lemmacantor אמר:לדעתי זה קרה בשלב מסוים לעמאשה. אבל אולי אני לא זכרתי נכון.
עמאשה יותר טוב מכל החלוצים שלנו היום. דווקא די החזקתי ממנו בזמנו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:לדעתי זה קרה בשלב מסוים לעמאשה. אבל אולי אני לא זכרתי נכון.
HaifaWave אמר:lemmacantor אמר:לדעתי זה קרה בשלב מסוים לעמאשה. אבל אולי אני לא זכרתי נכון.
עמאשה יותר טוב מכל החלוצים שלנו היום. דווקא די החזקתי ממנו בזמנו.
greenguy אמר:מכבי חיפה נראית בכאוס. זה לא בגלל המשחק או הפסד זה המכלול של כל הדברים יחד.
צריך פה שינוי מהיסוד אנחנו לא הולכים למקומות טובים ומשנה לשנה זה ברור יותר לעין.
ובקשר למשחק,אין לנו קישור. הוא פשוט לא מאוזן ואי אפשר להיות קבוצה רצינית בלי קישור רציני. שיקפיאו את פדראו ויביאו לפני הכל זר אכזר לאמצע
כולנו מבינים ומתפללים לזה(לפחות השפויים) אבל אין הוא לא משחרר זה לא יאמן. צריך לקרות נס בשביל שהוא ימכורlemmacantor אמר:greenguy אמר:מכבי חיפה נראית בכאוס. זה לא בגלל המשחק או הפסד זה המכלול של כל הדברים יחד.
צריך פה שינוי מהיסוד אנחנו לא הולכים למקומות טובים ומשנה לשנה זה ברור יותר לעין.
ובקשר למשחק,אין לנו קישור. הוא פשוט לא מאוזן ואי אפשר להיות קבוצה רצינית בלי קישור רציני. שיקפיאו את פדראו ויביאו לפני הכל זר אכזר לאמצע
צריך בעלות חדשה. בעלות הזו גם אם במקרה משהו יצליח לזמן קצר, היא תפרק את העסק.
צריך כיוון ברור ותרבות שהצלחה זו ברכה.
silvas אמר:לא מבין למה אתם מתרגשים מהמשחק אתמול, מעבר לכאב הברור לחטוף 3 בדרבי, זה לא מדד לכלום.
ברור שגוני וזסנו (ושון מגן שמאלי) זה לא ההגנה שתרוץ.
מעבר להגנה, גם חורה, ברוניניו, נובאקוביץ', עלי מוחמד לא פתחו.
שיחקנו עם הרכב שני במקרה הטוב.
אין לי ספק שעם בטאיי, לונוויק, צונאמי, והשלישיה שהזכרתי חורה, ברוניניו, נובאקוביץ' - זה ייראה אחרת לגמרי.
אולי אני אופטימי מדי, אבל עוד מוקדם לגמור את הקבוצה על סמך המשחק אתמול.
silvas אמר:לא מבין למה אתם מתרגשים מהמשחק אתמול, מעבר לכאב הברור לחטוף 3 בדרבי, זה לא מדד לכלום.
אין לי ספק שעם בטאיי, לונוויק, צונאמי, והשלישיה שהזכרתי חורה, ברוניניו, נובאקוביץ' - זה ייראה אחרת לגמרי.
מה שמטריד יותר מהכל זה שיש כוונה ברורה ומוצהרת של המועדון לרוץ עם קישור אחורי של ירין לוי ואיתן אזולאי. וככל שתעלה ככה, גם גם ההגנה הכי טוב בעולם לא תעזור לךsilvas אמר:לא מבין למה אתם מתרגשים מהמשחק אתמול, מעבר לכאב הברור לחטוף 3 בדרבי, זה לא מדד לכלום.
ברק.י אמר:מחצית שהיא רק על בכר (וזסנו).
הוא לוקח סיכון בהגנה ומקריב את האמצע, כדי לייצר עומס בהתקפה. מרדכי ואזולאי נראים טוב, אבל חלאיילי לא מקבל אף החלטה מכונה ודון לא שחקן צד ימין. לכן, כל המעברים היו תקועים ומה שכן ראינו קיבלנו משחקני האמצע.
בגלל התכנית הזו, הנעת הכדור תלויה בבלמים, אבל אף אחד מהם לא מאד טכני. לכן גם כלום לא קרה בבילאפ. סתם העמידו שלושה בלמים לא מתואמים לעמוד בפרץ מול הפועל חיפה והפכו את ירין לנוכח נפקד. גלזר הושיע אותם כמה פעמים, אבל גם לזה היה סוף.
זסנו הוא השחקן שאמור לעזור לנו לעבור בים המערכים, למנוע פריצות הגנתית ולאפשר עוד כוח שיכול להניע כדורים קדימה, אבל הוא נראה פשוט מזעזע.