• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דולב חזיזה (היתוש)

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הוא יהיה חקוק בספרי ההיסטוריה של המועדון ותהיה לו פינה חמה במוזיאון.

אבל מבחינה מקצועית, אם נניח רגע את מכבי ת''א בצד מסיבות "יריבות", אם ב''ש, בית''ר והפועל ת''א לא מביאות אותו (ושלושתן חיפשו/מחפשות להתחזק בעמדה הזו), אז הייתה החלטה טובה לשחרר אותו

KevinDurant אמר:

אבל מבחינה מקצועית, אם נניח רגע את מכבי ת''א בצד מסיבות "יריבות", אם ב''ש, בית''ר והפועל ת''א לא מביאות אותו (ושלושתן חיפשו/מחפשות להתחזק בעמדה הזו), אז הייתה החלטה טובה לשחרר אותו

פינה במוזיאון?
לא צריך להגזים.

שחקן שתרם תרומה נכבדה, אבל בסך הכללי הוא מאוד אוברייטד. למעשה הוא הכי פחות משמעותי מ''כוכבי השושלת'' ששיחקו בכל 3 העונות של האליפויות - שרי, אצילי, פאני, ונטע(למרות שבחצי העונה האחרונה של השלישית היה ביפן). כולם לפניו. למעשה חזיזה יחד עם ג'וש כהן מרכיב את השכבה השנייה בחשיבות.

בכלל לא משנה עבורי אם קבוצה אחרת הביאה אותו. כאן הוא מיצה. לא היה סיבה שיישאר. וגם אם הפועל ת''א/בית''ר היו מחתימות אותו זה לא היה משנה את העובדה שאנחנו לקחנו את ההחלטה הנכונה ביותר.

בסופו של דבר הוא שחקן שנתן שנתיים טובות מאוד ובכל שאר הזמן היה בין בינוני לרע.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

פינה במוזיאון?
לא צריך להגזים.

שחקן שתרם תרומה נכבדה, אבל בסך הכללי הוא מאוד אוברייטד. למעשה הוא הכי פחות משמעותי מ''כוכבי השושלת'' ששיחקו בכל 3 העונות של האליפויות - שרי, אצילי, פאני, ונטע(למרות שבחצי העונה האחרונה של השלישית היה ביפן). כולם לפניו. למעשה חזיזה יחד עם ג'וש כהן מרכיב את השכבה השנייה בחשיבות.

בכלל לא משנה עבורי אם קבוצה אחרת הביאה אותו. כאן הוא מיצה. לא היה סיבה שיישאר. וגם אם הפועל ת''א/בית''ר היו מחתימות אותו זה לא היה משנה את העובדה שאנחנו לקחנו את ההחלטה הנכונה ביותר.
התכוונתי שתמיד יהיה את המוזיאון לזכור אותו.

טוב שהוא משוחרר השנה ולא ממשיכים להנציח את זה.

אחלה חזיזה אני תמיד יאהב אותו תודה על מה שנתן היינו צריכים לשחרר אותו כבר לפני שנה
מאחל לו שיצליח הביא לנו הרבה אושר בתקופה הטובה שלו חבל שסיים את הסוס מהר

אגדת מועדון. לא פחות.

שחקן שהיה אחד החשובים בשני הקמפיינים המשמעותיים בשושלת של בכר - האליפות הראשונה וקמפיין ליגת האלופות.
הוא הקריב את גופו למען המועדון, היה מחויב ומערכתי לאורך כל הדרך ולא סתם גם שימש כקפטן (טוב יותר או פחות).

אם היה עוזב בשיא, כולם היו מסתכלים עליו ככזה.
הפרידה המאוחרת מטשטשת את זה ופוגעת בהילה סביבו.
מאחל לו שיצליח (לא נגדנו) ושיחזור לפה לתפקיד מקצועי בהמשך.

מוקיר את תרומתו, אבל אני לא אוהב שחקנים שלא ממצים את הפוטנציאל שלהם בקריירה. בתכלס חצי מהזמן שלו פה הוא היה שכונה וגמור.

lemmacantor אמר:
מוקיר את תרומתו, אבל אני לא אוהב שחקנים שלא ממצים את הפוטנציאל שלהם בקריירה. בתכלס חצי מהזמן שלו פה הוא היה שכונה וגמור.

לא מיצה בגלל הפציעות.

HaifaWave אמר:
lemmacantor אמר:

לא מיצה בגלל הפציעות.

לא רק, אלא גם אופי. ואחד קשור בשני. לא הצליח להוציא את שכונת התקווה מעצמו. גם בשיא הרצפה שלו הייתה של ליגה א'. זה לא טוב. הוא לא היה מספיק ממוקד ומרוכז.

