• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דניאל סונדגרן

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
לא כזה רלוונטי כי זה שוב היה 3 בלמים, אני לא בטוח עליו בכלל כמגן ימני, אמרתי שווה לנסות אותו בלם בטח אם לא מנסים להשאיר אאת דילן, אם הוא יוכל לשחק בשתי העמדות אז הוא יהיה נכס
כבלם שלישי הוא מצוין, יש לו משחק הגנה טוב (והמהירות הסבירה שלו פחות מורגשת ב3 בלמים) והנעת כדור ברמה גבוהה מאוד.

מבחינה התקפית אני מסכים אתך, אני חושב שיש לו יסודות טובות אבל גם הקבוצה יותר נשענת על קישור התקפי וצד שמאל והוא פחות תומך התקפית

הכוונה לבלם ברביעיית הגנה, כבלם שלישי מסכים שהוא מעולה אבל זה לא שימושי לרוב העונה בטח אם בכר לא ממשיך בעונה הבאה, אותו דבר קרה לגרמנים עם ג'ארלדש שהיה מעולה אצל איביץ' ההגנתי ואצל מאמנים אחרים הוא נכשל, חושש שיקרה אצלנו אותו דבר בטח כשהמחליפים שלו זה מאיר ואליהו. צריך לחשוב טוב טוב לגבי דניאל

חזר לעצמו. משחק מצויין שלו. התמודד מעולה עם טוומאסי בניגוד למשחק גביע שהוא עשה לו בית ספר.

יכול להיות שזו החזרה מהפציעה שהקשתה עליו אז ויכול להיות שזה עניין של הפקת לקחים והיכרות עם טוואמסי, אבל בלט שהוא מתמודד איתו הרבה יותר נכון מאשר בגביע.
היה אחד המצטיינים אתמול.

שאני אומר שמדובר במגן בינוני ...
לשחרר בלי לחשוב פעמיים.

כל משחק ההגנה שלנו נחלש בחודשים האחרונים.
גם הוא וגם קורנו מציגים משחקים חלשים ועושים טעויות קריטיות כמעט כל משחק.
שלא לדבר על זה שגרשון בהגנה שווה גול למשחק.

לשחרר אותו או שרי. שניהם בנסיגה גדולה וזה ימשיך גם בעונה הבאה. צריך לשאוף לזרים צעירים יותר

אגיד משפט קשה, חוץ מהגול עליו היה בסדר גמור. בניגוד לשרי…. שכל המשחק מסריח את הדשא

נראה שקרה לו מה שקרה להרבה זרים שעברו פה - נדבק קצת בשטויות של השחקן הישראלי יותר מדי.

גם נהיה חמום מוח בקטע אחר.

ועדיין אוהב אותו מאוד ומאמין בו. אל תמהרו לשחרר אותו, אלא אם אתם מתגעגעים לרז מאיר...

יש מצב ינסו לאזרח אותו ואז בכלל אין על מה לדבר

תמיד היה חמום מוח. הוא לא אוכל את ההרחקה הרכה של קורנו בגול השני. יש לו יתרונות ויש חסרונות. אני אוהב אותו

בירקי אמר:
אגיד משפט קשה, חוץ מהגול עליו היה בסדר גמור. בניגוד לשרי…. שכל המשחק מסריח את הדשא

ממש לא משפט קשה אני חושב כמוך. אין מגן שלא אוכל גולים על הראש שלו, אנשים שוכחים מה היה פה עשור.

חולה על השחקן הזה, כמה זמן חיכינו לזרים "חמומים" וקשוחים כמוהו. הגול אתמול עליו ובעיקר על קורנו. הטעות אתמול ממש לא צריכה להבהיל, קורה. הוא כבר 3-4 משחקים ביכולת ממש טובה ונראה שחוזר ליכולת של תחילת עונה. כל מי שרוצה לשחרר פה זרים איכותיים כמו שיש לנו עכשיו באהלן אהלן מוזמן לצפות במכבי חיפה 2011-2020 ולהתחבר חזרה למציאות.

מה פתאום לשחרר אותו?
אתם חושבים שזה כל כך קל להביא מגן זר טוב?
אתם מתגעגעים לרז מאיר?

hezildo אמר:
מה פתאום לשחרר אותו?
אתם חושבים שזה כל כך קל להביא מגן זר טוב?
אתם מתגעגעים לרז מאיר?

אנשים הזויים עזוב. רוצים את אלפונס ומאבוקה כאן חזרה על הקו.

היה מביך מה שהראל שלום עשה לו שם לאורך הקו אבל רבאק איפה העזרה של הקשרים?
עלי היה שם באזור לאורך כל ההתקפה של ירושלים ובמקום לעזור לסונדגרן שהסתבך הוא עמד והסתכל עליו

בירקי אמר:

איזה ערך מוסף הוא נותן לנו כזר?
הוא לא מרים את הרמה של הקבוצה.

כבלם שלישי הוא אדיר, כמגן הוא בינוני ומטה ומזכיר את ג'ראלדש של הגרמנים מהבחינה הזאת שהוא לא איזה באנקר בהגנה ובהתקפה כמעט ולא קיים. אפשר להביא יותר טוב ובעיקר צעיר יותר. מפחיד להחזיק את שרי ודניאל בסגל, שניהם מבוגרים ומתחילים בנסיגה הפיזית כבר מעכשיו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה