NOSFERATU ZODD אמר:כמו תחילת השנה למקרה ששכחנו.
אי אפשר בלעדיו, חייב לפתור את זה.
++++
אין לנו עודף של שחקנים איכותיים בלשון המעטה
מקווה שיפתרו את מה שזה לא יהיה איתו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
NOSFERATU ZODD אמר:כמו תחילת השנה למקרה ששכחנו.
אי אפשר בלעדיו, חייב לפתור את זה.
הכלבלב של רפאלוב פרסם משהו שאמור לפגוע במתחרה ישיר שלו בהרכב?Greengo אמר:אני לא יודע אם מישהו קלט אבל בבוקר בכתבה של בן דור, הוא הזכיר שהיה עימות לפני מספר ימים בינו לבין דגו ושסבע איים "שלא כדאי לו לפתוח איתו חזית" או משהו בסגנון.
נכנסתי שוב לכתבה לאחר מספר שעות וזה כבר לא מופיע...
רק מכבי אמר:חייב לפתוח בחמישי לצד פיירו
5-3-2
אסור לדגו לגמור אותו
מסכים. לדעתי זה יכול להוציא ממנו את המיטב.Smile אמר:עכשיו כשאין את שורא לתקופה הקרובה הייתי נותן לו לשחק חלוץ שני ליד פיירו.
בכנף הוא לא בא לידי ביטוי וגם כ10 הוא מתקשה
ברק.י אמר:קיבל היום הזדמנות לשחק כ-10 בודד באמצע, בלי ששרי ורפאלוב יגנבו לו שטח, ולא היה מספיק טוב. חבל. הוא יכול לתת לנו הרבה הרבה יותר.
אגב, הבעיה היא לא בעמדות שהוא משחק בהן, אלא האופן שהוא משחק בהן.
אם הוא לא טוב באף אחת מהעמדות שלו, סימן שדגו לא מפעיל אותו נכון או שסבע עצמו לא עושה טוב את מה שהוא אמור לעשות.
Smile אמר:ברק.י אמר:קיבל היום הזדמנות לשחק כ-10 בודד באמצע, בלי ששרי ורפאלוב יגנבו לו שטח, ולא היה מספיק טוב. חבל. הוא יכול לתת לנו הרבה הרבה יותר.
אם הוא לא טוב באף אחת מהעמדות שלו, סימן שדגו לא מפעיל אותו נכון או שסבע עצמו לא עושה טוב את מה שהוא אמור לעשות.
לא הייתי שופט אותו על המשחק מול פנא.
תוכנית המשחק של דגו היתה כדורים ארוכים לדין/חלאילי, לשחק על המהירות שלהם.
ברק.י אמר:Smile אמר:ברק.י אמר:קיבל היום הזדמנות לשחק כ-10 בודד באמצע, בלי ששרי ורפאלוב יגנבו לו שטח, ולא היה מספיק טוב. חבל. הוא יכול לתת לנו הרבה הרבה יותר.
לא הייתי שופט אותו על המשחק מול פנא.
תוכנית המשחק של דגו היתה כדורים ארוכים לדין/חלאילי, לשחק על המהירות שלהם.
מסכים איתך שהשיטה אתמול פגעה בו (כמו גם השחקנים מסביב, למשל, במצב שנכנס לרחבה לאחד על אחד וסונדגרן החליט לשלוח את המסירה דווקא לאגף).
עדיין חושב שיכולנו לראות ממנו קצת יותר, בין אם באמצע ובין אם באגף שמאל.
כך או כך, דגו צריך לחשוב איך הוא מנצל אותו נכון יותר ויתכן שגם סבע צריך לחשוב מה הוא עצמו יכול לשפר.
אי אפשר שאחד הכוכבים של הקבוצה יהיה נוכח-נפקד במרבית המשחקים ובשלבים רבים בכל משחק.
הוא כבר שיחק באירופה חלוץ ליד פיירו וזה לא מסתדר כל כך, הוא לא עושה מספיק תנועות לעומק ויותר בא לקבל כדור ואז יש לך 2 חלוצים שלא מחפשים שטח מספיק.hezildo אמר:בעונה שעברה הוא היה טוב רק באמצע ובמערך המתאבד עם קשר אחורי אחד.
אני לא יודע איפה אפשר להכניס אותו ב 4-3-3. נשאר לו רק לשחק חלוץ ליד פיירו אולי שם הוא יצליח.
רק מכבי אמר:מסאיי צריך להחליט שהוא הולך איתו בהרכב, בכל משחק, ושימצא לו את התפקוד.
בדיוק כמו שבכר עשה אז עם אצילי.
סבע זה לא שחקן שיעלה משחק כן, משחק לא.
והוא קריטי מבחינת יכולת כיבוש, ויצירת מספרים.
אני ומאמין שברגע שהוא ממוסמר להרכב, והדברים יזוזו טוב, הוא יביא מעצמו יותר יכולת.
אני נוטה להסכים אתך.רק מכבי אמר:מסאיי צריך להחליט שהוא הולך איתו בהרכב, בכל משחק, ושימצא לו את התפקוד.
בדיוק כמו שבכר עשה אז עם אצילי.
סבע זה לא שחקן שיעלה משחק כן, משחק לא.
והוא קריטי מבחינת יכולת כיבוש, ויצירת מספרים.
אני ומאמין שברגע שהוא ממוסמר להרכב, והדברים יזוזו טוב, הוא יביא מעצמו יותר יכולת.