• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דיבורים ומחשבות על העונשים בבית הדין ע״ש אמנון סטרשנוב

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ירוק זה אני אמר:
Shocking4U אמר:
ירוק זה אני אמר:
עסקת טיעון זה לא למכור את השחקנים.
היה שיקול דעת של המועדון , וכנראה שאחרי בחינה של הדברים הם חשבו שזה התרחיש הכי טוב.
זה לא היה עניין של נכון או לא נכון.

זה רחוק שנות אור מההתנהלות עם טשיירה.
כל תרחיש שבו המועדון מקבל בהכנעה הפחתת נקודות 3 מחזורים לסיום זה יותר גרוע משמעותית מטשיירה

חד משמעית.
נראה איך המועדון מתכונן לזה אם וכאשר.
זה נכון גם במקרה של הורדת נקודה. לא אכפת לי אם זה 3 או 1. כל הורדת נקודות דינה התערבות לא ספורטיבית במאבק האליפות ויש להיאבק בה בכל אמצעי משפטי אפשרי.

hezildo אמר:
אני מקווה שאצלנו יודעים על הסרטון הזה שמראה מי התחיל את כל הבלגן (וגם הסרטון השני בשרשור)

https://twitter.com/maccabivideos/status/1653391943039057920?s=46&t=g5r0vqGy6b2mXauD4W2Yyg

מפתיע. נו מה אנחנו נמשיך לדבר על המועדון הקטן הזה? זה מתחיל מאלונה עם היא', אחר כך המאמן שלה שמחרטט ומתרץ (היו אגרסיבים עם שאפי במשחק... WTF), וזה יורד כל הדרך למטה לשחקנים. מועדון קטן נו.

Shocking4U אמר:
ירוק זה אני אמר:
Shocking4U אמר:
כל תרחיש שבו המועדון מקבל בהכנעה הפחתת נקודות 3 מחזורים לסיום זה יותר גרוע משמעותית מטשיירה

חד משמעית.
נראה איך המועדון מתכונן לזה אם וכאשר.
זה נכון גם במקרה של הורדת נקודה. לא אכפת לי אם זה 3 או 1. כל הורדת נקודות דינה התערבות לא ספורטיבית במאבק האליפות ויש להיאבק בה בכל אמצעי משפטי אפשרי.

בעיקרון אני מסכים.
אבל אם זה יהיה על השולחן- הורדת נקודה או 3, המועדון יהיה צריך להתנהג בצורה שקולה ולקחת את האופציה הפחות גרועה, עם כמה שזה יהיה מעצבן.

טובת הקבוצה לפני הכול. לא יתן לנו כלום אם נחשוב מהבטן ונפעל מאמוציות.

אני דווקא מרוצה שאנחנו לא ממהרים להגיב. לדעתי בוחנים מה לעשות בהתאם להתפתחויות.

אני בטוח שאם תהיה הורדה אפילו של נקודה, לא יעברו על זה ככה.

ואני שוב אומר, מספיק שיחליטו להוריד אפילו נקודה אחת מהעונה הזאת, אסור לשתף פעולה וצריך פשוט להחרים את המשך העונה.
ואם ההנהלה לא תעשה כלום, אני בטוח שלחץ כבד מהקהל יעזור

אסור להוריד נק', אבל לצערנו זה כנראה מה שיקרה.
השאלה היא כמה יורידו לנו וכמה לב"ש. אם זה אותו מספר נק' אז הפער נשמר והנזק מינימלי.
אם זה יהיה הרבה ויחזיר מעשית את הצהבת למרוץ אז זה ביזיון ובעיה רצינית.

DelPiero אמר:

ואני שוב אומר, מספיק שיחליטו להוריד אפילו נקודה אחת מהעונה הזאת, אסור לשתף פעולה וצריך פשוט להחרים את המשך העונה.

סלייק אסור לקבל או להשלים עם הפחתת נקודות.

היום זה רגע האמת של משפחת שחר, המנכ״ל וכל מי שידו בדבר. כל גורם במכבי חיפה שיסכים להורדת נקודות אינו ראוי. בכל מקרה של הורדת נקודות על האוהדים להחרים את המשחקים עד תום העונה ולארגן הפגנות ענק מחוץ למשרדי ההתאחדות. אני באופן אישי מוכן להשקיע כסף וזמן אישי כדי שהדבר הזה יצא לפועל. לא ניתן למועדון למכור אותנו שוב להתאחדות ולקחת לנו אליפות. מספיק היה לנו קיזוז אחד, לא ניתן שיהיה קיזוז שני.

DelPiero אמר:

אני בטוח שאם תהיה הפחתה לא יעשו כלום בנידון. יקבלו את רוע הגזרה.

הדיון נדחה, אך השחקנים הבאים מורחקים עד הכרעה בעניינם:
ממכבי חיפה - סק וזערורה
מבאר שבע - אנסה, ויטור, פאון ושאפי

פצצה

הרכב לצהבת
גוש
קורנו שון דילן דניאל
פאני עלי
מאוויס שרי אצילי
פיירו

דין וסבע מהספסל

חי עם זה בשלום.
תכף תראו מבול של תגובות זועמות מההנהלה של ב"ש והנשיאה בפרט. נקווה שלא ישפיע.

ההרכב שלי:
ג'וש
קורנו שון דילן סונדגרן
עלי והמוחמד השני ( כי אין ברירה )

חזיזה שרי אצילי
דוד

לא ברור לי מדוע חזקת החפות לא עומדת לשחקנים עד המשפט?
מה זה? עונש לפני משפט?
למעט שאפי, שריינשרייבר רשם במפורש שקיבל אדום ולא הונף כדי לא להלהיט עוד.

דרך אגב הנשיאה כבר הוציאה הודעה לעיתונות, מפעילה את כל השופרות ותערער על ההשהייה (להם הורחקו 4 עד הדיון).
וסטרשנוב ידון בבקשה הזאת- זה שכבר החליט שצריך להוריד נקודות, גם הזוי ששופט שאמור לדון בנושא מביע דעה לפני הדיון...
זו הזיה בדרג הכי גבוה....

טוב זה קרה יותר מהר ממה שחשבתי, הינה התחיל הלחץ התקשורתי.
ויטור מאיים לפרוש מהנבחרת הזקן הזה, מאיימים לא להופיע במשחק ביום שני ואלונה ברקת החתיכת זונה הזאת כבר תוקפת.
מה יהיה עם הרגשי נחיתות והבכי של המועדון הזה?

הזונה התחילה. אין לה מעצורים, רואים שהיא צברה ניסיון בסיבוב הכושל שלה בפוליטיקה. רק אור ויעקב ימשיכו להיות חננותץ

במילה אחת שערורייה ובושה

איזו אהבלה

Smurk אמר:
הזונה התחילה. אין לה מעצורים, רואים שהיא צברה ניסיון בסיבוב הכושל שלה בפוליטיקה. רק אור ויעקב ימשיכו להיות חננותץ

יש 2 אופציות שאני חושב שיקרו עכשיו:
או שיבטלו לגמרי את ההשעיות למשחק הקרוב ל 2 הקבוצות, או שיורידו להם את ההשעיה של ויטור ואנסה.

Daniel123 אמר:
Smurk אמר:

יש 2 אופציות שאני חושב שיקרו עכשיו:
או שיבטלו לגמרי את ההשעיות למשחק הקרוב ל 2 הקבוצות, או שיורידו להם את ההשעיה של ויטור ואנסה.

האופציה השניה יותר ריאלית.
אין סיכוי שיבטלו את ההשעיה ל-2 הקבוצות כי אז יהיה בכי של קבוצות אחרות ועסקנים למה מוותרים על העונש אחרי הבלאגן שהיה.

אין חיה כזו ששאפי, פאווןוזערורה יוחרגו מהמשחק הקרוב …. אולי ויטור ואנסה

אוהדי ב"ש מפגינים
אני אומר נצטרף אליהם בהפגנה

מה אתם רוצים מאלונה? ברור שהיא תגיב ככה, היא מגינה על המועדון שלה ונלחמת בשבילו, בדיוק כמו שאנחנו רוצים ששחר יעשה.

הבעיה היא כמו שכתבו כאן, לשחקנים יש חזקת חפות ואי אפשר להעניש אותם בלי דיון, וזה נכון לשחקני שתי הקבוצות.

חזרה
למעלה