• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דניאל סונדגרן

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אהבתי שמ-"אוטוטו סונדגרן מאוזרח עוד לפני שנסגרת ההרשמה לליגת האלופות" הגענו למצב בו הפסיקו לגמרי לדבר על אפשרות לאזרח אותו ושזה דיי התפוגג לגמרי.

העיקר שניות אחרי שהגיע יצאו בהצהרות על זה שגילו שהוא יכול לא להיחשב כזר ומלא כתבות בכל האתרים על איזה שיחוק ענק זה וכו'.
יצאו ממש פיתה.

כי זה הכל הנפצות. אנשים לא מבינים שזה תהליך שכולל הבאת מסמכים שמוכיחים את היהדות של בת זוגתו, נישואים וכו׳ ולא הוקוס פוקס.

Shocking4U אמר:
כי זה הכל הנפצות. אנשים לא מבינים שזה תהליך שכולל הבאת מסמכים שמוכיחים את היהדות של בת זוגתו, נישואים וכו׳ ולא הוקוס פוקס.
אני חושב שגם יש פה עניין של אם הם רוצים בכלל להתחתן. לא סתם יש להם ילד משותף ועד היום הם לא התחתנו.

ראו עליו שהפציעה עדיין יושבת לו בראש.
היה לו ספרינט עם שחקן של ירושלים, שבמצב רגיל הוא לוקח את הכדור, והוא לא נתן אותו מכל הלב.

ירוק זה אני אמר:
ראו עליו שהפציעה עדיין יושבת לו בראש.
היה לו ספרינט עם שחקן של ירושלים, שבמצב רגיל הוא לוקח את הכדור, והוא לא נתן אותו מכל הלב.

טוב שלא. זה בדיוק הדברים שצריך להיות חכם בהם שאתה חוזר מפציעה משחק ראשון.

מה הסיכוי שהוא כשיר לפתוח מול הצהבת?
צריך את חוכמת המשחק שלו בהגנה לאירוע הזה.

חייבים לא רק אותו אלא גם את קורנו. מכבי חיפה בלי מגנים זה כדורגל שחור.

אני לא הייתי פותח איתו. הוא לא נראה בקצב באופן טבעי בדקות ששיחק מול הפועל ירושלים. לא צריך לזרוק אותו ככה ישר במשחק הכי חשוב

Shocking4U אמר:
אני לא הייתי פותח איתו. הוא לא נראה בקצב באופן טבעי בדקות ששיחק מול הפועל ירושלים. לא צריך לזרוק אותו ככה ישר במשחק הכי חשוב

גם חזיזה נראה ככה במשחק הראשון שחזר. במשחק השני כבר נראה לגמרי בקצב.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

גם חזיזה נראה ככה במשחק הראשון שחזר. במשחק השני כבר נראה לגמרי בקצב.

הוא חזר לא משהו מהפציעה. הרבה איבודים ושטויות

לא חזר טוב מהפציעה. אני לא מדבר אפילו על התקפית אלא על הגנתית.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה