• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דיבורים ומחשבות על העונשים בבית הדין ע״ש אמנון סטרשנוב

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
אגב, עוד דוגמה לשימוש המוגזם והקיצוני של ב"ש בתקשורת,
הם הוציאו הודעה וכתבות בכל האתרים על כך שכביכול שלופס, קלימלה וטיבי לא יהיו כשירים למשחק הקרוב שלהם ואין להם שחקני סגל.
כדי להפעיל לחץ על בית הדין שיסכים לערעור ולא ירחיק להם את ויטור ואנסה.
אחרי שזו כבר לא סכנה, היום בתקשורת באורח פלא כל השלושה כבר "התאמנו חלקית" ואמורים לקחת חלק במשחק מחרתיים נגד אשדוד.

לא שונה בהרבה ממה שאלונה ברקת עושה בעצמה מדי פעם עם האיומי סרק על זה שהיא "לוקחת צעד אחורה" וכו'.
מדובר במועדון של פוליטיקאים מהזן הנחות ביותר.
הנה עוד שקר שהפיצו לפני המתקת העונש: "אין להם גם שחקני נוער כי קבוצת הנוער נלחמת נגד הירידה"
כל הכתבים פימפמו את השקר הזה ולא טרחו לבדוק שהיורדות בליגה לנוער כבר נקבעו - הפועל ר"ג ובית"ר.....

נראה לי באר שבע מטפסת מהר בסולם השנואות שלי, ובקצב הזה עוד יתחילו לדגדג את ת"א אם הם ימשיכו ככה

מה שכן, הם מועדון קטן, ואני לא אתפלא אם הם יחזרו להיאבק עם הפועל חיפה על פלייאוף עליון בעתיד הלא רחוק, ואז יהיו שוב לא מעניינים..

DelPiero אמר:
נראה לי באר שבע מטפסת מהר בסולם השנואות שלי, ובקצב הזה עוד יתחילו לדגדג את ת"א אם הם ימשיכו ככה

מה שכן, הם מועדון קטן, ואני לא אתפלא אם הם יחזרו להיאבק עם הפועל חיפה על פלייאוף עליון בעתיד הלא רחוק, ואז יהיו שוב לא מעניינים..

גם אחרי מה שאנחנו עוברים עם ב"ש בשתי העונות האחרונות, הם לא יצליחו לגרום לי לשנוא אותם.
מדובר במועדון בינוני מאוד בליגת העל בסדר גודל של מכבי נתניה.
הפועל ת"א ובית"ר מועדונים יותר גדולים מבאר שבע, עם מסורת וקהל.

כל ההתנהגות של המועדון שלהם זה נובע נטו מרגשי נחיתות של " תספרו אותנו, תפסיקו לזלזל בנו".

תקראו את כל השרשור הזה. איזה אוהדים עלובים עם רגשי נחיתות יש להם.
ועוד הביאו שם תמונה "שמוכיחה" שאצילי דרך על לופס. פאתטיים.

https://twitter.com/shakedadani/status/1653339938220392448

Apoc אמר:
אגב, עוד דוגמה לשימוש המוגזם והקיצוני של ב"ש בתקשורת,
הם הוציאו הודעה וכתבות בכל האתרים על כך שכביכול שלופס, קלימלה וטיבי לא יהיו כשירים למשחק הקרוב שלהם ואין להם שחקני סגל.
כדי להפעיל לחץ על בית הדין שיסכים לערעור ולא ירחיק להם את ויטור ואנסה.
אחרי שזו כבר לא סכנה, היום בתקשורת באורח פלא כל השלושה כבר "התאמנו חלקית" ואמורים לקחת חלק במשחק מחרתיים נגד אשדוד.

לא שונה בהרבה ממה שאלונה ברקת עושה בעצמה מדי פעם עם האיומי סרק על זה שהיא "לוקחת צעד אחורה" וכו'.
מדובר במועדון של פוליטיקאים מהזן הנחות ביותר.
בדיוק באתי לכתוב על זה. מדובר בטינופות מהזן הנחות ביותר

לא רואה מצב שיורידו לנו ולב״ש מספר שונה של נקודות.
כן אפשרי שיורידו לנו אותו מספר נקודות, אנחנו נגיד תודה שלא הורדתם 10 נקודות, והם יערערו ויגיעו גם לבג״צ ולקאס ויאיימו שכל השחקנים שלהם יפרשו מהנבחרת, ובסוף יבטלו להם.

מכבי חיפה כמו מכבי חיפה - זערורה, סאן מנחם וינון אליהו זומנו לועדת משמעת פנימית עקב אירועי טרנר.
כל כך בוער להם להוציא הודעה כזאת לפני הדיון... אנחנו (שחקנים, קבוצה) אשמים, בואו תראו איך אנחנו מענישים ובית הדין יחמיר

מועדון של מפגרים אבל זה לא חדש, זה מגיע מהראש.
ברגע שהמועדון יצא מהיידים של קבוצת מאיר המצב יהיה הרבה יותר טוב.

Apoc אמר:
חזיזוש אמר:
לא יורידו נקודה
אף אחד לא מספיק חולה נפש כדי להוריד נקודות במאני טיים של מאבק אליפות על כאפות בין שחקנים אחרי משחק

זה כאוס שאף אחד לא רוצה

נקודות יירדו בוודאות
יכולים להוריד גם לעונה הבאה

מאיפה הוודאות שירדו נקודות?
על ״מכות״ (3 כאפות במצטבר) בין שחקנים ובלגן אחרי משחק?

אין סיכוי

חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
חזיזוש אמר:
לא יורידו נקודה
אף אחד לא מספיק חולה נפש כדי להוריד נקודות במאני טיים של מאבק אליפות על כאפות בין שחקנים אחרי משחק

זה כאוס שאף אחד לא רוצה

נקודות יירדו בוודאות

אין סיכוי

זה שהיו 3 כאפות בסה״כ זה לא מעניין אף אחד. את מי מעניינות העובדות, בחייך, איפה אתה חי?
מה שמעניין מבחינת בית הדין זה מה התקשורת שידרה שהיה, והיא שידרה שהיה פוגרום. על סמך זה יערך הדיון.
בגלל זה אין לי שום ספק שירדו נקודות. אנחנו נהיה חייבים להילחם בזה בכל דרך אפשרית, אבל גם ברור לי שמלבד ערעור פשוט לא נעשה כלום. באר שבע יהפכו את העולם.

gargy אמר:
חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
נקודות יירדו בוודאות

אין סיכוי

זה שהיו 3 כאפות בסה״כ זה לא מעניין אף אחד. את מי מעניינות העובדות, בחייך, איפה אתה חי?
מה שמעניין מבחינת בית הדין זה מה התקשורת שידרה שהיה, והיא שידרה שהיה פוגרום. על סמך זה יערך הדיון.
בגלל זה אין לי שום ספק שירדו נקודות. אנחנו נהיה חייבים להילחם בזה בכל דרך אפשרית, אבל גם ברור לי שמלבד ערעור פשוט לא נעשה כלום. באר שבע יהפכו את העולם.

בסדר אבל עמוק בפנים אתה יודע שלא יורידו נקודות נכון? כולנו יודעים שאין סיכוי כזה.
בפוטו פיניש של פלייאוף מאבק אליפות שני משחקים לסוף, ברור לך שאין אף אחד מספיק משוגע כדי להתאמץ לעשות צעד כזה כאוטי עם השלכות שאלוהים ישמור

חזיזוש אמר:
gargy אמר:
חזיזוש אמר:

אין סיכוי

בסדר אבל עמוק בפנים אתה יודע שלא יורידו נקודות נכון? כולנו יודעים שאין סיכוי כזה.
בפוטו פיניש של פלייאוף מאבק אליפות שני משחקים לסוף, ברור לך שאין אף אחד מספיק משוגע כדי להתאמץ לעשות צעד כזה כאוטי עם השלכות שאלוהים ישמור

אין לי שום ספק שיורידו נקודות.
אני כן נוטה להאמין שזה יהיה לעונה הבאה. (שזה חמור ומטורף לכשעצמו וגם בזה חייבים להילחם בכל האמצעים).

חזיזוש אמר:
gargy אמר:
חזיזוש אמר:

אין סיכוי

יורידו נקודות. הם טיפסו על העץ הזה ולא ירדו.

