• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דילאן בטובינסיקה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
לא אופתע אם יעשו איתו פריי ולא יממשו
גם קורנו אין לי מושג מה קורה שם

בכנות שאני לא מצליח לראות שיקול אחד שיצדיק לא לממש את האופציה. למעט סירוב שלו להישאר

Judokan אמר:
Apoc אמר:

בכנות שאני לא מצליח לראות שיקול אחד שיצדיק לא לממש את האופציה. למעט סירוב שלו להישאר

או סירוב שלו להישאר מטעמים כלכליים/מקצועיים/אחר או הסכום הגדול של הסעיף רכישה שהוסכם. זה יכול להיות אפילו יותר גדול ממה שפרסמו שזה.

קשה לתת אמון בתנאים של שחקנים שחותמים פה שמתפרסמים בתקשורת. שוב, כנ"ל קורנו.

Judokan אמר:
Apoc אמר:

מכבי חיפה. זה השיקול.

Judokan אמר:
Apoc אמר:

״במחיר הזה אפשר להביא בלם ברמה יותר גבוהה״

ואז יביאו בלם בהעברה חופשית

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
Apoc אמר:

״במחיר הזה אפשר להביא בלם ברמה יותר גבוהה״

ואז יביאו בלם בהעברה חופשית

לא מאמין לזה. זה שחקן שהוא קונצנזוס מוחלט, מקצועית וחברתית. אף אחד לא טיפש מספיק לקבל החלטה כזו.

ומילא נגיד שזה שחר, לא רואה איך זה עובר אצל אלברמן ובכר.

אני לא מסכים שהוא כזה קונצנזוס. למשל אני לא בטוח שצריך גם אותו וגם את סק בעונה הבאה. על סק הם כבר הוציאו כסף ורכשו אותו ויכול להיות שבעונה הבאה יחליטו שרוצים לפנות משבצת של זר לתפקיד אחר

Shocking4U אמר:
אני לא מסכים שהוא כזה קונצנזוס. למשל אני לא בטוח שצריך גם אותו וגם את סק בעונה הבאה. על סק הם כבר הוציאו כסף ורכשו אותו ויכול להיות שבעונה הבאה יחליטו שרוצים לפנות משבצת של זר לתפקיד אחר

ברור שהוא קונצנזוס. אם הוא וסק כשירים לגמרי למשחק, בכר יילך עם דילן ב10 מ10 מקרים, וכולם יצדיקו את זה כמהלך נכון. הוא גם מתאים הרבה הרבה יותר לסגנון שלנו.
זה קונצנזוס כמו שכתוב בספר. תראה לי בן אדם שיגיד שלא צריך לממש את האופציה על דילן

אני על בסיס כושר נוכחי הולך עם סק אבל עם דילן לצידו וגולדברג בחוץ

שאלתי את זה בעבר בפורום וענו לי: לעולם מכבי חיפה לא מימשה סעיף רכישה של שחקן שהיה מושאל אליה

onn אמר:
שאלתי את זה בעבר בפורום וענו לי: לעולם מכבי חיפה לא מימשה סעיף רכישה של שחקן שהיה מושאל אליה

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=375733

סתם סתם. אני מקווה שיממשו ולא יתחילו לעשות מו״מ ופערים.

כמה השאלות עם אופציה כבר היו פה? אני זוכר מעט מאוד.

פריי, צעירי, סוף ועכשיו דילן.

לפני דילן אף שחקן לא היה שווה את מימוש האופציה שלו (אולי רק פריי, אבל במקרה שלו הוא בעצמו לא רצה להמשיך).
כמו שכתבתי, אם לא ממשמים עליו את האופציה זה מחדל ענק

אופציה של 1.2 מיליון יורו לא ברור למה מחכים. הוא נותן עונה אדירה גם באירופה והוא רק בן 26, למה תמיד צריך לחכות עד הרגע האחרון?

Jerry אמר:
אופציה של 1.2 מיליון יורו לא ברור למה מחכים. הוא נותן עונה אדירה גם באירופה והוא רק בן 26, למה תמיד צריך לחכות עד הרגע האחרון?
דווקא במקרה הזה אני יכול להבין את ההמתנה, אפשר לחכות ולראות עוד קצת לגביו

איזה מידע עוד נקבל לגביו שלא ידוע עכשיו?

אם למשל הוא נפצע שוב פעם ויסתבר שהוא מאוד פציע?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה