כובע קש אמר:צריך לשחק במקום שרי כ10
בדיוק!
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:צריך לשחק במקום שרי כ10
Shocking4U אמר:מרגיש שהוא משחק בשביל עצמו ולא בשביל הקבוצה
יש לך הסבר יותר טוב להקפצה מול נתניה כשהמשחק ב0-0? צפיתי בזה כמה פעמים כי חשבתי בהתחלה שאולי זאת הייתה הדרך היחידה לסיים בשמאל והוא לא סמך על רגל ימין אבל היה לו מספיק זמן גם לבעוט בשמאל והוא בכל זאת החליט ללכת על ההקפצה הראוותנית הזאת.Ganjot אמר:Shocking4U אמר:מרגיש שהוא משחק בשביל עצמו ולא בשביל הקבוצה
מצטער אבל זה שטויות.
לבוא ולתקוף אותו כי החליט לבעוט פעם אחת ברחבה במקום למסור, כמו שאני מצפה מחלוץ עם ביטחון שיעשה, זה תלוש מהמציאות.
בכל משחק הוא מעדיף למסור למי שלידו, בכל משחק הוא מכניס כדור או שניים לגול לחלוצים החלשים שלנו, יורד להגנה ולגליצ'ים ולא סתם מסתובב סביב עצמו בעיגול החצי כמו המספר 10 בכאילו שמשחק בהרכב.
אם סבע משחק במקום שרי אנחנו נראים הרבה יותר טוב.
כן, זה השחקן לטוב ולרע. הלוואי שלכל חלוץ שאי פעם נביא יהיה ביטחון לנסות צ'יפ כזה.Shocking4U אמר:יש לך הסבר יותר טוב להקפצה מול נתניה כשהמשחק ב0-0? צפיתי בזה כמה פעמים כי חשבתי בהתחלה שאולי זאת הייתה הדרך היחידה לסיים בשמאל והוא לא סמך על רגל ימין אבל היה לו מספיק זמן גם לבעוט בשמאל והוא בכל זאת החליט ללכת על ההקפצה הראוותנית הזאת.Ganjot אמר:Shocking4U אמר:מרגיש שהוא משחק בשביל עצמו ולא בשביל הקבוצה
מצטער אבל זה שטויות.
לבוא ולתקוף אותו כי החליט לבעוט פעם אחת ברחבה במקום למסור, כמו שאני מצפה מחלוץ עם ביטחון שיעשה, זה תלוש מהמציאות.
בכל משחק הוא מעדיף למסור למי שלידו, בכל משחק הוא מכניס כדור או שניים לגול לחלוצים החלשים שלנו, יורד להגנה ולגליצ'ים ולא סתם מסתובב סביב עצמו בעיגול החצי כמו המספר 10 בכאילו שמשחק בהרכב.
אם סבע משחק במקום שרי אנחנו נראים הרבה יותר טוב.
אין קשר בינו לבין שרי, אוקייJerry אמר:אני חושב שכולנו הבנו שאי אפשר לשחק איתו ועם אצילי. לא חושב שיש קשר בינו לבין שרי, סבע יכול לשחק בעמדה שלו אבל הוא יביא דברים שונים משרי (כששרי בכושר כן? לא הגרסה הנוכחית). כמו שאמרתי אם הוא רוצה לעזוב בקיץ אז בכיף ושיביאו כבר קשר זר שיכול לשחק בשמאל וימין ויגבה את העמדה, ובנוסף אליו יהיה את סוף שיחזור
גם איסקו ודיבאלה משחקים באותה עמדה וזה לא אותו שחקן מבחינת מה שהם מביאים למשחק. סבע משחק אצלנו בעמדה אחורית יותר מהרגיל כי בכר מכניס אותו בכוח להרכב. הוא חלוץ שני שנכנס מהאגף או כזה שמשחק מאחורי החלוץ. בנתניה הטיקט שלו היה בכלל תנועה מדהימה ללא כדור שאני לא זוכר אותו עושה מאז שהגיע לכאן, המערך האידאלי יהיה שרי באמצע ואצילי/סבע באגף ימין. אצילי וסבע זה כבר עמוס מדי, לשחק עם שלושתם זה בכלל לא אפשריGanjot אמר:אין קשר בינו לבין שרי, אוקייJerry אמר:אני חושב שכולנו הבנו שאי אפשר לשחק איתו ועם אצילי. לא חושב שיש קשר בינו לבין שרי, סבע יכול לשחק בעמדה שלו אבל הוא יביא דברים שונים משרי (כששרי בכושר כן? לא הגרסה הנוכחית). כמו שאמרתי אם הוא רוצה לעזוב בקיץ אז בכיף ושיביאו כבר קשר זר שיכול לשחק בשמאל וימין ויגבה את העמדה, ובנוסף אליו יהיה את סוף שיחזור
הראית את כל ההבנה שלך בכדורגל בהודעה אחת
עשה תנועה הרבה פעמים, הבעיה היא שחוץ מאצילי אין פה שחקן שיכול לתת כדור עומק (אולי עלי לפעמים, אבל הוא בעיקר על הספסל אצל בכר הגאון).Jerry אמר:גם איסקו ודיבאלה משחקים באותה עמדה וזה לא אותו שחקן מבחינת מה שהם מביאים למשחק. סבע משחק אצלנו בעמדה אחורית יותר מהרגיל כי בכר מכניס אותו בכוח להרכב. הוא חלוץ שני שנכנס מהאגף או כזה שמשחק מאחורי החלוץ. בנתניה הטיקט שלו היה בכלל תנועה מדהימה ללא כדור שאני לא זוכר אותו עושה מאז שהגיע לכאן, המערך האידאלי יהיה שרי באמצע ואצילי/סבע באגף ימין. אצילי וסבע זה כבר עמוס מדי, לשחק עם שלושתם זה בכלל לא אפשריGanjot אמר:אין קשר בינו לבין שרי, אוקייJerry אמר:אני חושב שכולנו הבנו שאי אפשר לשחק איתו ועם אצילי. לא חושב שיש קשר בינו לבין שרי, סבע יכול לשחק בעמדה שלו אבל הוא יביא דברים שונים משרי (כששרי בכושר כן? לא הגרסה הנוכחית). כמו שאמרתי אם הוא רוצה לעזוב בקיץ אז בכיף ושיביאו כבר קשר זר שיכול לשחק בשמאל וימין ויגבה את העמדה, ובנוסף אליו יהיה את סוף שיחזור
הראית את כל ההבנה שלך בכדורגל בהודעה אחת
KevinDurant אמר:משאיר אותו קל שבקלים.
אנשים מדברים על שחקנים ישראלים ולוותר על ההוא ועל ההוא, את מי תביאו במקום? קחו צ'ק פתוח ותטיילו בליגה הישראלית, מי נביא? לירן רוטמן? עידן ורד? לאיוס? גיא בדש?
KevinDurant אמר:משאיר אותו קל שבקלים.
אנשים מדברים על שחקנים ישראלים ולוותר על ההוא ועל ההוא, את מי תביאו במקום? קחו צ'ק פתוח ותטיילו בליגה הישראלית, מי נביא? לירן רוטמן? עידן ורד? לאיוס? גיא בדש?
GKagelmacher אמר:KevinDurant אמר:משאיר אותו קל שבקלים.