אחרי המהומה בסיום המשחק מול ב״ש, מכבי יוצאת לקרב משפטי שיכול להכריע גם את העונה במידה ויורחקו לנו שחקנים ויופחתו לקבוצה נקודות. כל הדיבורים לקראת הדיון ועל העונשים הצפויים מבקש לשרשר פה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
gargy אמר:לא הבנתי מהדו״ח הזה, לפחות מה שפרסמו באתר ס.5, במה בדיוק מאשימים את סק.
״ באותם רגעים ששרקתי לסיום המשחק, הקתבצו סביבי שחקנים משתי הקבוצות ובהם עבדולאיי סק, מיגל ויטור ויוג'ין אנסה אשר החלו לדחוף אחד את השני ללא הבחנה. שחקנים נוספים הצטרפו, כאשר חלקם מנסים למנוע את התגרה״.
במה סק מואשם כאן לעומת ויטור ואנסה וה״שחקנים הנוספים״ שלא?
Daniel123 אמר:gargy אמר:לא הבנתי מהדו״ח הזה, לפחות מה שפרסמו באתר ס.5, במה בדיוק מאשימים את סק.
״ באותם רגעים ששרקתי לסיום המשחק, הקתבצו סביבי שחקנים משתי הקבוצות ובהם עבדולאיי סק, מיגל ויטור ויוג'ין אנסה אשר החלו לדחוף אחד את השני ללא הבחנה. שחקנים נוספים הצטרפו, כאשר חלקם מנסים למנוע את התגרה״.
במה סק מואשם כאן לעומת ויטור ואנסה וה״שחקנים הנוספים״ שלא?
על סק זה יהיה בעיקר בגלל האצבע המשולשת והעימות עם הקהל המטונף שלהם.
ToniKroos אמר:מקווה שלא ישלחו את דודו לבית הדין לייצג את הנאשמים
Jerry אמר:דוח השיפוט לא רלוונטי מה שרלוונטי זה הקלטות שיש לניר רשף מה שלא הראו לנו בטלוויזיה
בכל מקרה כמו שאמרתי לכם מאתמול בהתאחדות חמים על הפחתת נקודות ועכשיו גם ONE אומרים את זה
אני מהמר על הרחקות של שאפי, פאון וזערורה עד סוף העונה, הרחקה למשחק אחד+תנאי כבד לסק והפחתת נקודות לשתי הקבוצות
רוצה להתערב על זה? אני לא סתם חופר על זה, צריך לעשות רעש מעכשיו כי העונש יהיה בחמישי כנראה וזה הכיווןDaniel123 אמר:Jerry אמר:דוח השיפוט לא רלוונטי מה שרלוונטי זה הקלטות שיש לניר רשף מה שלא הראו לנו בטלוויזיה
בכל מקרה כמו שאמרתי לכם מאתמול בהתאחדות חמים על הפחתת נקודות ועכשיו גם ONE אומרים את זה
אני מהמר על הרחקות של שאפי, פאון וזערורה עד סוף העונה, הרחקה למשחק אחד+תנאי כבד לסק והפחתת נקודות לשתי הקבוצות
לא תהיה הפחתת נקודות, מספיק לרשום שטויות.
Jerry אמר:רוצה להתערב על זה? אני לא סתם חופר על זה, צריך לעשות רעש מעכשיו כי העונש יהיה בחמישי כנראה וזה הכיווןDaniel123 אמר:Jerry אמר:דוח השיפוט לא רלוונטי מה שרלוונטי זה הקלטות שיש לניר רשף מה שלא הראו לנו בטלוויזיה
מידיעה?Jerry אמר:רוצה להתערב על זה? אני לא סתם חופר על זה, צריך לעשות רעש מעכשיו כי העונש יהיה בחמישי כנראה וזה הכיווןDaniel123 אמר:Jerry אמר:דוח השיפוט לא רלוונטי מה שרלוונטי זה הקלטות שיש לניר רשף מה שלא הראו לנו בטלוויזיה
עשו על זה רעש כאילו הייתה מלחמה על הדשא, הם חייבים לתת עונש גדול ואין שחקנים להאשים חוץ משאפי וזערורה, סק ופאון יקבלו עונש מינימלי. הם הולכים לכיוון של ענישה קולקטיבית נגד הקבוצות בטח אחרי העונש של בית"ר. אני אומר לכם את זה מאתמול כי אני מכיר את הנפשות הפועלות ומהרגע ששמעתי ששינו והמקורבים שלו דוחפים לעונש כזה אז ידעתי שלשם זה הולך, בהמשך היום אתה תראה את התקשורת (במיוחד ONE) דוחפים את הרעיון בלי הפסקהDaniel123 אמר:Jerry אמר:רוצה להתערב על זה? אני לא סתם חופר על זה, צריך לעשות רעש מעכשיו כי העונש יהיה בחמישי כנראה וזה הכיווןDaniel123 אמר:לא תהיה הפחתת נקודות, מספיק לרשום שטויות.
הפחתת נקודות בשלב כזה של העונה תפגע בסופרטיביות ועל זה אף אחד לא יעבור בשקט.
לדיינים לא יהיה את האומץ לעשות את זה.
אולי על תנאי או לעונה הבאה.
תחשוב בהיגיון.
מידיעה שזאת ההמלצה של ההתאחדות כן, ביום חמישי אמור להיות דיון, אולי זה ידחה אם יבקשו עוד זמן לאסוף ראיות למרות שאין סיבה שזה יקרה כי הטלוויזיה קלטה הכל והעבירה להם את החומר בבוקרSmurk אמר:מידיעה?Jerry אמר:רוצה להתערב על זה? אני לא סתם חופר על זה, צריך לעשות רעש מעכשיו כי העונש יהיה בחמישי כנראה וזה הכיווןDaniel123 אמר:לא תהיה הפחתת נקודות, מספיק לרשום שטויות.