ברק.י אמר:HaifaWave אמר:
בסדר, הבנת למה אני מתכוון.
הוא לא יחתך.
צריך לחדד את זה שהמועדון בוחר בזה במודע.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברק.י אמר:HaifaWave אמר:
בסדר, הבנת למה אני מתכוון.
הוא לא יחתך.
מכבי חיפה עוצמת עיניים ומנסה לדמיין הכי חזק שהיא יכולה שהיא ב2020, אבל היא לא ב2020.רק מכבי אמר:הוא מייצג את הדבר הכי נורא שיש כרגע במועדון וזה המחשבה כאילו מה שהיה הוא שיהיה.
חזיזה לא אותו שחקן. גולדברג לא אותו שחקן. סק לא אותו שחקן. אפילו עלי מוחמד כבר לא אותו שחקן.
ולצערי גם ברק לא נראה כמו אותו מאמן.
מה שהיה הוא לא מה שיהיה. ואי אפשר לחשוב או לדמיין שמה שעבד ימשיך לעבוד, או שחקן שהיה פעם איכותי, יחזור להיות איכותי.
אין לחזיזה קום במכבי חיפה. בטח בעונה בלי אירופה עם סגל שיהיה קצר. אפשר לתת לו לעזוב. הוא בן 31 והוא פשוט שחקן גמור. הפציעות גמרו אותו לחלוטין.
KevinDurant אמר:מכבי חיפה עוצמת עיניים ומנסה לדמיין הכי חזק שהיא יכולה שהיא ב2020, אבל היא לא ב2020.רק מכבי אמר:הוא מייצג את הדבר הכי נורא שיש כרגע במועדון וזה המחשבה כאילו מה שהיה הוא שיהיה.
חזיזה לא אותו שחקן. גולדברג לא אותו שחקן. סק לא אותו שחקן. אפילו עלי מוחמד כבר לא אותו שחקן.
ולצערי גם ברק לא נראה כמו אותו מאמן.
מה שהיה הוא לא מה שיהיה. ואי אפשר לחשוב או לדמיין שמה שעבד ימשיך לעבוד, או שחקן שהיה פעם איכותי, יחזור להיות איכותי.
אין לחזיזה קום במכבי חיפה. בטח בעונה בלי אירופה עם סגל שיהיה קצר. אפשר לתת לו לעזוב. הוא בן 31 והוא פשוט שחקן גמור. הפציעות גמרו אותו לחלוטין.
מחזירים את בורג, מחזירים את בכר, נותנים עוד צ'אנס לחזיזה.
מכבי חיפה חייבת להתעורר ולהבין ש2020 הייתה לפני 6 שנים והיא נגמרה, היא חייבת להפסיק לנסות לחזור אחורה ולחפש תואם שרי ותואם אצילי ותואם כזה ואחר.
MH13 TILL I DIE אמר:לדעתי בהחלט יכול להמשיך כסוג של רמי גרשון לקישור (סותם חורים מתי שצריך), לא נראה לי שמעבר
אם הוא יסכים למעמד כזה? אהלן וסהלן... לא יסכים? וולקאם לדמאיוKevinDurant אמר:MH13 TILL I DIE אמר:לדעתי בהחלט יכול להמשיך כסוג של רמי גרשון לקישור (סותם חורים מתי שצריך), לא נראה לי שמעבר
אני לא מסכים אתך.
רמי גרשון היה שחקן עם אופי שונה, שהסתגל פה לתפקיד מסוים וגם היה בשלב אחר בקריירה ולקח על עצמו את עניין הגיבוי.
חזיזה לא דמות כזאת והוא גם לא רואה את עצמו כזה. הוא סה''כ עדיין בן 30.
MH13 TILL I DIE אמר:פרש מעשית לפני שנתיים
ירוק רפואי אמר:יש הרבה שחקנים שאני לא אוהב בלשון המעטה בסגל הנוכחי
לגביו זה הרבה מעבר, לא מסוגל לראות אותו.