• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא מחויב וכרגיל חושב רק על עצמו ועל המספרים שלו. היו אנשים שאמרו שצריך להריץ אותו על חשבון אצילי. אם בעונה הבאה הוא לא מסוגל לקבל את המעמד שלו כשחקן רוטציה אז לשחרר, נסתדר בלעדיו

איזו החתמה של ינואר
כנראה לא יישאר פה אבל אין לי תלונות
רואים שהוא התחבר מאוד למועדון ולקהל ולשחקנים
הוא שחקן אדיר

שחקן ענק, אופי אדיר גם. לא יודע איך יצא לו שם של עצלן, הבן אדם רץ בלי הפסקה ומחלץ כדורים בטירוף, פשוט כוכב

יאללה להפעיל עליו את מכבש הצמפיונס כדי שישאר.
תוסף לדלק מעולה, ישראלי- מה עוד צריך?

אוכל לגביו כובע ענק, איזה רכש אדיר הוא התברר להיות. תוך דקה התחבר לקבוצה בענק.

אני אופטימי שהוא יישאר לפחות למוקדמות הצמפיונס. נראה לי שהוא יתקשה לוותר על הזדמנות כזו.

אנחנו חייבים שישאר כי אחרי שחמודי נפצע באמת שאין אף קשר התקפי ישראלי נורמלי בשוק. מבין שהוא אוהב את השופוני של האמירויות אבל שיפנים שפה הוא יקבל מלא אהבה והכרה שהוא לא יקבל בחיים כשחקן שם. זה אומר סיקור תקשורתי, קהל תומך וגם בגלל שהוא בא מהמגזר שכמעט כולם שם אוהדים מכבי אז יעשו לו כבוד של מלך.

הלוואי והוא לא סתם אמר "מקווה להיות בצ'מפיונס בעונה הבאה"

גם אם הוא נשאר וגם אם לא, אני מאוד מקווה שסבע כמשל למדיניות הרכש הישראלי שנראה בשנים הקרובות

אחרי ששמעתי אותו בראיונות אצל קטן ובפלייאוף לא חושב שהוא נשאר. נשמע שהוא ממש להוט לחזור לאמירויות.

הייתי יכול להגיד לך את זה עוד יום אחרי שהוא חתם כשפורסם על הסעיף
למעשה אמרתי לך את זה יום אחרי שהוא חתם חחח

בסדר, קיבלנו ממנו מה שהיינו צריכים
אם יישאר ברכה, אם לא, לא נורא

לטעמי לטורקיה הוא לא יחזור, הוא כבר ויתר על טורקיה לטובת חתימה במכבי ולהעביר שוב את כל המשפחה לשם זה פחות נח.
לגבי האמירויות זה משהו אחר, הוא והמשפחה שלו ממש רוצים לגור ולחיות שם, צריך לקוות שלא תגיע הצעה

הביאו אותו כדי לעזור להבטיח את האליפות ואת זה הוא עשה.
ייאמר לזכותו שהוא אף פעם לא הסתיר את הרצון שלו לחזור לכסף הגדול של טורקיה/איחוד האמירויות והוא גם דאג להגיד את זה בכל מקום כמעט.

כן לגמרי לזכותו יאמר שכל הקלפים היו על השולחן מההתחלה והוא לא סיבן אף אחד במועדון או את האוהדים מאז שהגיע לגבי הכוונות שלו. בכל מקרה אני מקווה שיעשו מאמצים להשאיר אותו כי אחרי שחמודי כנעאן נפצע באמת שאין אף אלטרנטיבה נורמלית ישראלית בעמדות האלה וזה יהיה אובדן משמעותי במיוחד כששרי שנה הבאה כבר יהיה בן 35

ומי יחליף אותו אותו אם הוא יעזוב? אין ישראלי שיכול להיכנס לנעליים שלו וצריך להביא תחרות לשרי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה