• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דיבורים ומחשבות על העונשים בבית הדין ע״ש אמנון סטרשנוב

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Shocking4U

מנהל הבורד
איש צוות
אחרי המהומה בסיום המשחק מול ב״ש, מכבי יוצאת לקרב משפטי שיכול להכריע גם את העונה במידה ויורחקו לנו שחקנים ויופחתו לקבוצה נקודות. כל הדיבורים לקראת הדיון ועל העונשים הצפויים מבקש לשרשר פה.

זערורה מסכן יקבל את כל העונש ויחגגו עליו
סק 2 משחקים
חזיזה גם יקבל אחד

מי שדרך על זערורה יקבל 2 או 1 ולא יהיה להם מעבר

אם חזיזה מקבל שישרפו את בית הדין עם הדיינים עצמם.
חזיזה קיבל וואחד אגרוף משאפי על כלום.
סק לדעתי סיים את העונה למרות מה שעבר שם.

אחרי שבאר שבע ניצחה אתמול היא חזרה ל-plan b במטרה לשבש לנו את סוף העונה. זו קבוצה שיש לה שני כפתורים - אחד זה בואו נשחק כדורגל והשני זה בואו נלך נעשנ פרובוקציות (מכות, התחזויות ושאר הדברים).

כל הפחתת נקודות היא שליחת יד של בית הדין על טהרת הכדורגל וניסיון להכריע את האליפות באמצעים לא כשרים. כל ניסיון כל זה צריך להיפגש בתגובה חדה בוטה ובלתי מתפשרת מצד המועדון והאוהדים. לא ניתן שיקחו לנו את האליפות דרך שופטי ההתאחדות.

בטוח תהיה ענישה ל3 שחקנים (רק זערורה מאצלנו) כשמנסים לתפור לסק עונש על תנאי כמו ספורי בעונה שעברה
ההתאחדות דוחפת לעונש הפחתת נקודות ביחד עם הפחתת נקודות נוספת על תנאי למקרה של התפרעות חוזרת
לא להאמין

בתכלס מכל הניפוח של האירוע הזה שמנסים לעשות ולצייר אותו כאיזה קטטה המונית, מכל הסרטונים שיצאו עד עכשיו זו התמונה:
סק ומוחמד בכלל רבו עם הקהל ולא היו חלק מההמולה.

מהצד שלנו רואים רק את זערורה ומהצד שלהם אפשר למצוא קייס לשאפי, פאון, אליאס וספורי.

הדו"ח של ריינשרייבר אומר הכל.
חבל רק על סק שנאלץ להסתדר בלעדיו עד תום העונה.
כל השאר יכולים להיות רגועים כי הם לא יורחקו ( למעט זערורה גם לא בצדק ).

לא הבנתי מהדו״ח הזה, לפחות מה שפרסמו באתר ס.5, במה בדיוק מאשימים את סק.
״ באותם רגעים ששרקתי לסיום המשחק, הקתבצו סביבי שחקנים משתי הקבוצות ובהם עבדולאיי סק, מיגל ויטור ויוג'ין אנסה אשר החלו לדחוף אחד את השני ללא הבחנה. שחקנים נוספים הצטרפו, כאשר חלקם מנסים למנוע את התגרה״.

במה סק מואשם כאן לעומת ויטור ואנסה וה״שחקנים הנוספים״ שלא?

gargy אמר:
״ באותם רגעים ששרקתי לסיום המשחק, הקתבצו סביבי שחקנים משתי הקבוצות ובהם עבדולאיי סק, מיגל ויטור ויוג'ין אנסה אשר החלו לדחוף אחד את השני ללא הבחנה. שחקנים נוספים הצטרפו, כאשר חלקם מנסים למנוע את התגרה״.

על סק זה יהיה בעיקר בגלל האצבע המשולשת והעימות עם הקהל המטונף שלהם.

מקווה שלא ישלחו את דודו לבית הדין לייצג את הנאשמים

Daniel123 אמר:
gargy אמר:

על סק זה יהיה בעיקר בגלל האצבע המשולשת והעימות עם הקהל המטונף שלהם.

סק זה בעיקר כי הם מחפשים שעיר לעזאזל, ואותו התקשורת סימנה אתמול.

ToniKroos אמר:
מקווה שלא ישלחו את דודו לבית הדין לייצג את הנאשמים

פעם בחיים שיביאו איזה עו״ד באמת תותח, כמו המורן הזה של הגרמנים.

דוח השיפוט לא רלוונטי מה שרלוונטי זה הקלטות שיש לניר רשף מה שלא הראו לנו בטלוויזיה
בכל מקרה כמו שאמרתי לכם מאתמול בהתאחדות חמים על הפחתת נקודות ועכשיו גם ONE אומרים את זה
אני מהמר על הרחקות של שאפי, פאון וזערורה עד סוף העונה, הרחקה למשחק אחד+תנאי כבד לסק והפחתת נקודות לשתי הקבוצות

Jerry אמר:
דוח השיפוט לא רלוונטי מה שרלוונטי זה הקלטות שיש לניר רשף מה שלא הראו לנו בטלוויזיה
בכל מקרה כמו שאמרתי לכם מאתמול בהתאחדות חמים על הפחתת נקודות ועכשיו גם ONE אומרים את זה
אני מהמר על הרחקות של שאפי, פאון וזערורה עד סוף העונה, הרחקה למשחק אחד+תנאי כבד לסק והפחתת נקודות לשתי הקבוצות

לא תהיה הפחתת נקודות, מספיק לרשום שטויות.

Daniel123 אמר:
Jerry אמר:

רוצה להתערב על זה? אני לא סתם חופר על זה, צריך לעשות רעש מעכשיו כי העונש יהיה בחמישי כנראה וזה הכיוון

Jerry אמר:
Daniel123 אמר:
Jerry אמר:

רוצה להתערב על זה? אני לא סתם חופר על זה, צריך לעשות רעש מעכשיו כי העונש יהיה בחמישי כנראה וזה הכיוון

הפחתת נקודות בשלב כזה של העונה תפגע בסופרטיביות ועל זה אף אחד לא יעבור בשקט.
לדיינים לא יהיה את האומץ לעשות את זה.
אולי על תנאי או לעונה הבאה.
תחשוב בהיגיון.

Jerry אמר:
Daniel123 אמר:
Jerry אמר:

מידיעה?

Daniel123 אמר:
Jerry אמר:
Daniel123 אמר:

הפחתת נקודות בשלב כזה של העונה תפגע בסופרטיביות ועל זה אף אחד לא יעבור בשקט.
לדיינים לא יהיה את האומץ לעשות את זה.
אולי על תנאי או לעונה הבאה.
תחשוב בהיגיון.
עשו על זה רעש כאילו הייתה מלחמה על הדשא, הם חייבים לתת עונש גדול ואין שחקנים להאשים חוץ משאפי וזערורה, סק ופאון יקבלו עונש מינימלי. הם הולכים לכיוון של ענישה קולקטיבית נגד הקבוצות בטח אחרי העונש של בית"ר. אני אומר לכם את זה מאתמול כי אני מכיר את הנפשות הפועלות ומהרגע ששמעתי ששינו והמקורבים שלו דוחפים לעונש כזה אז ידעתי שלשם זה הולך, בהמשך היום אתה תראה את התקשורת (במיוחד ONE) דוחפים את הרעיון בלי הפסקה

Smurk אמר:
Jerry אמר:
Daniel123 אמר:
מידיעה?
מידיעה שזאת ההמלצה של ההתאחדות כן, ביום חמישי אמור להיות דיון, אולי זה ידחה אם יבקשו עוד זמן לאסוף ראיות למרות שאין סיבה שזה יקרה כי הטלוויזיה קלטה הכל והעבירה להם את החומר בבוקר

חזרה
למעלה