא יחמיץ אם יחזור אחרי פגרת המונדיאל
ה2 בצ'מפיונס זה לגמרי בונוס אחרי שכבר הבקענו שערים והוצאנו נקודות

נקווה מאוד שזה לא פציעה שגומרת עונה.
פציעת ברך תמיד מפחידה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה