• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בינואר הוא במפרץ בין אם הוא ירצה לברוח ובין יכריחו אותו למצוא קבוצה בגלל לחץ של אוהדים.

MH13 TILL I DIE אמר:
hezildo אמר:
benrey אמר:
עוד מוקדם לדבר על היום שאחרי, כי לא יודעים מתי יהיה היום שאחרי.
אבל די ברור שליגיונרים ירצו לחזור, אם זה וויסמן שנראה שמסומן בספרד, ואצילי שכבר הודח מההרכב ובטח לא נהנה להיות כרגע במדינה ערבית.
אנחנו נצטרך את שניהם פה.

ליגיונרים אולי כן, אבל זרים לא בטוח בכלל שירצו לחזור, גם זרים חדשים יהיה יותר קשה להביא.

אפשר ללכת על זרים מהבלקן ומדינות אפריקאיות עם הפיכה צבאית כל יומיים

אלו לרוב הזרים ששריף מביאה אליהם.

ירוקי אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
hezildo אמר:
ליגיונרים אולי כן, אבל זרים לא בטוח בכלל שירצו לחזור, גם זרים חדשים יהיה יותר קשה להביא.

אפשר ללכת על זרים מהבלקן ומדינות אפריקאיות עם הפיכה צבאית כל יומיים

אלו לרוב הזרים ששריף מביאה אליהם.
יש בזה מן הבעייתיות... זה עלול לפגוע בפרנסה של יורם ארבל

איזה טימטום
איך אוהבים במועדון הזה דרמות. חלאס, הבנאדם לא תומך חמאס בחיאת זה ברור לכל איש שפוי. בשביל מה

חזיזוש אמר:
איזה טימטום
איך אוהבים במועדון הזה דרמות. חלאס, הבנאדם לא תומך חמאס בחיאת זה ברור לכל איש שפוי. בשביל מה

הפוסט שאשתו כתבה לא היה בכלל בכלל במקום, וזה בלשון המעטה. אבל זה גם לא ממש משנה כי הקהל לא יסלח לו וזה ברור. לדעתי הוא גמר אצלנו.

חזיזוש אמר:
איזה טימטום

מסכים. מעבר לזה שאני חושב שמקומו כאן, גם אם הוא לא התאמן, הדחה שלו מהסגל *כרגע* זה צעד שמייצר פרשה סביבו בתקשורת ויוצר רעש שפוגע במועדון. היה נכון לשלב אותו כדי להרגיע את הרוחות.

לצד זאת, אני מאמין שדיא לא שמר על מקצוענות בתקופה הזו ושאין טעם לתת לו דקות כשזו הגישה שלו. גם את העונה הוא התחיל לא בכושר אחרי שהתעסק בענייני חוזים, במקום באימונים סדירים. לטווח הרחוק, זו גישה רעה שיכולה לחלחל גם לאחרים.

אליאור אמר:
חזיזוש אמר:
איזה טימטום

הפוסט שאשתו כתבה לא היה בכלל בכלל במקום, וזה בלשון המעטה. אבל זה גם לא ממש משנה כי הקהל לא יסלח לו וזה ברור. לדעתי הוא גמר אצלנו.

מסכים במאה אחוז שהפוסט של אשתו היה לא במקום, ועדיין המרחק בין זה לבין להעיף אותו כי הוא תומך חמאס כאילו מנהל אותנו טוקבקיסט זה יגרור פה פרשה גדולה מדי ובלגן עם השחקנים הערבים שלנו
הבנאדם הלך לבקר קורבנות של המתקפה, מבקר ילדים מהעוטף. עדיף היה להמשיך עם הקו הזה

אם הוא עוזב בגלל הפוסט הזה המועדון איבד את זה סופית

מה שכן, אני קונה עכשיו חזרה של אצילוש על חשבונו אם זה המהלך המתוכנן

המועדון לקח פה הימור מה יעשה יותר רעש- להשאיר אותו או להעיף כבר מעכשיו.
מצד אחד, כל המשחקים הקרובים יהיו בחו"ל וה"ביתיים" שלנו בלי קהל, אז לכאורה אפשר היה להשתמש בו לפי הכושר והצורך.
מאידך, נראה שהמועדון העריך שזה לא יעבור בשקט, וגם ככה יש מספיק בעיות של כושר והסתגלות.
לא בחירה קלה.

