• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא דואג לגביו, מאמין שחארי הגול הזה הצ'קרות יפתחו לו

onn אמר:

וואלה לא יודע, גם במשחק הזה אחרי הגול המוקדם הוא לא היה טוב. זה לא הרגיש כמו גאבר שהבקיע וזה העיף אותו. סבע המשיך לעשות טעויות של כיתה א

Judokan אמר:
onn אמר:

וואלה לא יודע, גם במשחק הזה אחרי הגול המוקדם הוא לא היה טוב. זה לא הרגיש כמו גאבר שהבקיע וזה העיף אותו. סבע המשיך לעשות טעויות של כיתה א
זה לא שחקן זר או נוער שלא ניתן לדעת איך הוא ומה אפשר לקבל ממנו. זה שחקן שאנחנו יודעים מה הוא שווה, והוא שווה. קרע רשתות במכבי נתניה , נתן עונות יפות בחול בליגות יותר טובות מהליגה שלנו כמו הליגה הטורקית, ואפילן ממש לא מזמן נתן חצי שנה מעולה עם המדים שלנו.
אסור לשכח שההכנה שלו לעונה לא הייתה מיטבית כמו של שאר השחקנים עקב ענייני החוזה הידועים לכולם. האחרון שהייתי דואג בגזרה שלו.

onn אמר:
Judokan אמר:
onn אמר:

זה לא שחקן זר או נוער שלא ניתן לדעת איך הוא ומה אפשר לקבל ממנו. זה שחקן שאנחנו יודעים מה הוא שווה, והוא שווה. קרע רשתות במכבי נתניה , נתן עונות יפות בחול בליגות יותר טובות מהליגה שלנו כמו הליגה הטורקית, ואפילן ממש לא מזמן נתן חצי שנה מעולה עם המדים שלנו.
אסור לשכח שההכנה שלו לעונה לא הייתה מיטבית כמו של שאר השחקנים עקב ענייני החוזה הידועים לכולם. האחרון שהייתי דואג בגזרה שלו.

אני לא דואג שהוא לא יודע לשחק כדורגל. מתישהו הוא יראה את היכולת שיש לו.
אני אומר שאני לא חושב שהגול פתח לו את הצאקרות, כי אחריו הוא חזר לשחק לא טוב

כל פעם מחדש אני מתלהב מהשער שנתן. איזה אומן.

אם זה כשלא נפתחו לו הצאקרות אז תארו לכם מה עוד מצפה לנו ממנו.

אגב גם בגול הראשון הוא הסיט במעט את הכדור עם הרבה חכמה וסטייל.

הוא עוד ישתפר גם בהיבטים האחרים שבהם היה פחות טוב, אין לי ספק בכלל.

נכנס לעניינים, אבל יש לו הרבה יותר מזה לתת וראינו עונה שעברה

יש לו מסירות פסיכיות

הוא טוב כשהוא באמצע או בחוד, לא באגף.
גם בעונה שעברה ראינו את זה.
מעניין כמה זמן ייקח לדגו להבין את זה.

דגו מבין את זה
כולם מבינים את זה
הוא משחק איתו באגף כי הוא מעדיף את שרי באמצע
סבע צריך לשחק רק באמצע, קשר אמצע התקפי או בחוד
באגף חלאיילי עדיף עליו

לא דואג לגביו, הוא שחקן מעל הליגה. מסירות עומק וראיית משחק כמו שלו אין לאף אחד בקבוצה כולל שרי

היכולת שלו להכניס כדורי מפתח זה באמת ברמות הכי גבוהות שראיתי. יש לו טכניקת מסירה ברמה חולנית.

אם היה מגן תוקף היה אפשר לשחק עם סבע "באגף" בכיף, הבעיה שדניאל מגביל את הקבוצה, יש הרבה כסף בקופה שינסו לראות מה קורה עם דסה ויחזקאל שניהם מסיימים חוזה

הכדור שהכניס לרחבה אתמול והסיבוב של שרי אלו שני מהלכים שהיו חייבים להסתיים בגול, רק כדי שיקבלו את הכבוד שמגיע עליהם, במקום להירקב בארכיוני התקצירים סתם.

חוץ מזה, הוא נכנס לעניינים וזה חשוב מאד.

הוא כמו מסי ברמה של הליגה כאן, בעיטה חדה ראיית משחק חולה, דריבליסט מצוין.
אין לי ספק שהוא ישכיח את עזיבת אצילי.

ב5-3-2 השילוב שלו עם פיירו יעבוד טוב
ב4-3-3 על שלל צורותיו כשדניאל מאחורה יהיה לו קשה בכנף, כי זה לא טבעי לו שם. אולי עם קנדיל כמגן זה יכול לעבוד טוב יותר.

Jerry אמר:
אם היה מגן תוקף היה אפשר לשחק עם סבע "באגף" בכיף, הבעיה שדניאל מגביל את הקבוצה, יש הרבה כסף בקופה שינסו לראות מה קורה עם דסה ויחזקאל שניהם מסיימים חוזה
כן, אלונה תמכור לך את יחזקאל ודסה יוותר על החוזה של המיליון וחצי יורו שיש לו ברוסיה

איזה שינוי מטורף הוא עשה בקריירה, מלהיות שחקן של "מתפרצות" בנתניה הוא נהפך לפלימייקר עם מסירות עומק אדירות

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
כן, אלונה תמכור לך את יחזקאל ודסה יוותר על החוזה של המיליון וחצי יורו שיש לו ברוסיה

איזה שינוי מטורף הוא עשה בקריירה, מלהיות שחקן של "מתפרצות" בנתניה הוא נהפך לפלימייקר עם מסירות עומק אדירות
למה שלא תמכור? הוא מסיים חוזה ובאר שבע מקצצת תקציב, את ספורי הם מוכנים לשחרר בסכום מצחיק של חצי מיליון יורו, ברור שלא לנו ולא ולגרמנים אבל אם נשכיב עליו מיליון יורו הם לא ימכרו? אני בספק, לגבי יחזקאל הוא קצת יותר חשוב שם מספורי אבל אפשר לעשות עסקה אם באמת רוצים וכמובן לשדרג ליחזקאל את השכר כדי שיפעיל לחץ. בסוף אם שחקן רוצה לעזוב הוא עוזב לא משנה כמה המועדון מתנגד לזה
לגבי דסה, זה קצת יותר מסובך אבל מאמין שזה אפשרי, יש לו חוזה גבוה ברוסיה לעוד שנה אבל אם נביא לו חוזה ארוך טווח סטייל סבע וחזיזה מאמין שהוא יגיע. אשתו עכשיו בהיריון והם בכל זאת חיים בפאקינג רוסיה, לדעתי זה לא כזה הזוי שהוא יסכים להגיע כמו שהצלחנו לשכנע את סבע וגרשון בזמנו עם דילים דומים, או הגרמנים עם דור פרץ ואבי ריקן, נתניה עם אלמוג כהן והיו עוד דוגמאות של ליגיונרים מצליחים שחזרו לארץ לקראת גיל 30 כי קיבלו חוזים יפים וארוכי טווח

מתחיל למצוא את המקום שלו. ממש אהבתי שבמשך חלק משמעותי מהמשחק, דגו הלך על כיוון שבו שרי היה החלוץ שצמוד לפיירו ודווקא סבע חזר אחורה לנהל את המשחק.
ההחלפות האלה ממש הקשו על שריף ועוזרות לסבע להיות מעורב יותר במקומות שהוא אוהב.
הגול הראשון בא ממיקום עמוק כזה של שרי, וגם בגול שלו סבע הגיע מקו שני כשהתחיל בעמדה טיפה אחורית יותר.

כיוון ממש מעניין של דגו

יש לנו כבר מגן יותר התקפי. קוראים לו קנדיל. גם אם הוא ישחק סבע עדיין ידבק לאמצע יותר מדי כי זה מה שהוא רוצה לעשות. הוא רוצה כל הזמן לגעת בכדור

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה