סק כנראה גמר את העונה עם העונש שיקבל.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אשכרה אם מפחיתים נקודות הצהבת יכולים לקחת אליפות. זאת תהיה האליפות עם הכתם הכי גדול שהיה פה אי פעם. אליפות בחסות בית דין
Shocking4U אמר:זה הרבה יותר גרוע
מהקיזוז. בקיזוז ידעת מה הולך להיות, פה הם משנים את כללי המשחק דקה לפני הסיום.
Shocking4U אמר:אשכרה אם מפחיתים נקודות הצהבת יכולים לקחת אליפות. זאת תהיה האליפות עם הכתם הכי גדול שהיה פה אי פעם. אליפות בחסות בית דין
כל מה שאני שומע בכל מקום זה שהם הולכים לנסות לעשות אפקט הרתעה גדול מאוד ולהוריד נקודות. בין אם זה העונה או בעונה הבאה. זה פשוט אסון ספורטיביDaniel123 אמר:Shocking4U אמר:זה הרבה יותר גרוע
לא יפחיתו נקודות, יהיה בלאגן גדול מאוד.
dsgreen4 אמר:Shocking4U אמר:אשכרה אם מפחיתים נקודות הצהבת יכולים לקחת אליפות. זאת תהיה האליפות עם הכתם הכי גדול שהיה פה אי פעם. אליפות בחסות בית דין
כתם רק עלינו שהפסדנו אליפות כמו לוזרים.
להפסיד לקטמון בטדי כמו שהפסדנו, לא לנצח את ריינה אפילו פעם אחת העונה (ואפילו לא להבקיע מולם, לדעתי הקבוצה היחידה שלא כבשנו מולה העונה).
והכי גרוע זה הגול של בריירו אתמול.
וזה הכל רק עלינו, מראש המערכת ועד אחרון השחקנים.
Shocking4U אמר:כל מה שאני שומע בכל מקום זה שהם הולכים לנסות לעשות אפקט הרתעה גדול מאוד ולהוריד נקודות. בין אם זה העונה או בעונה הבאה. זה פשוט אסון ספורטיביDaniel123 אמר:Shocking4U אמר:זה הרבה יותר גרוע
לא יפחיתו נקודות, יהיה בלאגן גדול מאוד.
Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:כל מה שאני שומע בכל מקום זה שהם הולכים לנסות לעשות אפקט הרתעה גדול מאוד ולהוריד נקודות. בין אם זה העונה או בעונה הבאה. זה פשוט אסון ספורטיביDaniel123 אמר:לא יפחיתו נקודות, יהיה בלאגן גדול מאוד.
בהחלט הגיוני לעונה הבאה, זה כן.
לא העונה.