• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שהוא חתם בעונה שעברה חשבתי נראה שחקן שבא לחופשה
התשוקה שלו למשחק היא מדהימה
והיכולת בהתאם

Adi81 אמר:
שהוא חתם בעונה שעברה חשבתי נראה שחקן שבא לחופשה
התשוקה שלו למשחק היא מדהימה
והיכולת בהתאם

שכל הקבוצה מחוייבת מצליחה ותחרותית לכולם יהיה תשוקה, המבחן האמיתי שלו יהיה שילך פחות טוב והוא יצטרך לקחת אותנו יותר על הגב אז נדע אם הוא מחליף ראוי לאצילי.
היה מצויין ונקווה שימשיך ככה נהיה חייבים הברקה שלו/של שרי נגד יאנג בויז.

Shocking4U אמר:
יש לנו כבר מגן יותר התקפי. קוראים לו קנדיל. גם אם הוא ישחק סבע עדיין ידבק לאמצע יותר מדי כי זה מה שהוא רוצה לעשות. הוא רוצה כל הזמן לגעת בכדור
לא ברמה של השחקנים שציינתי

מאמין שהוא ושרי לגמרי יכולים לעשות ביחד דברים יפים כשסבע על האגף, כולל חילופי מקום וכו. אגב ככה היינו משחקים גם עם אצילי, רוב המשחק ההתקפי העומד שלנו נשען על להעביר את כובד המשקל לאצילי ושרי שהיה בא איתו לאיזור הקו ועושים שם משולשים.
גם אצילי כל העונה האחרונה לא היה בדיוק השחקן קו הקלאסי שהוא היה בשנים לפני זה, הוא כבר היה עצלן הגנתית ברוב המשחקים וכמעט לא הצליח לעשות דריבלים וגם לא הייתה לו מהירות. דווקא במובנים האלה סבע בעיניי יכול לעבוד על התקן שעומר מילא, מעין חלוץ צד כזה

אם הוא פותח בגומלין על חשבון חלאיילי אז אפשר לקפל פה הכל. וכל מי שאמר שהוא יותר טוב מאצילי בעונה שעברה, תתביישו

מאכזב מאוד. מגיע למצבים, מקבל את הכדורים, ופשוט רגל לא מאופסת.
חוסר חדות משווע.

Jerry אמר:
אם הוא פותח בגומלין על חשבון חלאיילי אז אפשר לקפל פה הכל. וכל מי שאמר שהוא יותר טוב מאצילי בעונה שעברה, תתביישו

כן, כי עומר במוקדמות האלופות פרח.

בירקי אמר:
Jerry אמר:

אצילי בקושי קיבל הזדמנות במוקדמות אחרי שנפצע מול אולימפיאקוס וכל הפרשה ששוב עלתה בערוץ 13. סבע פתח בכמעט כל משחק באירופה אם אני לא טועה

אבוי לנו אם ימשיך ביכולת הזו.
היה חושך היום, לא זוכר פעולה חיובית אחת שלו.

מתסכל אותי שבמשחק כזה הוא לא מביא לידי ביטוי את התנועה המעולה שלו ללא כדור לעומק. רק חיפש כל הזמן את הכדור לרגל ומסירות מאולצות

Shocking4U אמר:
בירקי אמר:
Jerry אמר:

אצילי בקושי קיבל הזדמנות במוקדמות אחרי שנפצע מול אולימפיאקוס וכל הפרשה ששוב עלתה בערוץ 13. סבע פתח בכמעט כל משחק באירופה אם אני לא טועה
שוקינג די, ברור שיש ביקורת מוצדקת שסבע עדיין לא נכנס לחדות. אבל בגדול בכר טען ( בצדק) לאורך כל הדרך שעומר פחות מתאים לאירופה. מבחינת נתונים פיזיים. שוב, אני אהבתי מאוד את עומר ומה שנתן לה, אך לבןא להגיד שהוא כיכב ברמות האלה…. זה שקר,

סבע ואצילי לא מתאימים למערך של שלושה בלמים בצורה שאנחנו משחקים אותו.
ודגו לקח את מה שבכר עשה וניסה לחקות את זה. רואים את זה בהמון אספקטים שיש ניסיון חיקוי.
וכמו שזה לא עבד עם אצילי זה פחות עובד עם סבע.

בלי קשר להתאמה, סבע לא חד. לדעתי למעט הבעיטה מול סלובן, כל הבעיטות שלו או לא הגיעו לשער, או הלכו לשמיים.
לא מאופס, לא חד. זה לא נראה טוב מהצד שלו. יש לו את היכולת, אבל חייב לחזור להיות קילר.

אכזב אותי מאוד ה2 חצאי הזדמנויות שהיו לו אתמול בעשרים בדקות הראשונות שהוא פשוט בזבז.

רק מכבי אמר:
סבע ואצילי לא מתאימים למערך של שלושה בלמים בצורה שאנחנו משחקים אותו.
ודגו לקח את מה שבכר עשה וניסה לחקות את זה. רואים את זה בהמון אספקטים שיש ניסיון חיקוי.
וכמו שזה לא עבד עם אצילי זה פחות עובד עם סבע.

בלי קשר להתאמה, סבע לא חד. לדעתי למעט הבעיטה מול סלובן, כל הבעיטות שלו או לא הגיעו לשער, או הלכו לשמיים.
לא מאופס, לא חד. זה לא נראה טוב מהצד שלו. יש לו את היכולת, אבל חייב לחזור להיות קילר.

אכזב אותי מאוד ה2 חצאי הזדמנויות שהיו לו אתמול בעשרים בדקות הראשונות שהוא פשוט בזבז.
בכר המציא את מערך שלושת הבלמים? זה הכלים שכרגע יש בסגל של מכבי חיפה, אין לו יותר מדי אפשרויות.

בטח נגד קבוצה שבאה עם 2 חלוצים טובים ויש לה יתרון ברור אליך באמצע.

אופי המשחק של סבע לא מתאים למשחק מול יריבה כזו. הוא מאוד מתקשה להשתחרר לפעולות הרגילות שלו מול הלחץ הזו.

מקווה שלמשחק הגומלין יעלה חלאילי כדי לשחק עם קיצוניים או דוד כדי לשחק חלוץ אמיתי ליד פיירו שיכול לנצל שטחים מאחורי הלחץ

חייב להתאפס.
מצפה ממנו לתפוקה כבר במשחק בראשון מול הפועל ירושלים.

חייב לחזור להיות חד.

צריך לפתוח.

הזכיר לי עם הראבונה המטופשת שלו את הבעיטה של באלוטלי במשחק ידידות נגד LA Galaxy שגרמה למנצ׳יני להחליף אותו ישר

Shocking4U אמר:
הזכיר לי עם הראבונה המטופשת שלו את הבעיטה של באלוטלי במשחק ידידות נגד LA Galaxy שגרמה למנצ׳יני להחליף אותו ישר

את העקב המפורסם וההיסטורי של קהת בגביע הטוטו

אגב שער חשוב כבר במחזור הראשון. חשוב שיהיה במומנטום של מספרים כל הזמן. ראינו עם אצילי כמה זה קריטי עונה שעברה לשלבים כשהוא הפסיק פתאום לתת את התרומה ונתקענו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה