• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני לא אגיד שאני לא מבין מי שנפגע, אבל מפה ולשרוק בוז בכל נגיעה זה מוגזם וחסר כל פרופורציה.
אפשר לא לעודד, אבל השריקות האלה פוגעות בקבוצה ובמטרות שלנו השנה.
חייב להפסיק עם הפיגור הזה דחוף

Smile אמר:
יש רשימת המתנה של איזה 10K מנויים לא?
שיתחילו לשלול מנוי מכל השרקנים שגידלנו בקהל
אם אתם לא באים לעודד ויותר מזה, באים להפריע, אל תבואו בכלל.

הדיקטטורה בסדר כשהיא עונה לדעתך? ואם היו שוללים מנוי לכל מי שמוחא כפיים? אני חושב שאתה לגמרי מגזים

GKagelmacher אמר:
Smile אמר:

הדיקטטורה בסדר כשהיא עונה לדעתך? ואם היו שוללים מנוי לכל מי שמוחא כפיים? אני חושב שאתה לגמרי מגזים

שיתחילו מלשלול מנויים לכל מי שמספסרים/מכניסים אוהדים של היריבות, משם נתקדם

GKagelmacher אמר:
Smile אמר:

אני לא מחשיב אותם אוהדים.
הם פוגעים במכוון במועדון, כנ"ל לכל זורקי האבוקות למיניהם.
תעודדו, תשירו, תבואו סתם לשבת.
אבל אל תבואו להפריע - לשרוק בוז ולזרוק אבוקות.

גזענים להעיף מסמי עופר
להפעיל מצלמות לאתר ולסלק, שלא יכנסו יותר לאיצטדיון. זו הצרה הכי גדולה שלנו כרגע

GKagelmacher אמר:
Smile אמר:

מי שבא למשחק של מכבי חיפה במיוחד כדי להתגזען על שחקן של מכבי חיפה שישללו לו את המנוי
דיא סבע לא עשה כלום חוץ מלהיות ערבי
שיפסיקו עם ״מאמינים שהקהל יבין״ ויתחילו עם לשלול מנויים

חזיזוש אמר:
GKagelmacher אמר:
Smile אמר:

מי שבא למשחק של מכבי חיפה במיוחד כדי להתגזען על שחקן של מכבי חיפה שישללו לו את המנוי
מסכים, מבחינתי זה כמו שיעיפו אוהד על נהמות, גם בואו זה לא רק בוז לרוב זה מתובל בקללות לסבע

Smile אמר:
GKagelmacher אמר:
Smile אמר:

אני לא מחשיב אותם אוהדים.
הם פוגעים במכוון במועדון, כנ"ל לכל זורקי האבוקות למיניהם.
תעודדו, תשירו, תבואו סתם לשבת.
אבל אל תבואו להפריע - לשרוק בוז ולזרוק אבוקות.

אני האחרון שיעודד בוז, ואנטי פוליטיקה וכו וכו ואני לגמרי בתפיסה של לעודד נטו ולא להתעסק בדברים שהם שליליים כי זה בסוף מוריד את הקבוצה ולא תורם. אבל לקרוא לשלילת מנויים? נשמע לי הזוי. לגמרי דיקטטורה. יש מי ששורק לו בוז מטעמים גזעניים אבל יש גם המון שבאמת נפגעו מהמהלך של אשתו, מההתנהלות שלו וברור שגם ה7.10 לא תורם לכל העניין.

נסכים שלא להסכים, העיקר שנשמור על שיח תרבותי 💚

Hulk אמר:
חזיזוש אמר:
GKagelmacher אמר:

מסכים, מבחינתי זה כמו שיעיפו אוהד על נהמות, גם בואו זה לא רק בוז לרוב זה מתובל בקללות לסבע
כולל נהמות למסי ודי מריה?

אם אותם אוהדים היו בוחרים שלא לעודד את סבע כמו שעשו בעבר לאצילי ושחקנים אחרים זה היה משהו אחר. לא הייתי מסכים עם זה כי לדעתי הוא לא עשה שום דבר שמצדיק את זה אבל זה כבר מחאה לגיטימית. ברגע שזה עובר לזה שאני בתור אחד שהיה במשחק היום אומר להם שהיו שם אוהדים שחוץ מלשרוק בוז לסבע בכל נגיעה בכדור בכלל לא עודדו את מכבי חיפה אלא באו נטו כדי לקלל ולשרוק בוז לשחקן של הקבוצה אז מבחינתי הם לא אוהדים. מי שאקטיבית פועל להרוס לקבוצה שלו, לקלל ולשרוק בוז לשחקן של הקבוצה זה לא מישהו שאני רוצה שישב לידי ביציע.

והתייחסות מקצועית:

נכנס מעולה היום. נראה מאוד רעב ודינאמי. לדעתי צריך לפתוח מול סבאח.

MH13 TILL I DIE אמר:
Hulk אמר:
חזיזוש אמר:
חחח לא, יותר בכיוון של לנהום לשחקן שחור ואז ירחיקו את האוהד, או כמו שהגרמנים שללו מנויים למי שקילל את עוואד בזמנו.

Shocking4U אמר:
אם אותם אוהדים היו בוחרים שלא לעודד את סבע כמו שעשו בעבר לאצילי ושחקנים אחרים זה היה משהו אחר. לא הייתי מסכים עם זה כי לדעתי הוא לא עשה שום דבר שמצדיק את זה אבל זה כבר מחאה לגיטימית. ברגע שזה עובר לזה שאני בתור אחד שהיה במשחק היום אומר להם שהיו שם אוהדים שחוץ מלשרוק בוז לסבע בכל נגיעה בכדור בכלל לא עודדו את מכבי חיפה אלא באו נטו כדי לקלל ולשרוק בוז לשחקן של הקבוצה אז מבחינתי הם לא אוהדים. מי שאקטיבית פועל להרוס לקבוצה שלו, לקלל ולשרוק בוז לשחקן של הקבוצה זה לא מישהו שאני רוצה שישב לידי ביציע.

והתייחסות מקצועית:

🙌💚

Shocking4U אמר:

והתייחסות מקצועית:

סלייק

מבין הפעמים הבודדות שאני מסכים איתך ב100%.

Hulk אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
Hulk אמר:
חחח לא, יותר בכיוון של לנהום לשחקן שחור ואז ירחיקו את האוהד, או כמו שהגרמנים שללו מנויים למי שקילל את עוואד בזמנו.
ומה ההבדל בין מסי לאמבפה לעניין הזה?
ושוב, גם בעניין סבע, אני בטוח שאם הוא היה יהודי שמתנהל אותו דבר אחרי שאשתו השמאלנית קיצונית שיתפה סטורי כזה, היחס אליו היה אפילו הרבה יותר קיצוני

הבוז הזה לא תורם לאף אחד
זאת הייתה אשתו שכתבה פוסט
אני אפילו לא זוכר מה זה היה, אבל אני לא זוכר שזה היה כזה נורא
מה אנחנו בימי הביניים שהבעל שולט באשתו - אמרה מה שאמרה ולמיטב זכרוני היא הוציאה גם הבהרה
אם כבר אנחנו לא בסדר שאנחנו מצפים ממנו להתחיל לגנות את אשתו

אם אני אתייחס מבחינת הנושא הציבורי, אין ספק שבוז לשחקן של הקבוצה זה פעולה רעה מאוד ולא עניינית, בטח לא כשהוא נוגע בכדור או חלילה כשהוא כובש.

מה שכן, נשענים על איזה ראיון שלו בפודים לפני כמעט שנה כדי להגיד הנה הוא התנצל ועשה במקום לעשות משהו אקטיבי ברגעים אלו.

לא יודע אם הוא צריך לעשות מסע''ת ושוב פעם לדבר ולהגיד אותו דבר אבל כן יכלו לשלוח אותו לפעילויות מסוימות (בדיוק כמו כל שחקן בקבוצה אגב, ראיתי תמונות של שימיץ' וסולטאני אז גם הוא יכול, כמובן ברגישות) ואפשר במשחקים שהוא פותח שכל הקבוצה תעלה עם חולצה מסוימת כמו שפיירו עשה לדוגמה.

KevinDurant אמר:
אם אני אתייחס מבחינת הנושא הציבורי, אין ספק שבוז לשחקן של הקבוצה זה פעולה רעה מאוד ולא עניינית, בטח לא כשהוא נוגע בכדור או חלילה כשהוא כובש.

מה שכן, נשענים על איזה ראיון שלו בפודים לפני כמעט שנה כדי להגיד הנה הוא התנצל ועשה במקום לעשות משהו אקטיבי ברגעים אלו.

לא יודע אם הוא צריך לעשות מסע''ת ושוב פעם לדבר ולהגיד אותו דבר אבל כן יכלו לשלוח אותו לפעילויות מסוימות (בדיוק כמו כל שחקן בקבוצה אגב, ראיתי תמונות של שימיץ' וסולטאני אז גם הוא יכול, כמובן ברגישות) ואפשר במשחקים שהוא פותח שכל הקבוצה תעלה עם חולצה מסוימת כמו שפיירו עשה לדוגמה.

https://www.one.co.il/Article/448354.html

Screenshot-2024-07-21-123300.png

1702023.jpg

IMG-20231217-WA0050.jpg

Screenshot-2024-07-21-124816.png

2024-07-21-11-30-03-691209.jpg

מה עוד יספק אותך שהוא יעשה?
שהוא יתגייר? שינסה לשכנע אותך מסיבת עיתונאים כל יום ב7 בבוקר שהוא לא מחבל, שיתנצל שהוא מדבר ערבית?
אחרי שתגבש תשובה מה הוא עוד צריך לעשות כדי שתסלח לו אשמח לדעת איך הוא פגע לך ברגשות חוץ מלהיות ערבי

חזיזוש אמר:
KevinDurant אמר:

https://www.one.co.il/Article/448354.html

Screenshot-2024-07-21-123300.png

1702023.jpg

IMG-20231217-WA0050.jpg

Screenshot-2024-07-21-124816.png

2024-07-21-11-30-03-691209.jpg

מה עוד יספק אותך שהוא יעשה?
שהוא יתגייר? שינסה לשכנע אותך מסיבת עיתונאים כל יום ב7 בבוקר שהוא לא מחבל, שיתנצל שהוא מדבר ערבית?
אחרי שתגבש תשובה מה הוא עוד צריך לעשות כדי שתסלח לו אשמח לדעת איך הוא פגע לך ברגשות חוץ מלהיות ערבי
הבעיה המרכזית שהוא לא הכה בברזל בעודו חם... היה צריך להוציא את הגינוי מיידית ולא בדרך אגב
לדעתי לבוא ולהתנצל בפני מי שרלוונטי להתנצל בפניהם ולערוך שיחת הבהרה כנה עם נציגי העמותה והארגונים זה מה שיכול לפחות להרגיע את הלהבות כלפיו
אני חושב שאם הוא מצידו יביע התנצלות כנה בפני הגורמים הרלוונטיים והקהל מצידו לא יתעסק בו (לא לעודד ולא למחות) זה המצב האידיאלי

MH13 TILL I DIE אמר:
הבעיה המרכזית שהוא לא הכה בברזל בעודו חם... היה צריך להוציא את הגינוי מיידית ולא בדרך אגב
לדעתי לבוא ולהתנצל בפני מי שרלוונטי להתנצל בפניהם ולערוך שיחת הבהרה כנה עם נציגי העמותה והארגונים זה מה שיכול לפחות להרגיע את הלהבות כלפיו
אני חושב שאם הוא מצידו יביע התנצלות כנה בפני הגורמים הרלוונטיים והקהל מצידו לא יתעסק בו (לא לעודד ולא למחות) זה המצב האידיאלי

זה לא יאומן. מה לא מצליח להיכנס??? תסתכל טוב -

1702023.jpg

תסתכל טוב עם העיניים שלך. הוא פרסם את הסטורי הזה שעה אחרי השיתוף שלה.

תעבור שוב על מה נשלח פה, עם העיניים, תסתכל. הבנאדם ה-ת-נ-צ-ל (על כלום), כבר 5 פעמים באופן פומבי. אתה לא רואה???????

עזוב.
עד שהוא לא ירוץ מסביב למגרש עם דגל ישראל וישיר "שישרף לי הכפר" הם לא יתרצו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה