• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
עושה טעות לדעתי (איפה הוא יצליח לשחק שם ברמות הגבוהות?!) אבל זכותו החלטה שלו

MH13 TILL I DIE אמר:
כי ישראל זאת רמה גבוהה? שמע הוא ירוויח שם פי 5 מכאן, אלו סכומים שיסדרו את כל המשפחה שלו, מכבד את זה מה שכן מעצבן אותי שמיהרו להמליך אותו על חשבון אצילי לפני כמה שבועות. זאת הייתה טעות ואנחנו רואים את זה גם היום. אצילי היה ונשאר השובר שוויון הכי גדול בליגה הזאת, יותר מזועבי ויותר מסבע

הוא שחקן אדיר שמשדרג את הקבוצה משמעותית. צריך להנות מכל רגע שהוא פה ולצד זאת, להשלים עם זה שהוא לא רוצה להישאר פה לטווח ארוך ושהוא לא עתיד להפוך לסמל. כבוד ומורשת במועדון לא היו וסביר שלא יהיו בראש מעייניו. הוא בא לפה כמו (בעיקר) שחקנים זרים שרוצים לנצל את הזמן פה כמנוף למעבר לקבוצה אחרת וזה בסדר גמור, כל עוד הוא נותן מעצמו את המקסימום ומראה שאכפת לו מהמועדון.

ההערכה כלפיו לא סותרת את ההערכה לאצילי. אצילי היה בתקופה לא טובה והוא כן, אז באופן טבעי הוא זכה לתגובות חיוביות בזמן שאצילי ספג ביקורות. זה הכל.

יותר מזה, מאז קטן במועדון שלנו לא ממליכים שחקנים וטוב שכך. עם כל האהבה לשחקנים מסוימים בקבוצה שבנו פה את השושלת הנוכחית, אף אחד לא גדול מהקבוצה ומקבל את כל הזרקור עליו למשך עונה שלמה. את זה נשאיר (אני מקווה) למכבי ת״א ואוהדיה שנתלים בכוכב אחד שמנהל את כל המופע לטוב ולרע.

Jerry אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
כי ישראל זאת רמה גבוהה? שמע הוא ירוויח שם פי 5 מכאן, אלו סכומים שיסדרו את כל המשפחה שלו, מכבד את זה מה שכן מעצבן אותי שמיהרו להמליך אותו על חשבון אצילי לפני כמה שבועות. זאת הייתה טעות ואנחנו רואים את זה גם היום. אצילי היה ונשאר השובר שוויון הכי גדול בליגה הזאת, יותר מזועבי ויותר מסבע
ישראל לא, צ'מפיונס (ואפילו אירופית והשלבים המאוחרים בקונפרנס) כן

שהנאחס הזה יפסיק להגיד שהוא לא מבין איך מכבי חיפה יכולה להפסיד בסמי עופר, זה מבוא להפסד נגד ב״ש.

Shocking4U אמר:
שהנאחס הזה יפסיק להגיד שהוא לא מבין איך מכבי חיפה יכולה להפסיד בסמי עופר, זה מבוא להפסד נגד ב״ש.

הוא אמר את זה גם בזמן החתימה

GKagelmacher אמר:
Shocking4U אמר:

הוא אמר את זה גם בזמן החתימה
ומאז הפסדנו בגביע בבית

מודה שהוא לא בא לי טוב ועוד יותר לא בא לי טוב ההרכבים המסריחים האלה כי אי אפשר להוציא אותו. או שישחק בחוד או לספסל, כל עמדה אחרת והוא לא יותר טוב ממה שיש

זה צפוף מדי עם שרי ועם סבע ששניהם משחקים על אותן משבצות

הוא צם היום, כנראה מסביר את היכולת שלו במשחק היום.
שיגיע חד לשלישי.

Daniel123 אמר:
שיגיע חד לשלישי.

גם אבופאני צם לא? ומה עם סק? וג'אבר? זה לא תירוץ.
בכללי הצום הזה של המוסלמים זה דיי חרטא בוא, גם לי יש הרבה ימים שאני לא אוכל כלום עד הערב.

Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
שיגיע חד לשלישי.

בכללי הצום הזה של המוסלמים זה דיי חרטא בוא, גם לי יש הרבה ימים שאני לא אוכל כלום עד הערב.

לא אוכל ולא שותה ואתה גם לא רץ 90 דקות. אל תזלזל

Smurk אמר:
Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
שיגיע חד לשלישי.

הצום לא יצא בכלל לפני המשחק?

Apoc אמר:
Smurk אמר:
Apoc אמר:

הצום לא יצא בכלל לפני המשחק?
אין לי מושג

Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
שיגיע חד לשלישי.

לא בטוח שפאני וסק צמו.

זה משנה אם הוא צם או לא? היה לו משחק לא טוב (כמו לכל ההתקפה שלנו). קורה.
את העבודה ההגנתית שלו הוא עשה וזה מה שהיה צריך היום.
שימשיך הלאה ויעשה עבודה טובה יותר בשלישי. אנחנו נצטרך אותו.

Daniel123 אמר:
Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
שיגיע חד לשלישי.

לא בטוח שפאני וסק צמו.
פאני צם

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה