MH13 TILL I DIE
אלוף המדינה
עושה טעות לדעתי (איפה הוא יצליח לשחק שם ברמות הגבוהות?!) אבל זכותו החלטה שלו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כי ישראל זאת רמה גבוהה? שמע הוא ירוויח שם פי 5 מכאן, אלו סכומים שיסדרו את כל המשפחה שלו, מכבד את זה מה שכן מעצבן אותי שמיהרו להמליך אותו על חשבון אצילי לפני כמה שבועות. זאת הייתה טעות ואנחנו רואים את זה גם היום. אצילי היה ונשאר השובר שוויון הכי גדול בליגה הזאת, יותר מזועבי ויותר מסבעMH13 TILL I DIE אמר:עושה טעות לדעתי (איפה הוא יצליח לשחק שם ברמות הגבוהות?!) אבל זכותו החלטה שלו
ישראל לא, צ'מפיונס (ואפילו אירופית והשלבים המאוחרים בקונפרנס) כןJerry אמר:כי ישראל זאת רמה גבוהה? שמע הוא ירוויח שם פי 5 מכאן, אלו סכומים שיסדרו את כל המשפחה שלו, מכבד את זה מה שכן מעצבן אותי שמיהרו להמליך אותו על חשבון אצילי לפני כמה שבועות. זאת הייתה טעות ואנחנו רואים את זה גם היום. אצילי היה ונשאר השובר שוויון הכי גדול בליגה הזאת, יותר מזועבי ויותר מסבעMH13 TILL I DIE אמר:עושה טעות לדעתי (איפה הוא יצליח לשחק שם ברמות הגבוהות?!) אבל זכותו החלטה שלו
Shocking4U אמר:שהנאחס הזה יפסיק להגיד שהוא לא מבין איך מכבי חיפה יכולה להפסיד בסמי עופר, זה מבוא להפסד נגד ב״ש.
ומאז הפסדנו בגביע בביתGKagelmacher אמר:Shocking4U אמר:שהנאחס הזה יפסיק להגיד שהוא לא מבין איך מכבי חיפה יכולה להפסיד בסמי עופר, זה מבוא להפסד נגד ב״ש.
הוא אמר את זה גם בזמן החתימה
Daniel123 אמר:הוא צם היום, כנראה מסביר את היכולת שלו במשחק היום.
שיגיע חד לשלישי.
Apoc אמר:Daniel123 אמר:הוא צם היום, כנראה מסביר את היכולת שלו במשחק היום.
שיגיע חד לשלישי.
גם אבופאני צם לא? ומה עם סק? וג'אבר? זה לא תירוץ.
בכללי הצום הזה של המוסלמים זה דיי חרטא בוא, גם לי יש הרבה ימים שאני לא אוכל כלום עד הערב.
Smurk אמר:Apoc אמר:Daniel123 אמר:הוא צם היום, כנראה מסביר את היכולת שלו במשחק היום.
שיגיע חד לשלישי.
בכללי הצום הזה של המוסלמים זה דיי חרטא בוא, גם לי יש הרבה ימים שאני לא אוכל כלום עד הערב.
לא אוכל ולא שותה ואתה גם לא רץ 90 דקות. אל תזלזל
אין לי מושגApoc אמר:Smurk אמר:Apoc אמר:גם אבופאני צם לא? ומה עם סק? וג'אבר? זה לא תירוץ.
לא אוכל ולא שותה ואתה גם לא רץ 90 דקות. אל תזלזל
הצום לא יצא בכלל לפני המשחק?
Apoc אמר:Daniel123 אמר:הוא צם היום, כנראה מסביר את היכולת שלו במשחק היום.
שיגיע חד לשלישי.
shayhagai אמר:לשים אותו בתור 9 זה אחד הרעיונות הבחור מוצלחים
פאני צםDaniel123 אמר:Apoc אמר:Daniel123 אמר:הוא צם היום, כנראה מסביר את היכולת שלו במשחק היום.
שיגיע חד לשלישי.
לא בטוח שפאני וסק צמו.