Shocking4U אמר:איפה כל אלה שקפצו ואמרו שלא תהיה הורדת נקודות. מבקש להתנצל בפני ובפני @apoc
נו אבל עדיין אין החלטה זה רק דרישה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:איפה כל אלה שקפצו ואמרו שלא תהיה הורדת נקודות. מבקש להתנצל בפני ובפני @apoc
לגמרי.Apoc אמר:אם זה יורד מאוזן ולא ישתנה אחר כך לטובת ב"ש בערעור ואם זה בלי עוד הורדה בפועל או על תנאי לעונה הבאה זה מעניין את התחת מבחינתי לעונה הזאת אבל זה כן יוצר תקדים מסוכן שעל שתי סטירות ודריכה נותנים הפחתת נקודות ואני מצפה מהמועדון להבהיר שזה תקדים מסוכן ושאנחנו נשבור את הכלים על זה ונלך גם להאג
Shocking4U אמר:הקטע בעצוב שזה ב״ש יערערו ויעשו קמפיין וימתיקו להם את העונשים ואנחנו לא נערער ונחטוף בראש
Shocking4U אמר:הדיינים יותר מנותקים אפילו מרשף. אל תבנו עליהם. מדובר באנשים שמתראיינים על תיקים מתנהלים ב5 באוויר ואומרים שצריך להשבית את הכדורגל.
על הורדת נקודות צריך לפנות לקא״ס של פיפ״א וזהו. זה תקדים מטורף שאסור לאפשר אותו על הגב שלנו
לגמרי. אנשים פה בונים על הדיינים האלה כאילו הם אנשים רציונליים. אין הבדל ביניהם לבין ניר רשף.Apoc אמר:Shocking4U אמר:הדיינים יותר מנותקים אפילו מרשף. אל תבנו עליהם. מדובר באנשים שמתראיינים על תיקים מתנהלים ב5 באוויר ואומרים שצריך להשבית את הכדורגל.
על הורדת נקודות צריך לפנות לקא״ס של פיפ״א וזהו. זה תקדים מטורף שאסור לאפשר אותו על הגב שלנו
דוד לפעמים מרגיש לי שרק אני ואתה עוקבים פה אחרי הדבר הזה שנקרא כדורגל ישראלי
איך אפשר לתלות תקוות בדיינים האלה שהם אותם דיינים שקבעו החלטות מטורפות ופסיכיות לגמרי ומנותקות מהמציאות פעם אחר פעם במשך למעלה מעשור
Shocking4U אמר:לגמרי. אנשים פה בונים על הדיינים האלה כאילו הם אנשים רציונליים. אין הבדל ביניהם לבין ניר רשף.Apoc אמר:Shocking4U אמר:הדיינים יותר מנותקים אפילו מרשף. אל תבנו עליהם. מדובר באנשים שמתראיינים על תיקים מתנהלים ב5 באוויר ואומרים שצריך להשבית את הכדורגל.
דוד לפעמים מרגיש לי שרק אני ואתה עוקבים פה אחרי הדבר הזה שנקרא כדורגל ישראלי
איך אפשר לתלות תקוות בדיינים האלה שהם אותם דיינים שקבעו החלטות מטורפות ופסיכיות לגמרי ומנותקות מהמציאות פעם אחר פעם במשך למעלה מעשור
חזיזה לא צריך להגיב בסטורי שלו עם כל הצער. הבולשביקים האלה עוד יאשימו אותו בביזיון בית המשפט.
ToniKroos אמר:לא יותר פשוט לבוא להגיד להם;
תורידו לנו נקודות, אנחנו עוזבים את הליגה ותהנו לכם?
הרי יש פה מגמה ברורה נגדנו לאורך השנים וכעת זה מגיע לרגע השיא
לא עדיף לשבור את הכלים פעם אחת?
Daniel123 אמר:אין לי בעיה שיורידו נקודה/שתיים ושלא ירחיקו לנו שחקנים לכל כך הרבה משחקים.
אסור לעבור בשתיקה על ההרחקות ההזויות של מוחמד,ג'אבר וסק.
אין בהן שום היגיון.
בדיוק. זה תקדים שעוד בעתיד נחטוף ממנו הרבה. אסור להסכים להורדת נקודות. וגם על שאר העונשים צריך לערער כולל על זערורה ואסור להפקיר אותו או להפוך אותו לשעיר לעזעזאל. 15 משחקים? באיזה עולם זה הגיוני?gargy אמר:Daniel123 אמר:אין לי בעיה שיורידו נקודה/שתיים ושלא ירחיקו לנו שחקנים לכל כך הרבה משחקים.
אין בהן שום היגיון.
אסור גם לעבור בשתיקה על הורדת נקודות.
זה תקדים מאוד מאוד מסוכן, שעל שתי סתירות מורידים נקודות והואסים את הספורטיביות.
gargy אמר:Daniel123 אמר:אין לי בעיה שיורידו נקודה/שתיים ושלא ירחיקו לנו שחקנים לכל כך הרבה משחקים.
אין בהן שום היגיון.
אסור גם לעבור בשתיקה על הורדת נקודות.
זה תקדים מאוד מאוד מסוכן, שעל שתי סתירות מורידים נקודות והואסים את הספורטיביות.