ידעו שרוצים להעיף אותו כבר לפני שנגמרה העונה שעברה (מזכיר שיצאו כתבות על זה שהוא ועלי מוחמד מועמדים לעזוב את הקבוצה במסגרת ״רענון״ והקהל הגיב כל כך בחריפות לחלק של עלי מוחמד שהם מייד טרחו להבהיר דרך השופרות שבעלי מוחמד הם לא יגעו) אז חבל שלא עשו את זה רשמי כבר בסוף העונה שעברה ונתנו לו לעזוב בצורה מכובדת יותר עם טקס ודקות אחרונות כשהקהל יוכל להיפרד ממנו כמו שצריך.

Shocking4U אמר:
ידעו שרוצים להעיף אותו כבר לפני שנגמרה העונה שעברה (מזכיר שיצאו כתבות על זה שהוא ועלי מוחמד מועמדים לעזוב את הקבוצה במסגרת ״רענון״ והקהל הגיב כל כך בחריפות לחלק של עלי מוחמד שהם מייד טרחו להבהיר דרך השופרות שבעלי מוחמד הם לא יגעו) אז חבל שלא עשו את זה רשמי כבר בסוף העונה שעברה ונתנו לו לעזוב בצורה מכובדת יותר עם טקס ודקות אחרונות כשהקהל יוכל להיפרד ממנו כמו שצריך.

בעולם אידיאלי אתה צודק. במועדון כמו שלנו הדברים קצת יותר מורכבים.
המועדון היה בכאוס, לא היה מוגדר בצורה ברורה מי המאמן והסמכויות.
רק בסוף מאי(אם אני זוכר נכון 27) יצאה ההודעה שהמועדון הבהיר את המעמד של ליאור וברק.
להבנתי, העניין של חזיזה הוכרע סופית רק בפגישות הכנה מתקדמות לקרת העונה הנוכחית.
כולל העניין שרפאלוב דחף לסיים עם חזיזה, וברק ברמת העיקרון היה בעד להשאיר אותו (מזכיר את הציטוט של ברק מה פלייאוף העליון ש"אי סיבה שחזיזה לא יישאר במכבי חיפה בעונה הבאה").

בשורה התחתונה ההבנה שלי שלא מרחו את זה סתם. הודיעו לו כשהם נסגרו על זה בינם לבין עצמם.

אגב, בהתחשב בצורה שבה חזיזה סיים את העונה שעברה מול הקהל, אולי עדיף ככה. ונמנע ביזיון גדול. הקהל המטופש שלנו עוד היה יכול לשרוק לו בוז ולבזות את העניין הזה.

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:

בעולם אידיאלי אתה צודק. במועדון כמו שלנו הדברים קצת יותר מורכבים.
המועדון היה בכאוס, לא היה מוגדר בצורה ברורה מי המאמן והסמכויות.
רק בסוף מאי(אם אני זוכר נכון 27) יצאה ההודעה שהמועדון הבהיר את המעמד של ליאור וברק.
להבנתי, העניין של חזיזה הוכרע סופית רק בפגישות הכנה מתקדמות לקרת העונה הנוכחית.
כולל העניין שרפאלוב דחף לסיים עם חזיזה, וברק ברמת העיקרון היה בעד להשאיר אותו (מזכיר את הציטוט של ברק מה פלייאוף העליון ש"אי סיבה שחזיזה לא יישאר במכבי חיפה בעונה הבאה").

בשורה התחתונה ההבנה שלי שלא מרחו את זה סתם. הודיעו לו כשהם נסגרו על זה בינם לבין עצמם.

אגב, בהתחשב בצורה שבה חזיזה סיים את העונה שעברה מול הקהל, אולי עדיף ככה. ונמנע ביזיון גדול. הקהל המטופש שלנו עוד היה יכול לשרוק לו בוז ולבזות את העניין הזה.
די ברור שבחלוקת כוחות מבחינת בכר חזיזה היה ״nice to have״ והוא לא היה מעוניין לשחרר אותו אלא מבחינתו שיהיה חלק לגיטימי מהסגל ויתרום כשהוא רואה לנכון ורפאלוב היה זה שחשב שהגיע הזמן לחתוך שם את הסיפור ושעצם הקיום שלו כשחקן מוביל כשהוא מקצועית כבר לא מספק את הסחורה כבר שנתיים אבל הוא עדיין תופס משבצת מנהיגותית/כוכבית כלשהי לא תורמת לקבוצה (דעה לגיטימית) ובעקבות חלוקת הסמכויות המחודשת בכר זרם עם רפאלוב לגבי לשחרר אותו כי הוא לא התכוון למות על הגבעה של חזיזה צריך להיות שחקן מכבי חיפה ב2026.

בשורה התחתונה טוב מאוד שהוא עוזב וטוב מאוד שמתקדמים ממנו הלאה.

אני גם חושב שנפרדו ממנו בצורה מאוד מכבדת, הודיעו לו מוקדם מאוד בחלון, שיוכל למצוא קבוצה, משלימים לו שכר, נותנים לו את כל התנאים.

זה אף פעם לא נעים שנפרדים משחקן בכיר עם מורשת במועדון

תודה חזיזה על כל הרגעים היפים ועל כל העצבים :)
אחלה דולב, שיהיה בהצלחה!!

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה