• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דיבורים והרכבים משוערים לקראת אולימפיאקוס ברביעי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני גם הייתי הולך על רוקאביצה במשחק כזה ולא על דוד

אגב ה3-5-2 המשוער יכול בקלות להשתנות תוך כדי משחק ל4-3-3 כמו שדוד כתב בהודעה מעלי ואני לא אתפלא אם נראה משחקים עם זה תוך כדי המשחק.

מצטרף לדוראנט ושוקינג.
4-3-3 הרגיל שלנו עם ניקיטה בשפיץ זה הכי טוב ומתאים כרגע למשחק הזה.

בינתיים בכל מקום מדווחים על הרכבים שונים. נשמע שכל הכתבים מנחשים כמיטב יכולתם, וזה טוב.
זה אומר שגם אולימפיאקוס לא תדע לנחש מראש מה אנחנו עושים. זה יכול להיות שלושה בלמים באותה מידה שיכול להיות שנעלה עם הקישור המחוזק באמצע שעלה מול באר שבע

האמת אני לא מבין את כל הדיבורים על זה שצריך להפתיע את היוונים. עדיף מבחינתי לשחק את הכדורגל שלנו עם התאמות כמובן ליריבה מאשר להתחכם יתר על המידה ובסוף לשלם על זה בטח כשהמשחק בבית וזה ההזדמנות הכי טובה להוציא מולם תוצאה טובה. לעלות פתאום עם מערך שלא נוסה באף משחק רציני אלא רק באימונים רק כדי להפתיע אותם זה סיכון לא משתלם בעיניי.

Shocking4U אמר:
האמת אני לא מבין את כל הדיבורים על זה שצריך להפתיע את היוונים. עדיף מבחינתי לשחק את הכדורגל שלנו עם התאמות כמובן ליריבה מאשר להתחכם יתר על המידה ובסוף לשלם על זה בטח כשהמשחק בבית וזה ההזדמנות הכי טובה להוציא מולם תוצאה טובה. לעלות פתאום עם מערך שלא נוסה באף משחק רציני אלא רק באימונים רק כדי להפתיע אותם זה סיכון לא משתלם בעיניי.

הם קבוצה עם יתרון איכות משמעותי עליך. במשחק הרגיל שלנו יש להם יתרון מובהק -
אתה לא יכול ללחוץ אותם כמו שאתה לוחץ קבוצה בליגה עם רק נטע\מוחמד ואבו פאני ושרי לפניהם. אתה מאבד את יתרון האחד על אחד של שחקנים כמו שרי ואצילי. אז אתה חייב למצוא דרכים להפתיע טקטית.

זה לא מקרי, למשל, שהתוצאות הטובות שלנו באירופה בעונה שעברה הושגו במשחקים שחרגנו מהשבלונה (התיקו עם פיינורד במערך 4 קשרים שלחץ וחיפה באופן מרשים, למרות שבכר שיחק איתו רק פעם אחת לפני כן; והניצחון על סלביה פראג במשחק הראשון שבו גולדברג שיחק אחד מצד בלמים אצלנו ומערך א-סימטרי מקדימה)

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

הם קבוצה עם יתרון איכות משמעותי עליך. במשחק הרגיל שלנו יש להם יתרון מובהק -
אתה לא יכול ללחוץ אותם כמו שאתה לוחץ קבוצה בליגה עם רק נטע\מוחמד ואבו פאני ושרי לפניהם. אתה מאבד את יתרון האחד על אחד של שחקנים כמו שרי ואצילי. אז אתה חייב למצוא דרכים להפתיע טקטית.

זה לא מקרי, למשל, שהתוצאות הטובות שלנו באירופה בעונה שעברה הושגו במשחקים שחרגנו מהשבלונה (התיקו עם פיינורד במערך 4 קשרים שלחץ וחיפה באופן מרשים, למרות שבכר שיחק איתו רק פעם אחת לפני כן; והניצחון על סלביה פראג במשחק הראשון שבו גולדברג שיחק אחד מצד בלמים אצלנו ומערך א-סימטרי מקדימה)
אני מסכים עם החלקים לגבי התוצאות באירופה אבל ההסתכלות שלי על זה שונה משלך. אני חושב שדווקא במשחקים האלה שבהם העזנו ושיחקנו את הכדורגל שלנו הבאנו יכולת טובה ויכולנו להוציא יותר לעונת אוניון בחוץ שבאנו להתבטל וקיבלנו בראש. לעלות במערך שלא תירגלת באף משחק רציני עם שחקנים חדשים בקבוצה במעמד כזה חשוב זה סיכון לדעתי. הייתי מעדיף בהרבה שישחקו במערך שהקבוצה מורגלת אליו עם התאמות טקטיות לאולימפיאקוס. אם נפתח עם 3 בלמים אני רואה אותנו מהר מאוד עוברים לקו של 4 וסתם רודפים אחרי המשחק.

Shocking4U אמר:

הבעיה אצל בכר זה שזה לא מערך שהוא לא ניסה. 3 בלמים וחזיזה על כל האגף. הוא ניסה כמה פעמים ותמיד זה היה כישלון.
רק שבכר משום מה נוטה "לשכוח" שהניסיונות האלו תמיד נכשלו.

משהו קורה עם אבו פאני, המעמד שלו נפגע .
קצת מוזר שהוא לא בהרכב .
יש לי תחושה שהוא מתוסכל שלא קיבל הצעה עדיין והוא לא מחויב ונותן את כולו לקבוצה .
זו הסיבה גם לדעתי שנכנס כ"כ רגע נגד ב"ש .

Daniel123 אמר:
משהו קורה עם אבו פאני, המעמד שלו נפגע .
קצת מוזר שהוא לא בהרכב .
יש לי תחושה שהוא מתוסכל שלא קיבל הצעה עדיין והוא לא מחויב ונותן את כולו לקבוצה .
זו הסיבה גם לדעתי שנכנס כ"כ רגע נגד ב"ש .

ככה זה נראה, נקווה שיתעשת על עצמו

אבו פאני מרגיש לי פצוע, כבר לא נייד ולא נכנס לתאקלים, תמיד תופס את הברכיים אחרי כל ספרינט, משהו לא טוב קורה שם

בחלק הקדמי תורגלו פעם אחת צ'ירון שרי, דולב חזיזה ופרנזי פיירו ופעם שנייה דין דוד היה זה שתורגל לצד פיירו וחזיזה.

ם בקישור בכר ניסה מספר אופציות. פעם אחת את נטע לביא, אבו פאני ועלי מוחמד ופעם אחרת את עלי כקשר 6, מוחמד אבו פאני ושרי. הדבר היחיד שנראה בטוח היא החוליה האחורית, שכוללת את דניאל סונדגרן, פלאניץ', שון גולדברג ופייר קורנו.

ONE

בהנחה ואצילי פצוע שרי יכול להיות מתורגל גם ככנף
הלוואי ונראה את השלישיה הראשונה

לדעתי אוי ואבוי אם יפתחו עם מאוויס. הייתי פותח עם פיירו ודינדה.

לא מחסידיו הגדולים של נטע אבל אני לגמרי מבין את ההתלבטות של ברק בינו לבין פאני. נטע משחרר את עלי ונותן לו לשחק בעמדה שהוא הכי טוב בה, לא יודע אם אנחנו צריכים לפתוח עכשיו בחוץ עם קישור של עלי, פאני ושרי. לדעתי די יומרני.

הפחד הגדול שלי זה שנחטוף שער מהיר מאוד כמו בהרבה משחקים במעמדים האלה ואז אפשר לזרוק את כל ההכנה ותוכנית המשחק לפח כי נצטרך לרדוף אחריהם. צריך להגיע למצב שבו מגיעים לדקה 25/30 בלי לספוג והם כבר מתחילים להיות בלחץ

GKagelmacher אמר:
לדעתי אוי ואבוי אם יפתחו עם מאוויס. הייתי פותח עם פיירו ודינדה.

לא ראיתי שום דיבור על צ'יבוטה חוץ מקונספירציות של אוהדים
המקסימום זה שבכר שורף אותו כי הוא לא משקיע מספיק. רכש של מיליון יורו כן?

*
הם קנו את ליידנר :|

חזרה
למעלה