Judokan
פסל מחוץ לאיצטדיון
Apoc אמר:לא אופתע אם יעשו איתו פריי ולא יממשו
גם קורנו אין לי מושג מה קורה שם
בכנות שאני לא מצליח לראות שיקול אחד שיצדיק לא לממש את האופציה. למעט סירוב שלו להישאר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:לא אופתע אם יעשו איתו פריי ולא יממשו
Judokan אמר:Apoc אמר:לא אופתע אם יעשו איתו פריי ולא יממשו
בכנות שאני לא מצליח לראות שיקול אחד שיצדיק לא לממש את האופציה. למעט סירוב שלו להישאר
Judokan אמר:Apoc אמר:לא אופתע אם יעשו איתו פריי ולא יממשו
״במחיר הזה אפשר להביא בלם ברמה יותר גבוהה״Judokan אמר:Apoc אמר:לא אופתע אם יעשו איתו פריי ולא יממשו
Shocking4U אמר:״במחיר הזה אפשר להביא בלם ברמה יותר גבוהה״Judokan אמר:Apoc אמר:לא אופתע אם יעשו איתו פריי ולא יממשו
ואז יביאו בלם בהעברה חופשית
Shocking4U אמר:אני לא מסכים שהוא כזה קונצנזוס. למשל אני לא בטוח שצריך גם אותו וגם את סק בעונה הבאה. על סק הם כבר הוציאו כסף ורכשו אותו ויכול להיות שבעונה הבאה יחליטו שרוצים לפנות משבצת של זר לתפקיד אחר
onn אמר:שאלתי את זה בעבר בפורום וענו לי: לעולם מכבי חיפה לא מימשה סעיף רכישה של שחקן שהיה מושאל אליה
דווקא במקרה הזה אני יכול להבין את ההמתנה, אפשר לחכות ולראות עוד קצת לגביוJerry אמר:אופציה של 1.2 מיליון יורו לא ברור למה מחכים. הוא נותן עונה אדירה גם באירופה והוא רק בן 26, למה תמיד צריך לחכות עד הרגע האחרון?