לא מובן למה להדיח אותו מהסגל.
הדבר היליד שאפשר לחשוב עליו זה שהמועדון רוצה לחסוך את המשכורת שלו. ואולי אולי להביא את אצילי
למרות שקשה לי להאמין שאצילי יוותר על הכסף שם

חזיזוש אמר:
אליאור אמר:
חזיזוש אמר:
איזה טימטום

מסכים במאה אחוז שהפוסט של אשתו היה לא במקום, ועדיין המרחק בין זה לבין להעיף אותו כי הוא תומך חמאס כאילו מנהל אותנו טוקבקיסט זה יגרור פה פרשה גדולה מדי ובלגן עם השחקנים הערבים שלנו
הבנאדם הלך לבקר קורבנות של המתקפה, מבקר ילדים מהעוטף. עדיף היה להמשיך עם הקו הזה

המועדון פוחד מהקהל. הם כנראה מבינים שרוב הקהל לא רוצה לראות אותו ומעדיפים לחתוך
אותו עכשיו, מאשר לחכות למשחק ביתי עם קהל שבו ישרקו לו בוז.

הלוואי שאצילי יחזור במקומו.

הוא לא תורם כלום מקצועית, לא אכפת לי שילך.
גם ככה העונה הזו כבר לא מעניינת.

שיזדיין. אם כל השחקנים יודעים לגנות או במינימום של המינימום, להזדהות עם תושבי העוטף (חזיזה וכו') שאירחו או הצטלמו איתם כדי לעשות להם טוב על הלב והוא לא מסוגל שיזדיין. גם ככה כולו פוזה וברח לדובאי בשניה שהתחילה המלחמה ואישתו מעלה פוסט הזוי מהארמון שלה בדובאי

אני מתייחס לפוסט של אשתו בהרבה יותר חומרה מאשר חלקכם, ואני רואה בעצמי בן אדם מאוד מתון. עם כל הכבוד לא ייתכן שכאזרחית ישראלית ואחרי האסון הבטחוני הכי גדול שהיה פה אלה הדברים שירשמו.
אבל מה שאני חושב זה לא משנה, ואולי גם לא מה שהמועדון חושב. סבע גמר פה כי הקהל לא יקבל אותו כבר.

לכולם ברור שהעזיבה של סבע היא נתו מקצועית וחוזית. ולא מעיפים אותו בגלל הפוסט. אבל הפוסט נתן הרבה דלק רע בשבילו וכנראה זה היה טריגר לא רשמי. אבל אם היו מרוצים מסבע מקצועית אף אחד לא היה ממהר להעיף אותו

RakMaccabi31 אמר:
לכולם ברור שהעזיבה של סבע היא נתו מקצועית וחוזית. ולא מעיפים אותו בגלל הפוסט. אבל הפוסט נתן הרבה דלק רע בשבילו וכנראה זה היה טריגר לא רשמי. אבל אם היו מרוצים מסבע מקצועית אף אחד לא היה ממהר להעיף אותו

זה לא קשור לחוזה או מקצועית.
הם יודעים שהקהל לא יעבור על זה בשקט וכל נגיעה שלו בכדור תלווה בבוז צורם.
זה יפגע בקבוצה הרבה יותר מה600 אלף לעונה שלו.

בסוגיה הזו של סבע אני חושב שיש רצון משותף לחתוך מכמה סיבות:
1. אני אתחיל עם הפוסט - נראה לי שיהיה מוזר לנתק את הפוסט של אשתו מדיע עצמו כי כשאני חושב על זה עד הסוף, אשתי לא הייתה מעלה פוסט שנראה לי שגוי מאוד מלכתחילה, בעיקר אם אני כדורגלן בכיר, ולכן נראה לי מוזר שהוא לא ידע.
2.לדעתי הוא היה חסר איכפתיות לפוסט הזה משום שהוא בעצמו לא רוצה להיות פה.
מתחילת העונה אני מרגיש שהוא לא מחויב ואין לו שפה משותפת עם דגו.
3. למועדון זה בא קלאסי - להעיף חוזה ענק לשחקן לא מחויב שהקהל כנראה לא יקבל יותר ובצדק.

יכול להיות שאני טועה והוא לא ידע
יש גם בני משפחה שרושמים פוסטים כאלה ואחרים אבל רק אציין שמבחינתי כל פוסט שאישתי תעלה אני אתמוך בו ב200% בלי לדעת אפילו מה רשמה, ואילו מ75% מפוסטים שאחותי תעלה אתנער לגמרי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה