ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק זה אני אמר:הוא היה טוב בתחילת העונה ששיחק בלם בקו 5 או מגן בקו 4 כשהיה איתו שחקן כנף.
הוא לא יכול לשחק על כל הקו כי הוא לא מספיק איכותי התקפית.
כרמליסט ירוק אמר:מתחיל לחשוב שאם הוא לא מוציא אזרחות ישראלית אולי כדאי לשקול מחדש
כולם עם זיכרון קצר ואחרי 2 משחקים זורקים את כולם מתחת לגלגלים.greenguy אמר:כרמליסט ירוק אמר:מתחיל לחשוב שאם הוא לא מוציא אזרחות ישראלית אולי כדאי לשקול מחדש
אתה רציני? שכחת מה היה כשהיה פצוע? הוא רק חזר אחרי פציעה ארוכה,זה ויקינג מהלך מבחינתי הוא מולחם להרכב
אני חושב שקצת מופרז לדבר על יכולת ירודה כבר 15-20 משחקים ובשורה התחתונה המספרים שלו גם בליגה ובכל המסגרות עדיין טובים בהתחשב בהכל.Apoc אמר:את שרי לא מחפשים דוראנט, אנשים בניגוד אליך רואים בעיניים יכולת ירודה כבר 15-20 משחקים ויודעים להגיד שזה היכולת.
סונדגרן חזר מפציעה זה שונה ויכול לקחת זמן, גם לא שיחק בעמדה שלו. נראה בהמשך.
KevinDurant אמר:אני חושב שקצת מופרז לדבר על יכולת ירודה כבר 15-20 משחקים ובשורה התחתונה המספרים שלו גם בליגה ובכל המסגרות עדיין טובים בהתחשב בהכל.Apoc אמר:את שרי לא מחפשים דוראנט, אנשים בניגוד אליך רואים בעיניים יכולת ירודה כבר 15-20 משחקים ויודעים להגיד שזה היכולת.
סונדגרן חזר מפציעה זה שונה ויכול לקחת זמן, גם לא שיחק בעמדה שלו. נראה בהמשך.
הוא בקצב של דאבל דאבל בליגה והוא נראה פחות טוב כמו כולם. לדעתי אצילי משחק הרבה יותר גרוע ממנו ובגישה הרבה יותר גרועה במשחקים האחרונים ואני לא רואה ביקורת דומה לגביו.
ברור אגב ששרי פחות טוב לאחרונה אבל להגיד שהוא לא רץ ולא מחויב ולא מנסה זה לא רציני ולא מכבד
KevinDurant אמר:אם רז מאיר היה משחק כמו סונדגרן היום היו שוחטים אותו פה, פשוט משחק מזעזע, במיוחד מבחינה התקפית. גועל נפש