ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Adi81 אמר:שהוא חתם בעונה שעברה חשבתי נראה שחקן שבא לחופשה
התשוקה שלו למשחק היא מדהימה
והיכולת בהתאם
לא ברמה של השחקנים שציינתיShocking4U אמר:יש לנו כבר מגן יותר התקפי. קוראים לו קנדיל. גם אם הוא ישחק סבע עדיין ידבק לאמצע יותר מדי כי זה מה שהוא רוצה לעשות. הוא רוצה כל הזמן לגעת בכדור
Jerry אמר:אם הוא פותח בגומלין על חשבון חלאיילי אז אפשר לקפל פה הכל. וכל מי שאמר שהוא יותר טוב מאצילי בעונה שעברה, תתביישו
אצילי בקושי קיבל הזדמנות במוקדמות אחרי שנפצע מול אולימפיאקוס וכל הפרשה ששוב עלתה בערוץ 13. סבע פתח בכמעט כל משחק באירופה אם אני לא טועהבירקי אמר:Jerry אמר:אם הוא פותח בגומלין על חשבון חלאיילי אז אפשר לקפל פה הכל. וכל מי שאמר שהוא יותר טוב מאצילי בעונה שעברה, תתביישו
כן, כי עומר במוקדמות האלופות פרח.
שוקינג די, ברור שיש ביקורת מוצדקת שסבע עדיין לא נכנס לחדות. אבל בגדול בכר טען ( בצדק) לאורך כל הדרך שעומר פחות מתאים לאירופה. מבחינת נתונים פיזיים. שוב, אני אהבתי מאוד את עומר ומה שנתן לה, אך לבןא להגיד שהוא כיכב ברמות האלה…. זה שקר,Shocking4U אמר:אצילי בקושי קיבל הזדמנות במוקדמות אחרי שנפצע מול אולימפיאקוס וכל הפרשה ששוב עלתה בערוץ 13. סבע פתח בכמעט כל משחק באירופה אם אני לא טועהבירקי אמר:Jerry אמר:אם הוא פותח בגומלין על חשבון חלאיילי אז אפשר לקפל פה הכל. וכל מי שאמר שהוא יותר טוב מאצילי בעונה שעברה, תתביישו
כן, כי עומר במוקדמות האלופות פרח.
בכר המציא את מערך שלושת הבלמים? זה הכלים שכרגע יש בסגל של מכבי חיפה, אין לו יותר מדי אפשרויות.רק מכבי אמר:סבע ואצילי לא מתאימים למערך של שלושה בלמים בצורה שאנחנו משחקים אותו.
ודגו לקח את מה שבכר עשה וניסה לחקות את זה. רואים את זה בהמון אספקטים שיש ניסיון חיקוי.
וכמו שזה לא עבד עם אצילי זה פחות עובד עם סבע.
בלי קשר להתאמה, סבע לא חד. לדעתי למעט הבעיטה מול סלובן, כל הבעיטות שלו או לא הגיעו לשער, או הלכו לשמיים.
לא מאופס, לא חד. זה לא נראה טוב מהצד שלו. יש לו את היכולת, אבל חייב לחזור להיות קילר.
אכזב אותי מאוד ה2 חצאי הזדמנויות שהיו לו אתמול בעשרים בדקות הראשונות שהוא פשוט בזבז.
Shocking4U אמר:הזכיר לי עם הראבונה המטופשת שלו את הבעיטה של באלוטלי במשחק ידידות נגד LA Galaxy שגרמה למנצ׳יני להחליף אותו ישר