Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
בסדר כולם רוצים לחזק את הסגל הרחב אבל אין עם מי.
רז מאיר יותר טוב מג'אבר וזסנו (שאפילו לא פותחים בקבוצות שלהם והוזכרו פה כמועמדים)
מגן שמאלי מי תביא? גורפינקל?
בקישור אנחנו בסדר גמור שכולם בקו הכשירות, בטח במערך שאנחנו משחקים.
הייתי מנסה לשדרג את צ'יבוטה (אבל שוב עם מי?) וחייב להביא 9 זר במקום פיירו ובמידה וכל שאר שחקני ההתקפה נשארים זה בסדר.
גם "הסגל הרחב" של מכבי ת''א ושל ב''ש לא כזה טוב, זה בעיקר שחקנים בינוניים שלא באמת היו נותנים פה תחרות ולכן לא היו מקבלים דקות.
בכר לא משתף שחקנים שהוא לא מוכן לצאת אתם למלחמה ומאמין בהם ב100% וזה אומר שאם היינו מעמיסים את הסגל בעוד שחקנים בינוניים ונחמדים הם לא היו משחקים (כמו גוני נאור נניח)
קודם כל במקום למלא את הקבוצה בשחקנים זבאלות מכל הליגה כמו אלו שציינת הייתי מעדיף לתת צ'אנס לשחקנים שלנו. יש לא מעט כישרונות והעולם לא יקרוס אם אלימלך, זערורה וחלאיילי היו מקבלים את הדקות של שאר הנפילים בסגל.
לגבי מי אפשר, אנחנו מוגבלים מאוד אבל עדיין אפשר להיות יותר יצירתיים. שחקנים חופשיים כמו אביב אברהם, בלטקסה, מורוזוב, קני סייף, סבג/גורדנה/ארד בר וקאני סילבה יכולים לעזור מאוד בחיזוק הספסל, גם כיאל ורפאלוב יגיעו לכאן אם נרצה אבל משום מה בפורום הזה יש אנטי לכל שחקן שעבר את גיל 33 כאילו השחקנים האלו שהעבירו את כל הקריירה באירופה לא יותר מקצועניים מכל הליגה ביחד.
בקיצור יש עם מי לעבוד. במועדון עשו בחירות אומללות בשנה האחרונה עם שחקנים שכולנו ידענו שלא ברמה כמו משפתי, אליהו, נאור ושהר. השוק מוגבל אבל אפשר להתנהל יותר טוב
זערורה נמצא בסגל של הבוגרת ובכר אפילו לא מלביש אותו, אני מניח שיש סיבה. אלימלך וחלאיילי היו מקבלים פירורים של הפירורים אם בכלל, זה לא רלוונטי.
לגבי מי להביא, אביב אברהם? הוא בקושי פותח בנתניה והם אפילו לא החליטו אם להשאיר אותו בעצמם והוא כבר בן 27, זה לא כישרון.
בלטקסה מסריח את הדשא באוסטריה ועדיין שלושת הגדולות רודפות אחריו בצורה מביכה.
מורוזוב? סבג? בחייאת. קני סייף היה מועמד ולא רצו אותו.
קאני סילבה זר אאל''ט ולכן לא רלוונטי, גורדנה שחקן טוב מאוד לדעתי אבל לא יבוא לפה להיות שחקן ספסל והוא גם די מבוגר.
ארד בר הוא אופציה מעניינת (במיוחד שהוא שחקן חופשי) אבל מודה שלא ראיתי אותו משחק לכן לא רוצה לחוות דעה.
כיאל שחקן של מצבי רוח והוא מקבל אדומים וצהובים בלי הפסקה, לא שחקן אחראי ולדעתי בגלל זה לא הביאו אותו.
את רפאלוב הייתי מביא בוודאות אם סבע עוזב, אם הוא נשאר זה תלוי במאמן ובשיטה שהוא בא אתה.
משפתי אחלה שוער שני, זה לא שיש איזה שדרוג מטורף בחוץ או אופציות טובות לעמדה הזאת.
אליהו בא לסגור פינה בגלל הפציעה של רז והיה בסה''כ בסדר בתמורה לשכר וזה שהוא בא כשחקן חופשי, אני לא חושב שזסנו או ג'אבר הרבה יותר טובים ממנו וסה''כ הוא נתן את מה שציפו ממנו.
שהר היה עסקה מיותרת לגמרי וכישלון גדול (בעיקר של ברק לדעתי שהכיר אותו) אבל אי אפשר להיות 100% בהעברות ולגבי נאור זה מה שיש בשוק.
בקיצור, משפתי לא כישלון ואם בשנתיים אתה מסמן לי את אליהו (שבא בחינם להיות גיבוי עד שרז יחזור), את גוני נאור ובן שהר ככישלונות של מכבי חיפה בשוק ההעברות מצבנו טוב ואפילו מאוד.
אגב השוק לא מוגבל, הוא האמאמאמאמא של המוגבל ולכן קשה לי לבוא בטענות לגבי הסגל הרחב כי אין אפשרות להרחיב את הסגל באמת