• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דיבורים ומחשבות על העונשים בבית הדין ע״ש אמנון סטרשנוב

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
תחושה קשה שהולכים לזמבר אותנו,
על פי הדיון ג'אבר ספק אם היה צריך לעמוד לדין, מקסימום איזה הרחקה על תנאי, אבל ברגע שהתובע דורש 5 משחקים בפועל (על כלום) השופטים לא יפסקו הרבה פחות מזה.
פיירו יש סיכוי יזוכה וזה יהיה עלה תאנה לעונשים לכל השאר- לא רק זערורה, ירדו על סק ועלי הרבה יותר ממה שצריך.
לדוגמא על פי הדיון ובהתחשב בנסיבות ובעבר הנקי- סק מקסימום הרחקה ממשחק אחד, בפועל יקבל יותר.

קיצר אנחנו חוטפים הרבה יותר חזק ובשחקנים הרבה יותר חשובים מב״ש. אין ספק שהאסטרטגיה של המועדון מוכיחה את עצמה

תובע ההתאחדות על שגיב יחזקאל: "לאור מה שראיתי עכשיו אני חוזר בי מעבירה של השתתפות בקטטה אבל כן יש לייחס לו הפרדת סדר ואני מסתפק בעונש של משחק על תנאי".

לאור מה שראיתי עכשיו. אז שנבין: לא בדקת כלום לפני שרצת להגיש כתבי אישום? בכל בית משפט רציני ולא בית משפט מגור כמו של ההתאחדות ניר רשף היה נזרק מכל המדרגות על העבודה החובבנית שהוא עשה.

Shocking4U אמר:
תובע ההתאחדות על שגיב יחזקאל: "לאור מה שראיתי עכשיו אני חוזר בי מעבירה של השתתפות בקטטה אבל כן יש לייחס לו הפרדת סדר ואני מסתפק בעונש של משחק על תנאי".

לאור מה שראיתי עכשיו. אז שנבין: לא בדקת כלום לפני שרצת להגיש כתבי אישום? בכל בית משפט רציני ולא בית משפט מגור כמו של ההתאחדות ניר רשף היה נזרק מכל המדרגות על העבודה החובבנית שהוא עשה.

בית משפט אמיתי בשלב הזה אומר לו אתה באת לא מוכן זה לא רציני בוא תחזור אלינו עוד שבועיים ודוחים את הדיון ואם תגיע שוב ככה תואשם בביזוי בית הדין

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

בית משפט אמיתי בשלב הזה אומר לו אתה באת לא מוכן זה לא רציני בוא תחזור אלינו עוד שבועיים ודוחים את הדיון ואם תגיע שוב ככה תואשם בביזוי בית הדין
ברור. רק שבבית המשפט הזה יושבים שופטים שעולים להתראיין ב5 באוויר על תיקים שהם מנהלים יומיים לפני דיון. הכל פה מכור וידוע מראש.

אגב ציבוטה יקבל 5 תרשמו

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

ברור. רק שבבית המשפט הזה יושבים שופטים שעולים להתראיין ב5 באוויר על תיקים שהם מנהלים יומיים לפני דיון. הכל פה מכור וידוע מראש.

אגב ציבוטה יקבל 5 תרשמו

לדעתי רפש ידרוש 3 על מאוויס

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

אגב ציבוטה יקבל 5 תרשמו

פגעת יפה. איזה איש שפל

כל הדיון הזה מכור ברגע שצ׳יבוטה וג׳אבר עומדים לדין על אותו דבר שספורי עשה אבל לא עומד לדין.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

אגב ציבוטה יקבל 5 תרשמו

פגעת יפה. איזה איש שפל

הוא לא מבדיל בינו לעלי מוחמד
רואה שחור אומר תרחיק ל3 אנאערף

מסתמן שסק, מוחמד, ג'אבר וצ'יבוטה גמרו את העונה (השאר פחות רלוונטים אלינו כי הם לא שחקני סגל)

רשף בא לזיין אותנו ולאף אחד במועדון הזה לא אכפת

ניר רשף גזען שמחמיר עם ערבים ושחורים. נותן עונשים חמורים יותר לכל מי שערבי או שחור. אנסה, ציבוטה, מוחמד, ג’אבר, זערורה וסק.

לא רוצה להלחיץ פה אף אחד או להכניס אנשים לפאניקה, אבל גם בעונת הקיזוז טשיירה קיבל הרחקה מ6 משחקים וגם שם הפריזו ממש.
כולנו יודעים איך המשחק נגד בני יהודה הסתיים.
גם מוחמד וג׳אבר זו מכה רצינית.
ב 2 המשחקים שנותרו אנחנו בקישור עם פאני וגוני נאור בלבד ובלי סק.
רע מאוד, אין ספסל בכלל.

Daniel123 אמר:
לא רוצה להלחיץ פה אף אחד או להכניס אנשים לפאניקה, אבל גם בעונת הקיזוז טשיירה קיבל הרחקה מ6 משחקים וגם שם הפריזו ממש.
כולנו יודעים איך המשחק נגד בני יהודה הסתיים.
גם מוחמד וג׳אבר זו מכה רצינית.
ב 2 המשחקים שנותרו אנחנו בקישור עם פאני וגוני נאור בלבד ובלי סק.
רע מאוד, אין ספסל בכלל.
לבש הרחיקו שחקנים שפצועים בכל מקרה או לא בתוכניות. לנו מרחיקים שחקני הרכב.

איפה כל אלה שקפצו ואמרו שלא תהיה הורדת נקודות. מבקש להתנצל בפני ובפני [mention]apoc[/mention]

Kaka אמר:
רשף דורש הפחתה של נקודה עד שלוש
למי זה יעזור בכלל? מה הנקודות כל כך קריטיות אם זה יורד מאוזן

חזרה
למעלה