ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הפור נפל כבר בבוקר, תהיה הורדת נקודות, השאלה היחידה היא כמה ואם אפשר לדחות את העונש לעונה הבאה ובגלל זה פתאום שחר ואלונה איחדו כוחות עם ההודעה הזאתShocking4U אמר:נשיא בית הדין העליון, אמנון סטרשנוב, שעשוי לדון בעונש שיושת על מכבי במידה ותערער אמר כי אין מנוס מלהפחית נקודות לשתי הקבוצות בראיון לערוץ הספורט: "מה שקורה בכדורגל הישראלי זה עצוב מאוד ובלתי נסבל. הצעתי להשבית את הכדורגל שבת אחת לפחות, אבל לא נראה לי שיסכימו. לאחר שביטלו את המשחקים ללא קהל אין מניעה מלהפחית נקודות. נכון זו אחת הסנקציות החריפות שנותרו ונכון שמבחינה ספורטיביות ראוי להכריע את הגורל של קבוצות לא על השולחן הירוק, אבל מצד שני אין ברירה"
אם מורידים נקודות אני לא מגיע יותר למשחקים העונה ולא מחדש מנוי.
אני כבר לא רואה איך לא מורידים נקודות. כל ראיון של אפס שקשור להתאחדות הבזויה הזאת הם מדברים על הורדות נקודות. הם רוצים לעשות תקדים על הראש שלנו ולקבל מחיאות כפיים מהעסקנים ומהצהובים. גם הורדת נקודות לעונה הבאה זה בלתי מתקבל על הדעת אבל על העונה הזאת זה באמת יהיה משהו חסר תקדים ובלתי ספורטיבי בעליל ברמה העולמיתירוק זה אני אמר:לדעתי, אין מצב להורדת נקודות העונה הזאת. במקסימום של המקסימום זה יהיה על תנאי או לעונה הבאה.
לא רואה את ההתאחדות לוקחת סיכון, גם אם הקטן ביותר, שתהיה אלופה שתזכה באופן לא ספורטיבי.
זה יעשה לליגה שלנו תדמית גרועה.
Kaka אמר:אם יהיה זה לעונה הבאה. אני בטוח בזה.
אם מורידים העונה צריך חד משמעית להחרים את שארית המשחקים עד סוף העונה. לא יתקבל מצב שבו האליפות תוכרע על ידי בית דין באופן תקדימי. האוהדים לא יתנו לזה ידDelPiero אמר:Kaka אמר:אם יהיה זה לעונה הבאה. אני בטוח בזה.
גם אני.
ואם יורידו העונה, הייתי אומר להחרים את הליגה במיידי עד סוף העונה
זה כמו לתת לתל אביב את האליפות במתנה
Daniel123 אמר:Jerry אמר:דוח השיפוט לא רלוונטי מה שרלוונטי זה הקלטות שיש לניר רשף מה שלא הראו לנו בטלוויזיה
בכל מקרה כמו שאמרתי לכם מאתמול בהתאחדות חמים על הפחתת נקודות ועכשיו גם ONE אומרים את זה
אני מהמר על הרחקות של שאפי, פאון וזערורה עד סוף העונה, הרחקה למשחק אחד+תנאי כבד לסק והפחתת נקודות לשתי הקבוצות
לא תהיה הפחתת נקודות, מספיק לרשום שטויות.
הורידו אז נקודות למכבי פתח תקווה על מכות. חוץ מזה יש את סעיף לדפוק את מכבי חיפה שזה סעיף בפני עצמוRakMaccabi31 אמר:Daniel123 אמר:Jerry אמר:דוח השיפוט לא רלוונטי מה שרלוונטי זה הקלטות שיש לניר רשף מה שלא הראו לנו בטלוויזיה
בכל מקרה כמו שאמרתי לכם מאתמול בהתאחדות חמים על הפחתת נקודות ועכשיו גם ONE אומרים את זה
אני מהמר על הרחקות של שאפי, פאון וזערורה עד סוף העונה, הרחקה למשחק אחד+תנאי כבד לסק והפחתת נקודות לשתי הקבוצות
לא תהיה הפחתת נקודות, מספיק לרשום שטויות.
בוא נגיד שעל הפחתת הנקודות של ביתר זה מהחוקה בגין פריצת למגרש
על איזו עילה ירידו לנו נקודות, לפי איזה סעיף?