• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
תיפקדו אותו היום בעמדה לא נכונה. להגיד שחבל שהגיע זה בדיחה.

אם זה או שהוא משחק כחלוץ 9 או שהוא לא משחק בכלל, מעדיף שלא ישחק בכלל.
אין שום היגיון בהצבה שלו בתפקיד הזה. אתה מגיע למצב שהקבוצה תוקפת ואין שחקן אחד בתוך הרחבה.

Shocking4U אמר:
מרגיש שהוא משחק בשביל עצמו ולא בשביל הקבוצה

מצטער אבל זה שטויות.
לבוא ולתקוף אותו כי החליט לבעוט פעם אחת ברחבה במקום למסור, כמו שאני מצפה מחלוץ עם ביטחון שיעשה, זה תלוש מהמציאות.
בכל משחק הוא מעדיף למסור למי שלידו, בכל משחק הוא מכניס כדור או שניים לגול לחלוצים החלשים שלנו, יורד להגנה ולגליצ'ים ולא סתם מסתובב סביב עצמו בעיגול החצי כמו המספר 10 בכאילו שמשחק בהרכב.

אם סבע משחק במקום שרי אנחנו נראים הרבה יותר טוב.

Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:

מצטער אבל זה שטויות.
לבוא ולתקוף אותו כי החליט לבעוט פעם אחת ברחבה במקום למסור, כמו שאני מצפה מחלוץ עם ביטחון שיעשה, זה תלוש מהמציאות.
בכל משחק הוא מעדיף למסור למי שלידו, בכל משחק הוא מכניס כדור או שניים לגול לחלוצים החלשים שלנו, יורד להגנה ולגליצ'ים ולא סתם מסתובב סביב עצמו בעיגול החצי כמו המספר 10 בכאילו שמשחק בהרכב.

יש לך הסבר יותר טוב להקפצה מול נתניה כשהמשחק ב0-0? צפיתי בזה כמה פעמים כי חשבתי בהתחלה שאולי זאת הייתה הדרך היחידה לסיים בשמאל והוא לא סמך על רגל ימין אבל היה לו מספיק זמן גם לבעוט בשמאל והוא בכל זאת החליט ללכת על ההקפצה הראוותנית הזאת.

עד עכשיו הוא אכזבה. אצילי השחקן היחיד שמסוגל לעשות משהו בקבוצה - לכבוש גוליםס לנצח משחקים ולהביא נקודות. כל השאר הם תפאורה.

Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:

מצטער אבל זה שטויות.

יש לך הסבר יותר טוב להקפצה מול נתניה כשהמשחק ב0-0? צפיתי בזה כמה פעמים כי חשבתי בהתחלה שאולי זאת הייתה הדרך היחידה לסיים בשמאל והוא לא סמך על רגל ימין אבל היה לו מספיק זמן גם לבעוט בשמאל והוא בכל זאת החליט ללכת על ההקפצה הראוותנית הזאת.
כן, זה השחקן לטוב ולרע. הלוואי שלכל חלוץ שאי פעם נביא יהיה ביטחון לנסות צ'יפ כזה.
נכון שלאור החשיבות של המשחק זאת הייתה החלטה טיפשית, אבל בסוף זה נובע מזה שהוא איכותי ויש לו ביטחון, ולא ממחשבה על עצמו.
כשהוא עושה תרגילים כאילו הוא נולד בפאבלות וזה מצליח לו, אתה גם אומר שהוא חושב על עצמו?
זה שחקן שאוהב את המשחק, בשביל שחקנים כאלה אנחנו באים למגרשים, לא בשביל דין דוד ופיירו שמתוך 10 פעמים מול שוער יחטיאו 15

פתח את התקופה שלו פה עם המון התלהבות אבל כבר 5-6 מחזורים לא עושה שום דבר חיובי כמעט, חבל

אני חושב שכולנו הבנו שאי אפשר לשחק איתו ועם אצילי. לא חושב שיש קשר בינו לבין שרי, סבע יכול לשחק בעמדה שלו אבל הוא יביא דברים שונים משרי (כששרי בכושר כן? לא הגרסה הנוכחית). כמו שאמרתי אם הוא רוצה לעזוב בקיץ אז בכיף ושיביאו כבר קשר זר שיכול לשחק בשמאל וימין ויגבה את העמדה, ובנוסף אליו יהיה את סוף שיחזור

Jerry אמר:
אני חושב שכולנו הבנו שאי אפשר לשחק איתו ועם אצילי. לא חושב שיש קשר בינו לבין שרי, סבע יכול לשחק בעמדה שלו אבל הוא יביא דברים שונים משרי (כששרי בכושר כן? לא הגרסה הנוכחית). כמו שאמרתי אם הוא רוצה לעזוב בקיץ אז בכיף ושיביאו כבר קשר זר שיכול לשחק בשמאל וימין ויגבה את העמדה, ובנוסף אליו יהיה את סוף שיחזור
אין קשר בינו לבין שרי, אוקיי
הראית את כל ההבנה שלך בכדורגל בהודעה אחת

Ganjot אמר:
Jerry אמר:
גם איסקו ודיבאלה משחקים באותה עמדה וזה לא אותו שחקן מבחינת מה שהם מביאים למשחק. סבע משחק אצלנו בעמדה אחורית יותר מהרגיל כי בכר מכניס אותו בכוח להרכב. הוא חלוץ שני שנכנס מהאגף או כזה שמשחק מאחורי החלוץ. בנתניה הטיקט שלו היה בכלל תנועה מדהימה ללא כדור שאני לא זוכר אותו עושה מאז שהגיע לכאן, המערך האידאלי יהיה שרי באמצע ואצילי/סבע באגף ימין. אצילי וסבע זה כבר עמוס מדי, לשחק עם שלושתם זה בכלל לא אפשרי

Jerry אמר:
Ganjot אמר:
Jerry אמר:
גם איסקו ודיבאלה משחקים באותה עמדה וזה לא אותו שחקן מבחינת מה שהם מביאים למשחק. סבע משחק אצלנו בעמדה אחורית יותר מהרגיל כי בכר מכניס אותו בכוח להרכב. הוא חלוץ שני שנכנס מהאגף או כזה שמשחק מאחורי החלוץ. בנתניה הטיקט שלו היה בכלל תנועה מדהימה ללא כדור שאני לא זוכר אותו עושה מאז שהגיע לכאן, המערך האידאלי יהיה שרי באמצע ואצילי/סבע באגף ימין. אצילי וסבע זה כבר עמוס מדי, לשחק עם שלושתם זה בכלל לא אפשרי
עשה תנועה הרבה פעמים, הבעיה היא שחוץ מאצילי אין פה שחקן שיכול לתת כדור עומק (אולי עלי לפעמים, אבל הוא בעיקר על הספסל אצל בכר הגאון).
כשהשחקן שאחראי על לבשל מהקישור אצלך לא מסוגל לתת פס של 3 מטר (ימי רועי קהת חזרו בגדול), אז ברור שסבע גם יפסיק כבר לעשות תנועה כי אין טעם.
מצחיק שאתה אומר שבכר מכניס את סבע בכוח להרכב, כשהיחיד שמוכנס להרכב בכוח זה שרי.
אם הוא היה משחק בתפקיד של שרי, אין ספק בכלל שהיינו מגיעים ליותר מצבים + היה מצטרף הרבה לרחבה ומבקיע.
כרגע שמים אותו מגן שמאלי, כנף שמאל, חלוץ בקבוצה שלא מסוגלת להעביר פס רוחב במשך עונה שלמה (חוץ מ.... אצילי כמובן), אז מן הסתם שהוא לא יהיה טוב

משאיר אותו קל שבקלים.

אנשים מדברים על שחקנים ישראלים ולוותר על ההוא ועל ההוא, את מי תביאו במקום? קחו צ'ק פתוח ותטיילו בליגה הישראלית, מי נביא? לירן רוטמן? עידן ורד? לאיוס? גיא בדש?

KevinDurant אמר:
משאיר אותו קל שבקלים.

אנשים מדברים על שחקנים ישראלים ולוותר על ההוא ועל ההוא, את מי תביאו במקום? קחו צ'ק פתוח ותטיילו בליגה הישראלית, מי נביא? לירן רוטמן? עידן ורד? לאיוס? גיא בדש?

KevinDurant אמר:
משאיר אותו קל שבקלים.

ברור. אסור לוותר על שחקן ישראלי ברמה שלו.

אבל קשה לי להאמין שהוא ישאר כשיש לו את הסעיף לדובאי

מספיק לראות איך אשתו מעלה כל יום פוסטים מטיול שלהם מדובאי שהיה לפני כמעט חודש ולהבין מה עובר בראש שלהם

GKagelmacher אמר:
KevinDurant אמר:
משאיר אותו קל שבקלים.

כנען
קניויקובסקי
ספורי
גנדלמן
אולי לוגסי מפ"ת

רק גנדלמן ריאלי ממי שאמרת והוא וסבע לא בדיוק על אותה עמדה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה