• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דולב חזיזה (היתוש)

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אגב, בדיוק בגלל הדברים האלה צריך מאמן זר.

מזכיר לכם מי היה זה שזרק את קטן.

ברק לא ייעשה את זה כי חזיזה הוא "חבר" של צרפתי ומכין תוכניות לנייחים עם וייזינגר.

לא מעניין אותי אם הוא יהיה בפועל או לא, שיגידו לו שהוא לא מיועד לשחק. ואז שהוא יחליט האם הוא נשאר ביציע, הולך לבני יהודה או פורש.

אי אפשר בכלל לדבר עליו כאל שחקן סגל בעונה הבאה. די עם השטות הזאת. הוא צריך לסיים כאן. פורמלי או לא פורמלי שיחליט הוא.

לא חושב שבכר יהיה מאמן מכבי חיפה ב - 2027. וכך גם לא צרפתי.

רק מכבי אמר:
הוא מייצג את הדבר הכי נורא שיש כרגע במועדון וזה המחשבה כאילו מה שהיה הוא שיהיה.

חזיזה לא אותו שחקן. גולדברג לא אותו שחקן. סק לא אותו שחקן. אפילו עלי מוחמד כבר לא אותו שחקן.

ולצערי גם ברק לא נראה כמו אותו מאמן.

מה שהיה הוא לא מה שיהיה. ואי אפשר לחשוב או לדמיין שמה שעבד ימשיך לעבוד, או שחקן שהיה פעם איכותי, יחזור להיות איכותי.

אין לחזיזה קום במכבי חיפה. בטח בעונה בלי אירופה עם סגל שיהיה קצר. אפשר לתת לו לעזוב. הוא בן 31 והוא פשוט שחקן גמור. הפציעות גמרו אותו לחלוטין.
מכבי חיפה עוצמת עיניים ומנסה לדמיין הכי חזק שהיא יכולה שהיא ב2020, אבל היא לא ב2020.

מחזירים את בורג, מחזירים את בכר, נותנים עוד צ'אנס לחזיזה.

מכבי חיפה חייבת להתעורר ולהבין ש2020 הייתה לפני 6 שנים והיא נגמרה, היא חייבת להפסיק לנסות לחזור אחורה ולחפש תואם שרי ותואם אצילי ותואם כזה ואחר.

לדעתי בהחלט יכול להמשיך כסוג של רמי גרשון לקישור (סותם חורים מתי שצריך), לא נראה לי שמעבר

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
הוא מייצג את הדבר הכי נורא שיש כרגע במועדון וזה המחשבה כאילו מה שהיה הוא שיהיה.

חזיזה לא אותו שחקן. גולדברג לא אותו שחקן. סק לא אותו שחקן. אפילו עלי מוחמד כבר לא אותו שחקן.

ולצערי גם ברק לא נראה כמו אותו מאמן.

מה שהיה הוא לא מה שיהיה. ואי אפשר לחשוב או לדמיין שמה שעבד ימשיך לעבוד, או שחקן שהיה פעם איכותי, יחזור להיות איכותי.

אין לחזיזה קום במכבי חיפה. בטח בעונה בלי אירופה עם סגל שיהיה קצר. אפשר לתת לו לעזוב. הוא בן 31 והוא פשוט שחקן גמור. הפציעות גמרו אותו לחלוטין.
מכבי חיפה עוצמת עיניים ומנסה לדמיין הכי חזק שהיא יכולה שהיא ב2020, אבל היא לא ב2020.

מחזירים את בורג, מחזירים את בכר, נותנים עוד צ'אנס לחזיזה.

מכבי חיפה חייבת להתעורר ולהבין ש2020 הייתה לפני 6 שנים והיא נגמרה, היא חייבת להפסיק לנסות לחזור אחורה ולחפש תואם שרי ותואם אצילי ותואם כזה ואחר.

וקורנו. ורוצים את נטע ואבו פאני. ועוד מעט נתחיל לדבר על להחזיר את דין דוד שלא משחק ביפן.

