לגמריJudokan אמר:Shocking4U אמר:לה אפילו אין עדיין אזרחות אז לארגן לו אזרחות לא יקרה כל כך מהר.
וואו, לקח להם פחות מיום לגרום להודעה הזו להיראות מצוין![]()
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לגמריJudokan אמר:Shocking4U אמר:לה אפילו אין עדיין אזרחות אז לארגן לו אזרחות לא יקרה כל כך מהר.
וואו, לקח להם פחות מיום לגרום להודעה הזו להיראות מצוין![]()
כישראלי אני חושב שזו החלטה טובה וטוב שלא העריכו גם עד 2026 .Apoc אמר:האריך חוזה בשנה עד 2025
מברוק
KevinDurant אמר:כישראלי אני חושב שזו החלטה טובה וטוב שלא העריכו גם עד 2026 .Apoc אמר:האריך חוזה בשנה עד 2025
מברוק
משלמים לו 360 אלף יורו לעונה קודם כל, זה לא סכום של מחליףJudokan אמר:KevinDurant אמר:כישראלי אני חושב שזו החלטה טובה וטוב שלא העריכו גם עד 2026 .Apoc אמר:האריך חוזה בשנה עד 2025
מברוק
למה? הוא בקלות שחקן רוטציה לגיטימי גם ל5 שנים קדימה כישראלי.
KevinDurant אמר:משלמים לו 360 אלף יורו לעונה קודם כל, זה לא סכום של מחליףJudokan אמר:KevinDurant אמר:כישראלי אני חושב שזו החלטה טובה וטוב שלא העריכו גם עד 2026 .
למה? הוא בקלות שחקן רוטציה לגיטימי גם ל5 שנים קדימה כישראלי.
אבל בלי קשר, אם הכניסו עוד אופציה שם ל2026 זה מצוין
הוא בנובמבר יהיה בן 33 ונראה שהוא איבד קצת מהמהירות, בתור ישראלי זה מעולה, ואפשר להיערך מחדש בסיטואציה עוד שנה - שנה וחצי
לא שאכפת לי מהכסף שהמועדון מוציא בשכר לשחקנים ושירוויחו והכל אבל לדעתי זה אחלה חוזה ברמת המועדון, בטח אם הוסיפו שם אופציהJudokan אמר:KevinDurant אמר:משלמים לו 360 אלף יורו לעונה קודם כל, זה לא סכום של מחליףJudokan אמר:למה? הוא בקלות שחקן רוטציה לגיטימי גם ל5 שנים קדימה כישראלי.
הוא בנובמבר יהיה בן 33 ונראה שהוא איבד קצת מהמהירות, בתור ישראלי זה מעולה, ואפשר להיערך מחדש בסיטואציה עוד שנה - שנה וחצי
אתה משלם ממש עכשיו כ-400 אלף יורו לעונה למחליף בן 37. מבחינתי זה שחקן לנעול עד הפרישה, שלא יהיה אפילו סיכוי קל שבקלים שהוא יעזוב
Judokan אמר:KevinDurant אמר:משלמים לו 360 אלף יורו לעונה קודם כל, זה לא סכום של מחליףJudokan אמר:למה? הוא בקלות שחקן רוטציה לגיטימי גם ל5 שנים קדימה כישראלי.
אתה משלם ממש עכשיו כ-400 אלף יורו לעונה למחליף בן 37. מבחינתי זה שחקן לנעול עד הפרישה, שלא יהיה אפילו סיכוי קל שבקלים שהוא יעזוב
benrey אמר:אני חושב שהוא די אוברייטד, בתור מגן הוא לא מספיק מהיר והתקפית הוא די נגר. בתור בלם הוא לא מספיק גבוה והרבה פעמים מאבד את השחקן שלו.
המסירות שלו קומסי קומסה…
אז בגדול מה שהפך אותו לאהוב בקהל זה הלחימה שלו וזה שהוא יודע להטריף את הקהל, וכמובן הגול ההוא נגד הכוכב.
מה אתם רואים שאני לא?
מסכים שכישראלי הוא טוב, אבל עדיין ראש לשועלים.רק מכבי אמר:benrey אמר:אני חושב שהוא די אוברייטד, בתור מגן הוא לא מספיק מהיר והתקפית הוא די נגר. בתור בלם הוא לא מספיק גבוה והרבה פעמים מאבד את השחקן שלו.
המסירות שלו קומסי קומסה…
אז בגדול מה שהפך אותו לאהוב בקהל זה הלחימה שלו וזה שהוא יודע להטריף את הקהל, וכמובן הגול ההוא נגד הכוכב.
מה אתם רואים שאני לא?
מאבוקה, משומר, עודד אלקיים, אלעד גבאי
להמשיך?
לא כל שחקן הוא כוכב. יש גם שחקנים שהם סולידיים.
דניאל הוא שחקן סולידי. אתה יודע מה תקבל ממנו.
הוא יציב, הוא ורסטילי, הוא תמיד נותן מעצמו.
אין לו מניירות, והוא לא מחפש צומי.
אתה צריך כאלה בקבוצה, אתה צריך כאלה במגרש.
נכס. וכישראלי בכלל.
רק מכבי אמר:בסוף הוא לא בלם. אין איך להפוך את זה.
לכן חשבתי שיותר נכון לפתוח עם שימיץ במשחק כזה ואיתו בקו.