חזיזוש אמר:
gargy אמר:
חזיזוש אמר:

אין סיכוי

לא יודע מאיפה הביטחון הזה שלך
כאילו אתה לא חי פה ומכיר את בית הדין של ההתאחדות ומה שהוא מסוגל או לא מסוגל

יורידו נק', השאלה זה רק כמה. אם זה נקודה אחת או שתיים (ואותו דבר לב"ש) זה לא נורא ולא ישפיע על המירוץ.
אם יורידו יותר נק' או שיורידו לנו יותר מב"ש זו כבר תהיה סיבה רצינית לפוצץ הכל.

hezildo אמר:
יורידו נק', השאלה זה רק כמה. אם זה נקודה אחת או שתיים (ואותו דבר לב"ש) זה לא נורא ולא ישפיע על המירוץ.
למה שיורידו נקודות על דבר כזה?

SaTla אמר:
hezildo אמר:

אם היה כאן בית דין נורמלי, לא היו מורידים נקודות.
אבל בגלל שהתקשורת עשתה כאן הרבה רעש, כל מיני בכירים בהווה ולשעבר מיד דיברו על הורדת נק', אז זה מה שיהיה.
ככה זה עובד כאן, לא לפי היגיון אלא לפי רעש ואווירה בתקשורת.
אני רק אזכיר לך מה היה עם טישיירה, מיד אחרי המשחק ועוד לפני שהוא הגיע לדיון בבית הדין, בתקשורת ידעו להגיד במדויק
מה יהיה העונש שלו, ואיזו הפתעה - הם פגעו בול. זה נראה לך מקרי?

צריך רפורמה גם במערכת המשפט של ההתאחדות סמנופף

hezildo אמר:
SaTla אמר:
hezildo אמר:

אם היה כאן בית דין נורמלי, לא היו מורידים נקודות.
אבל בגלל שהתקשורת עשתה כאן הרבה רעש, כל מיני בכירים בהווה ולשעבר מיד דיברו על הורדת נק', אז זה מה שיהיה.
ככה זה עובד כאן, לא לפי היגיון אלא לפי רעש ואווירה בתקשורת.
אני רק אזכיר לך מה היה עם טישיירה, מיד אחרי המשחק ועוד לפני שהוא הגיע לדיון בבית הדין, בתקשורת ידעו להגיד במדויק
מה יהיה העונש שלו, ואיזו הפתעה - הם פגעו בול. זה נראה לך מקרי?

צריך רפורמה גם במערכת המשפט של ההתאחדות סמנופף
אחי השופט שטרסנוב עלה אחרי המקרה בתקשורת ואמר שאין ברירה אלא להוריד נקודות ואז יומיים אחרי זה ישב בפסק דין של ב״ש וביטל להם את ההרחקות כי ״ראוי שההחלטות יתבצעו על הדשא״. מדובר במערכת מושחתת לחלוטין. באיזה יקום שופט מתראיין על תיק מתנהל שעומד בפתחו? זה הזוי לגמרי. התקשורת לא צריכה אפילו לעבוד קשה לנחש מה העונשים כשהשופטים עולים מרצונם להתראיין ולספר מראש מה הם יחליטו.

למה צריך בכלל משפט אם השופט המכובד כבר יודע מה יהיה הפסק דין והעונש? יתכבד האדון ויחסוך מאיתנו את ההצגות שלו כאילו הולך להתנהל פה בכלל הליך הוגן.

קצת פרופורציות..
אתמול בדרבי של ארגנטינה, אחרי פנדל ושער ניצחון לריבר בתוספת הזמן, התפתחה מהומה בין שחקנים, אנשי ספסל ומי לא של שתי הקבוצות.
אחרי כמה מורחקים משני הצדדים ופינוי המהומה, לאחר כ 15 דקות שיחקו עוד 2 דקות והמשחק נגמר.
כמובן כותבים על המהומה, אבל אף אחד לא כותב שם לעצור את הליגה, להוריד נקודות וכל החרטבונה שהולכת פה..

כי שם אין תקשורת צמאה לדם ורייטינג שמקווה שימצאו עוד דרך להחזיר את הקבוצה האהובה שלהם למאבק האליפות דרך הפחתת נקודות

חזרה
למעלה