למען הסר ספק - אפשר להחזיר שחקן באופן נקודתי, אין בזה פסול. אי אפשר לנסות לחזור על אותם דברים ורעיונות שהצליחו בעבר בגלל מאפיינים ונתונים ששייכים לעבר ולקוות שהם יעבדו שוב באורח פלא.

MH13 TILL I DIE אמר:
לדעתי בהחלט יכול להמשיך כסוג של רמי גרשון לקישור (סותם חורים מתי שצריך), לא נראה לי שמעבר

אני לא מסכים אתך.

רמי גרשון היה שחקן עם אופי שונה, שהסתגל פה לתפקיד מסוים וגם היה בשלב אחר בקריירה ולקח על עצמו את עניין הגיבוי.

חזיזה לא דמות כזאת והוא גם לא רואה את עצמו כזה. הוא סה''כ עדיין בן 30.

KevinDurant אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:

אני לא מסכים אתך.

רמי גרשון היה שחקן עם אופי שונה, שהסתגל פה לתפקיד מסוים וגם היה בשלב אחר בקריירה ולקח על עצמו את עניין הגיבוי.

חזיזה לא דמות כזאת והוא גם לא רואה את עצמו כזה. הוא סה''כ עדיין בן 30.
אם הוא יסכים למעמד כזה? אהלן וסהלן... לא יסכים? וולקאם לדמאיו

MH13 TILL I DIE אמר:
פרש מעשית לפני שנתיים

יותר משנתיים. הפעם האחרונה שהוא שיחק כדורגל הייתה במוקדמות צ׳מפיונס שעלינו

יש הרבה שחקנים שאני לא אוהב בלשון המעטה בסגל הנוכחי
לגביו זה הרבה מעבר, לא מסוגל לראות אותו.

אוהב אותו וכואב לראות את הירידה ברמה שלו.
ברור שאין לו מקום על המגרש כשזו היכולת שלו.
זה הרבה יוצר גרוע מאיך שהוא נראה לפני עונה ולפני שתי עונות.

מהצד של בכר, אני חושב שגם אין לו הרבה אופציות וגם הוא מחפש שחקנים ״רעים״ על המגרש כי הקבוצה שבירה מנטלית. אתמול היחיד שהלך להעיר לפרחי על ההתגרות בקהל היה חזיזה. בשושלת של בכר היו קופצים עליו ארבעה שחקנים שלנו. זה לא מפצה על היעדר היכולת, אבל זו תכונה שאנחנו צריכים לראות יותר אצל השחקנים שלנו וכרגע רק 3-4 שחקנים בסגל מספקים אותה.

ששחקן מבין שזה נגמר אז הוא הולך לדברים השוליים של לריב עם שחקני היריב (גם אם זאת סיבה סופר מוצדקת) ומתחיל להיות זונת קהל. אופיר קריאף כדוגמה.

האמת שגם כשהיה בשיא האופי שלו היה גורם לו לריב עם כולם

ירוק רפואי אמר:
יש הרבה שחקנים שאני לא אוהב בלשון המעטה בסגל הנוכחי
לגביו זה הרבה מעבר, לא מסוגל לראות אותו.

זה בגלל שהוא מסמל את ההתנהלות הרעה של המועדון.
משאירים שחקן יקר שלא תורם בגלל שהוא "סמל".

לא הגיע עם השחקנים לקהל בסיום המשחק.

קפטן בתחת שלי.

האוברייטד הכי גדול שהיה. הסיבה שהוא נשאר בניגוד לשאר כוכבי השושלת זה כי אף אחת באירופה לא רצתה אותו.

ראשון השחקנים שהייתי זורק מכאן.

סמל לבינוניות, סמל להתרפקות על העבר.

רצו בפרטיזן בחורף 2023. היינו צריכים למכור בדיעבד. שוב למכבי חיפה אין מושג בתפקיד הזה.
בין בנאדו לשרי לא היה אף קפטן ראוי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה