• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דניאל סונדגרן

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
אחלה סונדגרן
אבל שיפסיק עם ההתגרויות המפגרות זה לא טוב לנו בלונג-ראן
שימשיך עם ההתגרויות המפגרות האלה, צריך מנהיגים ושחקנים בטירוף על הדשא ולא סטריינים ושימיילים.

עם דגש על "על הדשא" ולא מורחקים ביציע

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
אחלה סונדגרן
אבל שיפסיק עם ההתגרויות המפגרות זה לא טוב לנו בלונג-ראן
שימשיך עם ההתגרויות המפגרות האלה, צריך מנהיגים ושחקנים בטירוף על הדשא ולא סטריינים ושימיילים.

לא חושב שהיה אתמול משהו בגבול החריג, אולי למעט הרגל הקטנה שהוא שם לאספרייה שיכלה לעלות בצהוב.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

לא חושב שהיה אתמול משהו בגבול החריג, אולי למעט הרגל הקטנה שהוא שם לאספרייה שיכלה לעלות בצהוב.

אתמול זה היה עבירה לא ספורטיבית של צהוב שהשופט פספס, אבל כל משחק יש לו עימותים מיותרים שהוא אמור לקבל עליהם צהובים. אין לי בעיה עם שחקן פייטר אבל זה שהוא ואבופאני כל משחק שווים צהוב זה לא דבר להתגאות בו.

שיוציא את היריבים מהכלים מבלי להתסכן בצהובים מטומטמים, אתמול הרגל לאספרייה מיותרת לגמרי. מזל שלייבוביץ' היה עם הגב למגרש. לא חסר שופטים שהיו ממציאים פה אדום למרות שזה לא שווה.

וואלה אני חושב פעמיים בקיץ אם להשאיר אותו.
צריך עוד אחד ברמה של קורנו לפחות, הוא לא שם.
זה לא מגן שיכול לעשות את ההבדל ולהרים את הרמה של הקבוצה.
הוא כמעט ולא מצטרף להתקפה, איטי מאוד ולוקה בסגירות ההגנתיות.
אני לא יודע אם הוא שווה מקום של זר.
בעונה הבאה צריך 6/6 בינגו בזרים כי אני מעריך שעוד 2 ישראלים לפחות יעזבו.

בתחילת העונה כולם התלהבו, כשהקבוצה רצה טוב וכל שחקן נראה מליון דולר.
במשחקים האחרונים הוא מוכר אותנו, מסתכן באדום כמעט כל משחק, לא מרוכז ועושה המון טעויות.
הגול של טוואמסי מאה אחוז עליו.. כדור שהיה 8 שעות באוויר לפני שירד ואין לי מושג מה עבר עליו שהוא לא ניסה אפילו להרחיק אותו.
ועדיין, לא יודע אם אני מוותר עליו כל כך מהר בטח עד שלא יהיה מגן ימני זר ברמה גבוהה יותר.

מעולם לא היה טוב בצד ההתקפי.
בתחילת העונה היו לו משחקים פסיכיים בהגנה.
מאז שהוא חזר מהפציעה הוא חושך בשני צידי המגרש.
חייב להרים את הרמה למה שהיה, אחרת באמת לא שווה מקום של זר.

dyarok אמר:
מעולם לא היה טוב בצד ההתקפי.
בתחילת העונה היו לו משחקים פסיכיים בהגנה.
מאז שהוא חזר מהפציעה הוא חושך בשני צידי המגרש.
חייב להרים את הרמה למה שהיה, אחרת באמת לא שווה מקום של זר.

1+

אנשים פה חזירים.. אתם כנראה לא זוכרים איזה עשור של מגנים ימניים עברנו.
בסדר, קיבל גול עליו, קורה.. אבל רוב המשחק סגר כמעט את כל ההתקפות כמו שצריך והרבה מאוד זמן שיחק לבד שם באגף שלו, וזה אחרי שלפני 3 ימים שיחק 90 דקות נגד ביתר.. גם עליו העייפות השפיעה.
כן הוא פחות טוב מאז שחזר - אבל מי פה כן טוב? אנחנו לא טובים כקבוצה, זה לא שחקן כזה או אחר (מלבד בודדים שהם תמיד היו גרועים, גם כשהקבוצה טובה).
אולי אתם מעדיפים איזה ליצן כלשהו שיגיע במקומו, כי פשוט אנחנו ידועים בתור מועדון שמתמחה בלמצוא מגנים ימניים וחלוצים ברמה.

לא הייתי ממהר לגמור אותו. הוא חוזר מפציעה לא פשוטה. אנשים אומרים שצריך קורנו בצד ימין, בוא נראה שקורנו חוזר מהפציעה קודם.

במקרה ראיתי שוב את התקציר נגד הכוכב, וגם שם הוא אכל פורפרה מאיבניץ' כמדומני שהוביל לשער הראשון
וגם בשער השני הוא מאבד את איבניץ' וכושל בסגירה שלו.

סתומרת שזה לא רק חזרה לא טובה מהפציעה

התקשה קצת מול חטואל (המעולה), אבל נתן הופעה סולידית בסהכ. נראה גם אישיות טובה

לא כזה רלוונטי כי זה שוב היה 3 בלמים, אני לא בטוח עליו בכלל כמגן ימני, אמרתי שווה לנסות אותו בלם בטח אם לא מנסים להשאיר אאת דילן, אם הוא יוכל לשחק בשתי העמדות אז הוא יהיה נכס

Jerry אמר:
לא כזה רלוונטי כי זה שוב היה 3 בלמים, אני לא בטוח עליו בכלל כמגן ימני, אמרתי שווה לנסות אותו בלם בטח אם לא מנסים להשאיר אאת דילן, אם הוא יוכל לשחק בשתי העמדות אז הוא יהיה נכס
כבלם שלישי הוא מצוין, יש לו משחק הגנה טוב (והמהירות הסבירה שלו פחות מורגשת ב3 בלמים) והנעת כדור ברמה גבוהה מאוד.

מבחינה התקפית אני מסכים אתך, אני חושב שיש לו יסודות טובות אבל גם הקבוצה יותר נשענת על קישור התקפי וצד שמאל והוא פחות תומך התקפית

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה