• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
NOSFERATU ZODD אמר:
כמו תחילת השנה למקרה ששכחנו.
אי אפשר בלעדיו, חייב לפתור את זה.

++++
אין לנו עודף של שחקנים איכותיים בלשון המעטה
מקווה שיפתרו את מה שזה לא יהיה איתו

אני לא יודע אם מישהו קלט אבל בבוקר בכתבה של בן דור, הוא הזכיר שהיה עימות לפני מספר ימים בינו לבין דגו ושסבע איים "שלא כדאי לו לפתוח איתו חזית" או משהו בסגנון.
נכנסתי שוב לכתבה לאחר מספר שעות וזה כבר לא מופיע...

Greengo אמר:
אני לא יודע אם מישהו קלט אבל בבוקר בכתבה של בן דור, הוא הזכיר שהיה עימות לפני מספר ימים בינו לבין דגו ושסבע איים "שלא כדאי לו לפתוח איתו חזית" או משהו בסגנון.
נכנסתי שוב לכתבה לאחר מספר שעות וזה כבר לא מופיע...
הכלבלב של רפאלוב פרסם משהו שאמור לפגוע במתחרה ישיר שלו בהרכב?
מי היה מאמין :shock:

רק מכבי אמר:
חייב לפתוח בחמישי לצד פיירו
5-3-2

אסור לדגו לגמור אותו

אין לי בעיה שיפתח בחמישי- ממילא אין לי ציפיות גדולות מהמשחק הזה וזאת דרך לשדר כלפיו "עסקים כרגיל"

הוא לא יכול להחליף את אצילי והוא גם שחקן שנופל בין עמדות ולא כל כך מתאים למערך. הוא לא טוב בכנף ימין, לא יכול לשחק חלוץ מרכזי וב10 יש לנו את השחקן הכי טוב בקבוצה (שרי). אצילי התאים לנו הרבה יותר

עכשיו כשאין את שורא לתקופה הקרובה הייתי נותן לו לשחק חלוץ שני ליד פיירו.
בכנף הוא לא בא לידי ביטוי וגם כ10 הוא מתקשה

Smile אמר:
עכשיו כשאין את שורא לתקופה הקרובה הייתי נותן לו לשחק חלוץ שני ליד פיירו.
בכנף הוא לא בא לידי ביטוי וגם כ10 הוא מתקשה
מסכים. לדעתי זה יכול להוציא ממנו את המיטב.

קיבל היום הזדמנות לשחק כ-10 בודד באמצע, בלי ששרי ורפאלוב יגנבו לו שטח, ולא היה מספיק טוב. חבל. הוא יכול לתת לנו הרבה הרבה יותר.

אגב, הבעיה היא לא בעמדות שהוא משחק בהן, אלא האופן שהוא משחק בהן.
אם הוא לא טוב באף אחת מהעמדות שלו, סימן שדגו לא מפעיל אותו נכון או שסבע עצמו לא עושה טוב את מה שהוא אמור לעשות.

ברק.י אמר:
קיבל היום הזדמנות לשחק כ-10 בודד באמצע, בלי ששרי ורפאלוב יגנבו לו שטח, ולא היה מספיק טוב. חבל. הוא יכול לתת לנו הרבה הרבה יותר.

אם הוא לא טוב באף אחת מהעמדות שלו, סימן שדגו לא מפעיל אותו נכון או שסבע עצמו לא עושה טוב את מה שהוא אמור לעשות.

לא הייתי שופט אותו על המשחק מול פנא.
תוכנית המשחק של דגו היתה כדורים ארוכים לדין/חלאילי, לשחק על המהירות שלהם.

Smile אמר:
ברק.י אמר:

מסכים איתך שהשיטה אתמול פגעה בו (כמו גם השחקנים מסביב, למשל, במצב שנכנס לרחבה לאחד על אחד וסונדגרן החליט לשלוח את המסירה דווקא לאגף).
עדיין חושב שיכולנו לראות ממנו קצת יותר, בין אם באמצע ובין אם באגף שמאל.

כך או כך, דגו צריך לחשוב איך הוא מנצל אותו נכון יותר ויתכן שגם סבע צריך לחשוב מה הוא עצמו יכול לשפר.
אי אפשר שאחד הכוכבים של הקבוצה יהיה נוכח-נפקד במרבית המשחקים ובשלבים רבים בכל משחק.

ברק.י אמר:
Smile אמר:
ברק.י אמר:

מסכים איתך שהשיטה אתמול פגעה בו (כמו גם השחקנים מסביב, למשל, במצב שנכנס לרחבה לאחד על אחד וסונדגרן החליט לשלוח את המסירה דווקא לאגף).
עדיין חושב שיכולנו לראות ממנו קצת יותר, בין אם באמצע ובין אם באגף שמאל.

כך או כך, דגו צריך לחשוב איך הוא מנצל אותו נכון יותר ויתכן שגם סבע צריך לחשוב מה הוא עצמו יכול לשפר.
אי אפשר שאחד הכוכבים של הקבוצה יהיה נוכח-נפקד במרבית המשחקים ובשלבים רבים בכל משחק.

אגב, גם כששרי נכנס הוא לא עשה יותר מידי ולמעט בעיטה אחת שנחסמה לא זוכר שראיתי ממנו משהו.
צריך לשנות שיטה כדי שהוא יבוא לידי ביטוי. ה4-3-3 לא מתאים לנו יותר מידי העונה, צריך לעבור לשחק עם 2 חלוצים לא רק בשביל סבע.

צריך גם להגיד לזכותו ששמר אותו אישית כל המשחק הקשר האחורי שלהם שהוא שחקן טוב.

הוא קצת נופל בין הכיסאות בסגל הנוכחי עם חלאיילי שנראה מעולה בימין ושרי שמצוין באמצע על העמדות שלו ונראה שאיבד מהביטחון שלו.

הדבר שהכי מפריע לי אתו בינתיים זה שהוא היה זכור לי כשחקן של מתפרצות ושטחים והמון תנועה לעומק ופה בקושי רואים את זה ממנו, בגלל זה אני גם לא חושב שהוא יסתדר לשחק כחלוץ שני ליד פיירו כי שניהם שחקנים של יותר כדור לרגל מאשר לשטח.

אני חושב שבשבילו הדבר הכי טוב שהוא יכול לעשות זה או לשחק בימין או לעשות את ההסבה הזאת ל8 במשחקים יותר "נוחים" כמו סכנין לדוגמה

בעונה שעברה הוא היה טוב רק באמצע ובמערך המתאבד עם קשר אחורי אחד.
אני לא יודע איפה אפשר להכניס אותו ב 4-3-3. נשאר לו רק לשחק חלוץ ליד פיירו אולי שם הוא יצליח.

hezildo אמר:
בעונה שעברה הוא היה טוב רק באמצע ובמערך המתאבד עם קשר אחורי אחד.
אני לא יודע איפה אפשר להכניס אותו ב 4-3-3. נשאר לו רק לשחק חלוץ ליד פיירו אולי שם הוא יצליח.
הוא כבר שיחק באירופה חלוץ ליד פיירו וזה לא מסתדר כל כך, הוא לא עושה מספיק תנועות לעומק ויותר בא לקבל כדור ואז יש לך 2 חלוצים שלא מחפשים שטח מספיק.

זה רק בימין או באמצע "במערך המתאבד" במשחקים יותר נוחים

מסאיי צריך להחליט שהוא הולך איתו בהרכב, בכל משחק, ושימצא לו את התפקוד.

בדיוק כמו שבכר עשה אז עם אצילי.

סבע זה לא שחקן שיעלה משחק כן, משחק לא.

והוא קריטי מבחינת יכולת כיבוש, ויצירת מספרים.

אני ומאמין שברגע שהוא ממוסמר להרכב, והדברים יזוזו טוב, הוא יביא מעצמו יותר יכולת.

אני חושב ששיחק חצי ראשון כעשר היה די טוב וגם השקיע המון בהגנה.

רק מכבי אמר:

אני ומאמין שברגע שהוא ממוסמר להרכב, והדברים יזוזו טוב, הוא יביא מעצמו יותר יכולת.

אני איתך. זה לא איזה שלומי אזולאי, זה שחקן שיכול לקחת אותנו צעד קדימה. צריך למצוא לו את המקום. אבל גם עליו מוטלת האחריות לעשות דברים יותר טוב. כמו להשקיע יותר הגנתית

רק מכבי אמר:

אני נוטה להסכים אתך.

בסגל הנוכחי אין לנו יותר מדי ברירה, בטח עם הכושר של שחקני ההתקפה האחרים והפציעות של שוראנוב וחזיזה

הוא היחיד שיכול לספק מספרים משמעותיים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה