• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דילאן בטובינסיקה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
Nadav אמר:
בלם טוב חבל שנהנה ממנו רק העונה.

יש לנו אופציה עליו והיא תמומש. אין שאלה בכלל

אפוק כבר הסביר בפורום הקודם ורב על זה עם חצי פורום - האופציה היא בין המועדונים, השחקן עצמו לא מחוייב לזה.
אם הוא ימשיך להראות את היכולת הזו, יהיו לו הצעות גבוהות בעונה הבאה, והוא לא ישאר כאן לצערי.
לפחות נהנה ממנו העונה.

gargy אמר:
Judokan אמר:
Nadav אמר:

אפוק כבר הסביר בפורום הקודם ורב על זה עם חצי פורום - האופציה היא בין המועדונים, השחקן עצמו לא מחוייב לזה.
אם הוא ימשיך להראות את היכולת הזו, יהיו לו הצעות גבוהות בעונה הבאה, והוא לא ישאר כאן לצערי.
לפחות נהנה ממנו העונה.

א. כן, ככה אופציה עובדת, היא בין המועדונים.
אבל זה שם אותנו במצב שלקבוצה שלו אין סיי בנוגע למכירה אלינו, ובתקופת האופציה היא לא יכולה לנסות למכור לקבוצה אחרת.

ואני לא רואה שום סיבה שלא נוכל לסגור איתו את התנאים כדי שיחתום פה. לנו יהיה היתרון של קבוצה שהוא מכיר וגם נמצאת במפעלים האירופיים - ובסוף מכבי משלמת יחסית יפה ברמה אירופית.
לא רואה אותו מקבל פתאום הצעות מהליגות הבכירות וכאלה, אם הוא לא קיבל עד היום כששיחק בליגות עם יותר חשיפה.

ב. לא יודע אם עשו את זה פה - אבל לא פעם כשסוגרים עם קבוצה אופציית רכישה, מכניסים גם אופציית הארכת חוזה אוטומטית עם השחקן בדיוק כדי להתמודד עם סיכונים כמו שתיארתם.

להיכנס לנעליים גדולות כמו של פלאניץ זה מדהים. כל הכבוד לו

מפלץ בהגנה.
משחק עם כל כך הרבה שקט ובטחון, ומנהיג את ההגנה למרות שרק הגיע לא מזמן.
הציוות עם שון מושלם.

מצחיק שסק לכאורה היה אמור להיות הבכיר יותר ובינתיים לדעתי לא מרשים בכלל בטח שלעומת דילן

בינתיים עושה רושם של שחקן מרגש +++
בהחלט שיחוק איתו

Shocking4U אמר:
מצחיק שסק לכאורה היה אמור להיות הבכיר יותר ובינתיים לדעתי לא מרשים בכלל בטח שלעומת דילן

אני בכלל לא בטוח שסק היה אמור להיות הבכיר.
אף אחד במועדון לא אמר מעולם דבר כזה.
ואם תיזכר, את דילן החתימו הראשון, כשסק עוד היה בהמתנה לראות שעלי באמת מקבל תושבות. תמיד במקרה כזה משהו יכול להשתבש ברגע האחרון (עיצומים במשרד הפנים למשל..), והשחקן שמקומו הובטח זה דילן, לא סק.
את השם של סק פימפמו איזה יומיים, וכולם עקבו אחריו וראו סרטונים ואמרו שזה הבלם ושיש לו נתונים להיות כאן בלם ראשון.
על דילן לא שמעו מילה עד שהוא כבר היה כאן באמצע הבדיקות הרפואיות.
בגלל זה לכולם זה השתמע שסק הוא הבכיר, ודילן מגיע לספסל. אבל זה לא אומר שזה מה שתוכנן במועדון.

עוד מוקדם להגיד שהוא יותר טוב מפלאניץ' אבל מה שכן הוא הרבה יותר אחראי ממנו

פלאניץ' היה קצת יותר מהיר.
מעבר לזה, דילן שווה לו ואף עולה עליו. (בגלל המיקום והאחריות, פלאניץ' היה עושה חורים)

gargy אמר:
Judokan אמר:
Nadav אמר:

לפחות נהנה ממנו העונה.

רק שההסבר היה לא מדויק.
ברוב העיסקאות בהן יש אופציה, השחקן חותם מראש על חוזה ארוך טווח שנכנס לתוקף אם וכאשר האופציה ממומשת.
יש הרבה עיסקאות בהן זה בדיוק מה שקרה - החל מהמעבר המקורי של אמבפה ממונקו, טונאלי למילאן, אדאמה לברצלונה (שלא מומשה) וכו'.
זה כמובן לא תמיד המצב, אבל זו אכן טעות מצידנו אם לא סגרנו את הנושא הזה מולו מראש.

הייתי מממש עליו את האופציה היום. איזה שחקן איכותי, וואו.
כל פעולה מחושבת ובצבע

Judokan אמר:
כל פעולה מחושבת ובצבע

הפחד שלי שעושים לנו עליו קרים פריי. אין שום סיבה שכבר אתמול האופציה לא תמומש.

לא רוצה לנחס, אבל אם הוא ממשיך ככה זה בלם ברמת טישיירה.
שיממשו עליו את האופציה הוא סך הכול בן 26.

בירקי אמר:
Judokan אמר:
כל פעולה מחושבת ובצבע

הפחד שלי שעושים לנו עליו קרים פריי. אין שום סיבה שכבר אתמול האופציה לא תמומש.

מי עושה קרים פריי? לפריי הייתה אופציה שלא הייתה שום סיבה לשלם וטוב שלא שילמו. דילן הוכיח בזמן קצר שהוא שווה כל שקל.

בלי קשר הסיבה היחידה שהאופציה לא מומשה זה כי הנהלת מכבי חיפה מלכת הראש הקטן ובחיים לא תפעל לתכנן את העונות הבאות בחוכמה תוך כדי עונה.

השאלה אם דילן ירצה להמשיך פה גם מעבר לעונה הנוכחית.
ההחלטה היא קודם כל בידיים שלו.

טוב כבר אפשר להתחיל לשפוט את השחקן

בול פגיעה. שחקן מדהים. אינטלגנט ברמות. נקווה שתהיה לנו אפשרות להשאיר אותו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה